Találatok: 1 - 21 (21 összesen)
    Pfennig Kristóf Adminisztrátor Kettel logója
    Város
    Vancouver
    Üzenetek
    6.154

AC WTCR - Slovakia - Okt.31

Kedves Versenyzők!
    Október 31-én, harmadik fordulójához, Szlovákiába érkezik az Assetto Corsa WTCR bajnokság a Cupra-val, és az Elantra-val! A pálya a valós WTCR mezőnyének is gyakran otthont adó, közeli Slovakiaring. A nagy, hosszú pálya teret ad a csatáknak. A helyszínen szürkületben, naplementében, picit sötétben megyünk mindegyik session során, így a fényszórókra is szükségetek lehet. Jó gyakorlást, és eredményes versenyt mindenkinek!

Dátum: 2024.Okt.31 (csütörtök)
    Pálya: Slovakiaring - rank (v1.7 2024) Letöltés: GDrive
    Autó:
    - Cupra Leon 24 - (v1.1) Letöltés: GDrive, @patreon
    - Hyundai Elantra 24 - (v1.1) Letöltés: GDrive, @patreon

Nevezés: Futam napján este 19:00-ig. Nevezéshez érvényes köridő szükséges a prekvalifikációban.
    Időmérő: 20:00 (15 perc)
    Futam: 2*30 perc (második futamon első 12 fordított rajtrácson)
    Rajt típusa: álló rajt
    Boxkiállás: nem kötelező
    Pálya állapot: 98%-ról indul, lassan növekszik. Prekvalon fix 98%
    Gumi melegítő: van
    Fizikai sérülés: 75%
    TC használat: factory (nincs)
    ABS használat: factory (nincs)
    Gumi használat: 200%
    Üzemanyag használat: 100%
    Aszfalt hőmérséklet: 21 +/-5 °C. Prekvalon fix 21 °C
    Pitek száma: 36

Éles szerver: GTR-Masters.hu #WTCR Race
    Gyakorló szerver: GTR-Masters.hu #WTCR Prequal
    Gyakorló jelszó: masters

Indulási feltételek, szabályzat, és egyéb infók a bajnokság kiírásában.
    Discord elérhetőség: Discord

Várunk mindenkit szeretettel, sok sikert és jó szórakozást kívánunk!
    Hogy ne maradjatok le semmiről, kövessetek minket a Facebook-on!

Város
    Vancouver
    Üzenetek
    6.154
    Figyelem!
    A pályát is frissítettük 1.6-ról, 1.7-re.
    Illetve mindkét kocsit frissítettük 1.0-ról 1.1-re.
    Kérlek hogy töltsétek le a fenti letöltő helyek egyikéről a kellő tartalmakat.

Busák Gergely Szervertag 2025 geriszon logója
    Város
    Pilisvörösvár
    Üzenetek
    568
    Megint frissítették az autókat, most már 1.2-es. Frissítsük vagy maradjunk az 1.1-es verziónál?

Város
    Vancouver
    Üzenetek
    6.154
    Idézet Eredetileg geriszon írta Hozzászólás megtekintése
    Megint frissítették az autókat, most már 1.2-es. Frissítsük vagy maradjunk az 1.1-es verziónál?
    Most már marad az 1.1. Slovakiai futam után megnézzük mit mennyire hova javítottak, ha oké, akkor a következő futamtól, prekval-on már az 1.2-est használjuk.

Ez most lehet hogy hozzábbértő embereket megmosolygtató kérdés lesz

Miután bemásoltam a pályát es az autót ( bár az 1.1 es patchel már nem működött mert nekem a CSP csak 0.2.3 as volt és kellett a 0.2.4 de utana OK) nálam full éjszaka volt a pályán! Gondoltam nálam lesz a baj szóval próbáltam megoldani! Kikapcsoltam a weather fx et így már jobb lett értem ezalatt hogy nappal van ! Viszont délutan 5 van es helyenként igencsak szembe süt a nap! És sokszor a táblakat is alig látni! Ez már meghalatta a kepessegeimet!
    Kérdés hogy ti hogy mentek a pályán ? Este vagy naplemente vagy a C megoldás? Mert mindig van c lehetőség!

Balogh András Szervertag 2025
    Város
    Kecskemét
    Üzenetek
    302
    Idézet Eredetileg Máté Mihajlovics írta Hozzászólás megtekintése

