Eredetileg Tamas Piski írta
Húúú...tényleg,KÖSZI TOMI
![]()
Eredetileg Tamas Piski írta
Húúú...tényleg,KÖSZI TOMI
![]()
Kunszabó Sándor![]()
Nincs mit, magadnak köszöndEredetileg sancyy írta
![]()
Köszi Tomi, legalább látom, hogy picit összekell szednem magam, s 3-4 pont lefaragásával rengeteget léphetnék előre![]()
vááááooooo, már felkerültm a top sokbaEredetileg Tamas Piski írta
Tök jó, hogy ilyen szoros a mezőny. Lehet, ezentúl NGT-ben megyek. Bár most Spa jön, és F550-nel jól ment tavaly életem első futamán 4 hely
.
Anderstorp:
Az időmérő közepére sikerült beesnem, kikerestem a régi setupom, és elkezdtem gyakszizni. Ez meg is látszott, az eredmányemen. A futamon jobb időt mentem mint a qualon.
A futam jó volt, bár ennyi pörgés egy műrepülő pilótának is sok lett volna. Rendki'vüli memóriámnak "hála" nem emlékszem ki volt, csak hoyg egy sárga Salen-t lekoccoltam, de igyekeztem bevárni, remélem nem haragszik rám.
Jó volt mert mindig volt kit kergetni. Az eső persze nem tetszett nagyon, de elment.
Jupijééééé, nagyon úgy néz ki hogy augusztus legvégétől/szeptemper elejétől jövök feldobni a mezőny háccsó szegmensét![]()
na lesz itt dundigáz meg ovatosban az első körben.....Irdatlanul sajnálom a rengeteg kihagyott versenyt /a kövi Spa-t meg végképp, fexik nagyon/de majd gyakok és minden megy a medrében.
Jelenleg 1 felhasználó böngészi ezt a témát. (0 tag és 1 vendég)
Közösségi könyvjelzők