Találatok: 1 - 7 (7 összesen)
    Gera András Adminisztrátor
    Város
    Szeged
    Üzenetek
    464

R3E - DTM2013-2016 - 2024 Ősz - Óvások

Óvásokat itt lehet benyújtani, add meg az adott verseny azonosítóját, szervert, Race1-2, Lap, Turn adatokat, incidens résztvevőit, esetleg Youtube linket.

Példa:

Brands Hatch GP, "A" server, R1, L3, T1, Törő Géza - Vágó Ottó

Videó készítése az esetről nagyban megkönnyíti a VB-k életét, így ha készítetek, akkor azt csatoljátok az óváshoz és megköszönjük.

Videó rögzítése:

• Rögzítsd az esetet a replay alapján. Ajánlott szoftver: Game Capture.
    • A rögzítés során ügyelj arra, hogy az óvott esetből egyértelműen kiderüljön kit óvsz. A videón készits egy-egy belső és egy-egy külső kamerás felvételt az incidensről, minden érintett fél nézőpontjából.
    • Töltsd fel a kész videót Nem nyilvános felvételként a Youtube-ra.

Ezután a versenybíróság megvizsgálja a kérdéses eseteket és meghozza a szükséges intézkedéseket, attól függetlenül, hogy ki nyújtotta be az óvást!

Az óvásban személyeskedésnek és story mesélésnek helye nincs, csak ezeket az adatokat adjátok meg.

A futamok nem lesznek automatikusan teljesen átvizsgálva, akit bármilyen sérelem ért, az óvjon! (Aki a fórumban úgy morgolódik, hogy közben nem képes egy óvást benyújtani, azt nyakon vágom! )

Adott futamra óvásokat mindig az azt követő 4. nap éjfélig lehet benyújtani. A személyes ellentéteket kérjük privátban rendezzétek!
    Utoljára módosította: Gedu; 2024. 09. 12. 10:48.

Székely István Szervertag 2025
    Város
    Debrecen
    Üzenetek
    2

Helyezés felülvizsgálata

Sziasztok,
    Szeretném a helyezésem felülvizsgálatát kérni. 14.-ként futottam be a versenyen, de a végeredményben 16.-helyen vagyok jelezve.
    Az első kőrben Faragó Imi megforgott, így az 5. helyen szembe találtam magam a kocsijával. Az ütközést nem tudtam elkerülni, így a kocsim jobb eleje megsérült. Ebben az első kőrben így ki kellett mennem a boxba, ami még nem volt nyitva. Gondolom emiatt kerülhettem hátrasorolásra. Sajnos a sérülésemet nem is tudtam teljesen javítani, így sérült suspensionel vittem végig a versenyt.
    Ha pontozásban már nem számít a két hely közötti különbség, akkor nem igazán számít, de ha igen, akkor a csapatpontok növelése érdekében kérném a pozitív elbírálást.

Köszi,
    István

Város
    Szeged
    Üzenetek
    464
    Moscow Raceway, R2, L3, T12, Gera András - Vajk Gábor

https://youtu.be/5eetVm8NpXY

Város
    Szeged
    Üzenetek
    464

Paul Ricard - L4 - T6 Gera András - Székely István

Paul Ricard - L3 T15 - Sohár László - Székely István

Paul Ricard - L4 T6 - Sohár László - Székely István

Mickiewicz Máté Szervező MoT3C logója
    Város
    Budapest
    Üzenetek
    29

Paul Ricard - L6 Mistral, L7 T3 - Mickiewicz Máté - Czári Patrik

Téma információ

Felhasználók akik böngészik a témát

Jelenleg 1 felhasználó böngészi ezt a témát. (0 tag és 1 vendég)

Közösségi könyvjelzők

Közösségi könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Mellékleteket nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •