Eredetileg
Tamas Piski írta
Mivel a Laguna Seca tema le lett zarva, ezert az ott felmerultekre is itt reagalok, emelett probalok otletelni is.
Szerintem a topik jol megmutatta, hogy miert alakult ki a helyzet. Minden szervezonek volt ideje es energiaja hozzaszolni es "helyretenni" az elegedetlenkedoket. En ezt privatban is megkisereltem parszor Lacival korabban, mindig a "Mit akarsz varialni, minden pont jo ugy, ahogy van" hozzaallast kaptam. Amikor a 2-rol 5 percre noveltuk a rajt elotti idot, megkaptam, hogy azt is "miattam" kellett es hogy micsoda hulyeseg.
Pedig pont azok irnak es elegedetlenkednek, akiket az atlagnal jobban erdekel a Masters, az itteni versenyzes. A visszajelzeseiket pedig erdemes figyelembe venni, mert a szervezok nem maguknak csinaljak a bajnoksagot, hanem a versenyzoknek. Az lenne a cel, hogy jol erezzek magukat, nem pedig az, hogy meg legyenek nevelve. Persze utobbira is szukseg van, csak az aranyok csusztak el.
Ido/emberhiany: en tobbszor jeleztem, hogy segitenek, el lettem hajtva, nem hogy megkeresett volna barki. Voltak, vannak otleteim, illetve egy csomo minden, ami korabban mukodott, egyszeruen abba lett hagyva. Kepek, osszefoglalok, promocio, stb.
Konrket javaslat:
1. Legyenek hosszabb 2-3 oras futamok a szezonon belul, mondjuk 1-1
2. Reszemrol semmi akadalya a szabad autohasznalatnak, aki komolyan veszi ugysem tud felkeszulni tobb kocsival, tehat egyet fog hasznalni. Aki meg cserelgetne, az hasznaljon tobbet, legalabb nem kell ellenorizgetni -> kevesebb munka a szervezoknek
3. GT4 bajnoksag a GT3 futamot megelozo vasarnapokon ugyanazon a palyan, igy felkeszulesnek is elsorangu.
Hogy pozitivumot is emlitsek: a mezony tenyleg elsorangu, nincs anyazas a forumban, korrekt a versenyzes, osszetarto a csapat. Szerintem erre lehet es kell is epiteni.
Közösségi könyvjelzők