Ugyanezt tapasztaltam Nascar2003-banEredetileg Captain írta
Ha esetleg valakinek van ötlete .. köce.
Ugyanezt tapasztaltam Nascar2003-banEredetileg Captain írta
Ha esetleg valakinek van ötlete .. köce.
Eredetileg Zolee [Hun] írta
ja, és replaynál minden oké. ki érti ezt?
szerk: megoldottam. az alaplapi hangnál is vissza kell venni a hardveres gyorsítást...
Utoljára módosította: Captain; 2006. 04. 28. 19:36.
Babinszki Gábor
azt hol kell ?? hátha jó lesz igy a Nascarom is..Eredetileg Captain írta
vezérlőpult-hangok és audioeszközök-speciális-teljesítmény-hardvergyorsításEredetileg Zolee [Hun] írta
control panel/hangok és audio eszközök/első fül(volume)/alul speaker settings-advanced/performanceEredetileg Zolee [Hun] írta
Babinszki Gábor
Én úgy tudom a nascar-ba ez nem oldja meg a bajt... bizonyos hangkártyát, chipset-et támogat, a többit nemEredetileg Zolee [Hun] írta
Ezek valódi hangok a hatvanas évekből ... bárcsak ilyen lenne a GPL-ben
Spa - Masta - KÖTELEZŐŐŐ!
EAGLE WESLAKE - ez is gyönyörűen szól !!
Itt találtok pár hangot: http://forum.rscnet.org/showthread.php?t=234134
Illetve itt is vannak finomságok: http://www.kiwisport.net/blogmedia/
Jó szórakozást
Ezek bizony nagyon szép hangok, köszi! Főleg, hogy ott a Mastához az itiner, hogy mikor melyiket hallod. Azért egykettőre rá lehet ismerni. Spa-n még Hill ezek szerint a BRM-es Lotival őrültködött.
Sajnos késő van, nem tudom kifülelni, hogy mennyire veszik el a Masta sikán előtt, de majd holnap felcsavarom.
Ezen a képen viszont ez Hill és DFV, nem BRM.
http://static.flickr.com/23/36573070_3c09b058ec_o.jpg
Mindegy, akkor lehet, hogy valaki bérelt egy BRM-es Lotust.
Az autók hangjaiból készíteni kell egy halkabb változatot, esetleg egy "néma csend" fájlt. Aztán verseny előtt szépen bemásolod a sounds mappába. Azért tedd biztonságos helyre az eredetiket : )
sound/
bra.wav
brm.wav
cov.wav
eag.wav
fer.wav
lot.wav
mur.wav
Hangszerkesztéshez én az ingyenes Audacityt használom.
http://audacity.sourceforge.net/
Grand Prix Legends We Are.
F1 1955 / 1965 / 1966 / 1967 / 1968 / 1969 · F2 1967 · GT 1967 · CanAm 1966 / 1971 · Caterham 7
Groundhog GPL Weekly - www.formulado.hu/weekly
Kösz a tippet, használom legközelebb. A hiba okára valószinűleg sikerült rájönnöm: van egy sb Live 5.1 digital hangkártyám (azzal le kell venni a gyorsítást), de pár hónapja kölcsönadtam egy "zenész" ismerősömnek, azóta az integráltat használom. Úgyfest ettől van a probléma, persze a hardver gyorsítás is bejátszhat, mert a beépítetthez nem kell levenni. Letesztelem, miután a kormányt megbarkácsoltam.
Utoljára módosította: Krajsek Milán; 2008. 03. 13. 00:13.
Stardust
Ferrari Rank: -63.235
Milán, te az általam küldött GPL telepítőt használod (amiben alapból benne van minden pálya) vagy a GPL2004demot? Mert ha az enyémet, akkor abban a hangok is mások. A BRM-nek istentelen vinnyogó hangja van, ahogy az Eagle-nek is, és szerintem hangosabb is, mert régen nekem is volt ilyen problémám, de mostmár a GPL2004demo és ennek a bizonyos telepítőnek a hangjait összemixeltem. Néhány kocsihoz a GPL2004 demos hangot használom néhányhoz meg a módosított telepítőét.
A demo hangjai az alapok, a BRM van cserélve egy nagyon jóra valszeg az is túl hangos. Végülis Solitude-on két BRM a Ferrari hangját is simán lenyomta, 66 mod-ban meg pl. semmi gondom sincs. Ettől függetlenül az integrált hang egy sz"+!
Ezt a file-t Szeglettől kaptam, aki egy kis youtube nyomozás után jutott hozzá. Nekem nagyon bejön, lehet többen meg fogják szeretni a gépet miatta ! Most 75%-ra halkítottam, de így is durva.
Stardust
Erről a hangról van szó:
Király ez a YouTube kód, vagy nem tudom mi (Y)
Utoljára módosította: SzegletG; 2008. 03. 13. 14:10.
Nem tudná velem vki megosztani az eredeti papy féle fer.wav-ot?
ZORRO
OO=[][]=OO
Íme:
ZORRO
OO=[][]=OO
Elég jo ez a motorhang. Morgós
ZORRO
OO=[][]=OO
Na, megtörtént? Mire jutottál?
A fő ok, amiért elővettem a témát, hogy feltűnt egy-két videóban mostanság, hogy mennyire más a motorhang bennük, mint ahogy én ismerem. Pl. Milán Ferkája, a Brm, stb. Szal arra gondoltam, lehet hogy felturbóznám én is őket.
Nekem az a telepítőm van, amelyben már alapból bennevolt a 11 Papy pálya és alapból 1.2-es lett. De nem a GPL Plus az.
Nadeha kicserélném őket, van vmi tuti tippetek, mit és/vagy honnan? A feljebblévő linkek nem meglepő módon már nem műkszenek.
A tuti tipp alatt azt értem, hogy leginkább olyan hangok (sőt, lehetőleg hangpack, tehát egybe, az összes kocsihoz, egy forrásból) kellenének, amelyek "elfogadottan realisztikusak". Van ilyen "védjegye" valamelyik hangpacknak? Esetleg ezeket vizsgálja a reality police? Ha igen, akkor olyat, amelyik átment rajtuk.
Természetesen minden tippért most is örök hála meg egy nap
Szerintem a 2004 demó hangjai amennyire lehet eredetiek, régi felvételek alapján csinálták őket, mondjuk Eagle-nél, Lotusnál eléggé más, de ritkák is ezek a hangok, fele bizonytalan eredetű, meg ugye a GPL-nek is vannak határai (1 db .wav fájl). BRM hang pl. szerintem az 50-es évek beli V16-os hang alapján készült. Nekem a demós van fent 4 kocsinál. Amit cseréltem, az a BRM hang a Matera Road-os videóban lévőre: a Brabham és a Honda pedig a 66 mod-osra.
asszem ezek azok: http://gplea.rscsites.org/sounds/sounds.html
Stardust
Jelenleg 1 felhasználó böngészi ezt a témát. (0 tag és 1 vendég)
Közösségi könyvjelzők