Miután bemásoltam a pályát es az autót ( bár az 1.1 es patchel már nem működött mert nekem a CSP csak 0.2.3 as volt és kellett a 0.2.4 de utana OK) nálam full éjszaka volt a pályán! Gondoltam nálam lesz a baj szóval próbáltam megoldani! Kikapcsoltam a weather fx et így már jobb lett értem ezalatt hogy nappal van ! Viszont délutan 5 van es helyenként igencsak szembe süt a nap! És sokszor a táblakat is alig látni! Ez már meghalatta a kepessegeimet!
    Kérdés hogy ti hogy mentek a pályán ? Este vagy naplemente vagy a C megoldás? Mert mindig van c lehetőség!
    Jaja, full sötétben köröztem, gyakoroltam én is annak ellenére, hogy naplemente van a kiírásban, ráadásul alig világít a fényszóró az Elentrán.
    Mindegy megszoktam, de tegnap amikor fenn voltam Mátéval akkor kérdezte, hogy mi a helyzet a táblákkal, mert alig látni, mondtam, hogy nekem a kisebb gond mert tök sötét van. Ekkor említette a weather fx-et, hogy kapcsoljam ki és lám jó lett de a táblák így alig látszódnak, megszoktam az éjszakát és most a nappalban nem tudok olyan időt menni és féktávot venni mint sötétben , eltűntek így az aszfaltról a féknyomok is, hogy a wfx ki van kapcsolva, mit lehet tenni?

Varga Tamás Szervertag 2025 TomAce logója
    Város
    Székesfehérvár
    Üzenetek
    166
    Sziasztok,

Akkor nem csak nálam van ez. Én is így voltam vele ,hogy tuti nálam van valami mert full éjszaka van az egész pályán sőt ha jönnek utánnam akkor olyan a mögöttem jövő lámpája a tükörben mintha rendőr villogna ez nálatok nincsen? Kipróbálom mi történik ha kikapcsolom a weather fx-et remélem átvált nappalra mert ez a korom sötét nem jön be.

Város
    Kecskemét
    Üzenetek
    302
    Idézet Eredetileg TomAce írta Hozzászólás megtekintése
    Sziasztok,

Akkor nem csak nálam van ez. Én is így voltam vele ,hogy tuti nálam van valami mert full éjszaka van az egész pályán sőt ha jönnek utánnam akkor olyan a mögöttem jövő lámpája a tükörben mintha rendőr villogna ez nálatok nincsen? Kipróbálom mi történik ha kikapcsolom a weather fx-et remélem átvált nappalra mert ez a korom sötét nem jön be.

de, így van, tényleg nem látszik a mögötted lévő fényszórója csak mintha vészvillogózna

Idézet Eredetileg Balogh András írta Hozzászólás megtekintése
    Jaja, full sötétben köröztem, gyakoroltam én is annak ellenére, hogy naplemente van a kiírásban, ráadásul alig világít a fényszóró az Elentrán.
    Mindegy megszoktam, de tegnap amikor fenn voltam Mátéval akkor kérdezte, hogy mi a helyzet a táblákkal, mert alig látni, mondtam, hogy nekem a kisebb gond mert tök sötét van. Ekkor említette a weather fx-et, hogy kapcsoljam ki és lám jó lett de a táblák így alig látszódnak, megszoktam az éjszakát és most a nappalban nem tudok olyan időt menni és féktávot venni mint sötétben , eltűntek így az aszfaltról a féknyomok is, hogy a wfx ki van kapcsolva, mit lehet tenni?
    Mondjuk a féknyomok és minden más nálam megmaradt

Város
    Vancouver
    Üzenetek
    6.154
    A szerveren elvileg ezért is lett ilyen naplementés, este 7 körüli idő beállítva hogy ne legyen tök sötét, a versenyen ne legyen senki sem hátrányba, pl tök sötét miatt. Sajna nem lehet ellenőrözni, egységesíteni kinél hogyan néz ki a játék, milyenek a felhők, a napszak sem "pontos". Valaki SOL-al megy (sol scripteli a weather fx-et), valaki sima Weather FX-el, valaki anélkűl, valaki "pure"-al. Mindegyik egy kicsit máshogy néz ki, nem beszélve hogy a verziószámok között is lehet különbség.
    Illetve a játékon belűl is lehet változtatni a PostProcess filter-t. Ezt ajánlom is nektek megnézni, amelyik tetszik, szimpatikus, azt használjátok.
    én Sol-al megyek. A pálya egyik részén alkonyos, épp lement a nap, piroskás picit, a másik oldala felé fordulva "jó" sötét van.

Végső megoldásként a gamma-t tudom ajánlani, monitoron tekerjétek feljebb a fényerőt. Ha futam után sem jön be a többségnek a sötét, akkor többet nem lesz.
    Utoljára módosította: Kettel; 2024. 10. 30. 18:24.

Bedő Márk Szervertag 2025
    Város
    Pápa
    Üzenetek
    9
    Sziasztok!
    Jó szórakozást a holnapi futamhoz. Nekem nem jön be ez az esti mód, így inkább kihagyom.
    Üdv:
    Márk

Na de jó, akkor nem csak nekem volt meglepő a tök sötét Bár én mindig is "vágytam" egy éjszakai futamra, kíváncsi vagyok milyen lesz így versenyezni, biztos érdekes lesz. Már a gyakorlás része is az számomra. Nekem új élmény az biztos, de hozzá tudtam szokni szerintem. Sőt ezt előbb megszoktam, mint a Szlovákiai kanyarokat, azokkal van mindig a legnagyobb gondom, ha fúj, ha esik, ha szembe süt a nap, ha éjszaka van...

Idézet Eredetileg Kettel írta Hozzászólás megtekintése
    A szerveren elvileg ezért is lett ilyen naplementés, este 7 körüli idő beállítva hogy ne legyen tök sötét, a versenyen ne legyen senki sem hátrányba, pl tök sötét miatt. Sajna nem lehet ellenőrözni, egységesíteni kinél hogyan néz ki a játék, milyenek a felhők, a napszak sem "pontos". Valaki SOL-al megy (sol scripteli a weather fx-et), valaki sima Weather FX-el, valaki anélkűl, valaki "pure"-al. Mindegyik egy kicsit máshogy néz ki, nem beszélve hogy a verziószámok között is lehet különbség.
    Illetve a játékon belűl is lehet változtatni a PostProcess filter-t. Ezt ajánlom is nektek megnézni, amelyik tetszik, szimpatikus, azt használjátok.
    én Sol-al megyek. A pálya egyik részén alkonyos, épp lement a nap, piroskás picit, a másik oldala felé fordulva "jó" sötét van.

Végső megoldásként a gamma-t tudom ajánlani, monitoron tekerjétek feljebb a fényerőt. Ha futam után sem jön be a többségnek a sötét, akkor többet nem lesz.
    Köszi a magyarázatot!

Busák Gergely Szervertag 2025 geriszon logója
    Város
    Pilisvörösvár
    Üzenetek
    568

Mivel ez volt a kiírásban: "A helyszínen szürkületben, naplementében, picit sötétben megyünk mindegyik session során, így a fényszórókra is szükségetek lehet. Jó gyakorlást, és eredményes versenyt mindenkinek! "
    Ezért én nem lepődtem meg rajta, hogy sötét van. Nekem bejön így is! Nekem is a kanyarokat volt nehezebb megszokni, mint ahogy valaki írta

Idézet Eredetileg geriszon írta Hozzászólás megtekintése
    Nekem is a kanyarokat volt nehezebb megszokni....
    nekem ezt a versenyautónak csúfolt négykerékkel rendelkező szénszálas dobozt...

Vásárhelyi Csaba Szervező
    Város
    Budapest
    Üzenetek
    616
    nekem ezt a versenyautónak csúfolt négykerékkel rendelkező szénszálas dobozt...
    Együtt érzek veled 😀

Idézet Eredetileg masterC írta Hozzászólás megtekintése
    Együtt érzek veled 😀
    xDD WAOH ! ezt sem gondoltam volna

Város
    Kecskemét
    Üzenetek
    302
    xDD WAOH ! ezt sem gondoltam volna
    hagyjad már a cupra az elentrához képest sínautó, hogy miért azt választottam, mert szeretem a kihívásokat

Idézet Eredetileg Balogh András írta Hozzászólás megtekintése
    hagyjad már a cupra az elentrához képest sínautó, hogy miért azt választottam, mert szeretem a kihívásokat
    De én nem szeretem a sin autókat

a másik meg hogy az a baj hogy nagyon ratyi ez a sin! nem igazán követi az íveket :P

Jó 1 szó mint 100 sosem fogom megszeretni az FWD!
    épp ezért nem is tudok vele normálisan közlekedni! ( tudom tudom, nem mintha a másikkal annyira tudnék )

de semmi élvezetes nincs benne számomra! gázadásra orrtolós és ha visszaveszek belőle utána valahogy mintha soha nem is akarna visszatapadni féktávon full kiszámíthatatlan, néha csak úgy elindul a segge néha atomstabil, szóval nem értem a működését!
    setupolásnál sem érzek semmi egetverő változást! vagy ha javítok az autó egyik tulajdonságán akkor az elront egy másikat és ugyan ott vagyok!
    na mind1

még futam előtt megpróbálok faragni valami setupot de azon gondolkodom hogy inkább megyek utolsó helyről! hogy legyen benne valami fun!

a CSP verziók lehetnek kihatással a tapadásra vagy valami ? mert az előző verzióval még úgy ahogy tudtam tartani a tempót a többiekkel de ezzel a mostani verzióval semmi...

Város
    Vancouver
    Üzenetek
    6.154
    • (Új) éles versenyszerver elindítva
    • A nevezések alapján a verseny 1 szerveren lesz megtartva. (új) szerverjelszó tagoknak. A szerverre csak érvényes nevezéssel rendelkezők léphetnek fel.
    • A futam elején fokozottan figyeljünk egymásra! Ne kockáztassunk balesetet rögtön a futam elején. A verseny 1-2 körében senki sem fog tudni időmérős féktávokat venni, hidegek a gumik, stb. Nem kell egy meggondolatlan manőverrel az első percben kockáztatni mások épségét.
    • Ha bármi gond van szóljatok, gyertek fel Discord szerverre a gyorsabb kommunikáció, és a nagyobb móka miatt. Sok sikert mindekinek!

Téma információ

Felhasználók akik böngészik a témát

Jelenleg 1 felhasználó böngészi ezt a témát. (0 tag és 1 vendég)

Közösségi könyvjelzők

Közösségi könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Mellékleteket nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •