A töretlen népszerűségű Assetto Corsa, még mindig virágzik, bővűl egyedi tartalmakkal. Az RSS-es GTN bajnokság után tavaszra egy könnyebb, egzotikusabb bajnokságot terveztünk számotokra. Hagyományainkhoz hűen egy vintage autót választottunk, az 1968-as Honda S800 RSC paripát fogjuk meghajtani! A3DR moddernek köszönhetően igazi gyöngyszem lett AC alatt. Az európában is elismert, ikonikusá vált japán autó ugyan híjján van a lóerőknek (100), de apró termetének köszönhetően nagyon kezes, játékosan virgonc természetű. Mindezt a kalandosabbnál kalandosabb, ismeretlen, egzotikus rövidke pályákon fogja bizonyítani.
A 8 fordulós bajnokságból a 6 legjobb egyéni eredmény számít bele a végértékelésbe. Az izgalmak további fokozására a versenyek dupla futamos formában kerülnek megrendezésre. Az első futam első 10 helyezettje fordított sorrendben indul a második futamon.
A gyakorló szerver mindenki számára elérhető és a köridők rögzítésre kerülnek, jelszó és továbi infók az első futam topikjában: AC S800 - Anglesey - Feb.2
Pontverseny | Versenyszabályzat | Skinhasználat | Csapatnevezés | Óvások | Replayek | Versenynaptár <= helyszínek, dátumok, futamtopikok
A bajnokságon való induláshoz szükséges:
- Assetto Corsa eredeti és legfrissebb kiadása, mely beszerezhető és frissíthető a Steam-ről.
- Az ingyenes Honda S800 RSC (v2.5) autó letöltése, telepítése.
- Használandó pályákat ebben a Gdrive megosztásban, illetve az egyes futamok kiírásában is megtaláljátok.
- Regisztráció a GTR-Masters honlapján, majd a "versenyben használt névnek" beállítani az Assetto Corsa-ban is használt neved, ez szükséges ahhoz, hogy a fel tudjon ismerni a honlap a prekvalifikációban.
- Fontos, nálunk mindenki a valódi nevét használja, nemzetközi formában, pl: "Geza Kovacs". Beállítási segítség itt: névhasználat
- Érvényes köridő futása a GTR-Masters.hu #Honda S800 - Prequal szerveren. A prekval szerver használata nyílt, jelszó az aktuális futam topikban.
- A GTR-Masters által rendezett bajnoki futamokon csak szervertagok vehetnek részt, tagságot itt lehet igényelni: Szervertagság 2022/2023
- Érvényes nevezés a Prekvalifikációban minden futam előtt legkésőbb 1 órával.
- Sportszerű magatartás mind a szerveren, mind a fórumon, valamint a Versenyszabályzat maradéktalan ismerete és betartása!
Ha bármilyen kérdés merül fel, vagy csak bizonytalan vagy valamiben, kérdéseid itt a fórumban feltehetted, vagy akár privát üzenetben.
Várunk minden régi és új versenyzőt sok szeretettel!
Hogy ne maradjatok le semmiről, kövessetek minket a Facebook-on!
![]()
Közösségi könyvjelzők