Az én szemszögemből ez a verseny jobban is alakulhatott volna, többet éreztem benne!
A verseny előtt csak rövid időre tudtam fellépni a szerverre, nem tudtam igazán rámelegedni a pályára, főleg a fékpontok konzisztens megtalálására.
De ez nem lehet kifogás, hogy az időmérőn 1mp lemaradásba voltam, Csabi ez honnan jött ez az idő? A prequalin nem volt ekkora a lemaradás!
Ilyenkor mindig a beállításokra gyanakszom, hogy nagyon eltérő volt

nem a magam teljesítésére, én a közösbe bedobott szettel mentem csak a kerékdőlést vettem vissza, meg a guminyomást állítottam be.
A féktávokat rendre elfékeztem, pedig most már a kormány - pedál-ra sem foghatom, hogy az miatt volt, mert mióta megvan az új szett, január óta, javult a teljesítményem és a konzisztenciám de így is jelentős a lemaradás.
A qualin nem bírtam javulni és bár nagyon szoros volt a 3-4-5 helyezett közt a különbség 1 tízed, csak az 5. hely lett meg.
Az első verseny már az elő körben nekem kukás volt a kilökés miatt, visszaestem az utolsó helyre, de próbáltam feljönni és végül a 8 helyet sikerült azért behozni, jó lesz majd a 2. versenyre gondoltam.
A 2. versenyen sikerült az első körben az élre állni, de Csabit nem gondoltam, hogy megkezdjük a 2 kört már mögöttem lesz, szóval nem igazán tudtam leszakadni.
Az elején még úgy ahogy tudtam tartani az 1mp körüli különbséget de ahogy telt a verseny egyre csak elfékeztem magam és a különbség elolvadt az 5. körre.
Az előzésnél nem akartam belemenni kakaskodásba, mert láttam, hogy Máté is közeledik és a 2. helyezéssel is megelégedtem volna, így próbáltam erre koncentrálni de Csabi, Máté és Attila is sokkal jobb versenytempót tudott futni mint én, így a 3. helynek is örülhetek.
Nem tudom, hogy mivel vesztettem ennyi időt az elejéhez képest.
Azért remélem lesz ahol még szorosak lesznek a csaták!
Közösségi könyvjelzők