Newbury video - egy felvezető és egy gyors kör. Azt hiszem hétvégén előveszem a netkar licenszemet
Newbury video - egy felvezető és egy gyors kör. Azt hiszem hétvégén előveszem a netkar licenszemet
Grand Prix Legends We Are.
F1 1955 / 1965 / 1966 / 1967 / 1968 / 1969 · F2 1967 · GT 1967 · CanAm 1966 / 1971 · Caterham 7
Groundhog GPL Weekly - www.formulado.hu/weekly
Ez a sim bedöglött? Játszik vele vki?
Nemzetközi bajnokságról tudok, Jaap Wagenvoorték nyomtak pár szezont, meg csnáltak pályákat is.
http://www.gpchampionship.com/gpcos/
Sajnos nagyon nincs support.... A lényegi részét egy ember készítette mondhatjuk hogy hobbiból, ő meg mikor hogy ér rá...![]()
Megjelent az 1.0.3 verzió.
Letölthetö innen: http://www.netkar-pro.com/download.htm
Kulcs nélkül ez is csak demo, ahogy az eddig változatok.
Szerintem ez egy iszonyat nagy játék!!! A legjobb amivel valaha játszottam. Nagyon gondolkodom, hogy megveszem. Csak ajánlani tudom mindenkinek!!!
vannak már pályák hozzá(innen szedhető) és már a demóval is működnek, most tanulom újra spa-t![]()
Kipróbáltam és tegnap éjszaka rajta ragadtam
Nagyon jó kis programnak néz ki.
Letisztult, nem csicsás csilivili és rengeteg igényes megoldás van benne.
Nekem nagyon hasonlít az iRacing-re. A SkipBarber és a FF1600 nagyon hasonlít egymásra mint autó is, és a viselkedésük is.
A program azonnal elindul egy új ablak formájában és a pálya betöltése is nagyon gyors, kb 10mp! A RACE07 elindításakor kimehetnék dohányozni annyi idő míg elindul, majd pedig betölti a pályát... Nem is értem miért olyan lassú.
A pályák is jól néznek ki.
Az autó kezelése egészen új dolgokat igényel (olyan szimulátor érzésem van benne.) Gyújtást rá kell adni, utána lehet indítózni. Nem lehet ész nélkül felváltogatni mint sok más játékban. El kell venni egy pillanatra a gázt, hogy vegye a következő fokozatot vagy rá kell kuplungolni. A boxban, ha akarom fent hagyhatom a régi gumit. stb..
Ha lenne benne annyi autó és pálya mint az EVO-ban, a SIMBIN felköthetné a gatyáját, mert a netKar leversenyezné...
Ha indulna magyar bajnokság netKar-ral, én indulnék
Jó kis Formula Renault2000 vagy F3![]()
Bizony vannak benne finomságok!
Pl. itt meg van oldva az igazi zászló, a kockásra fékezett gumi, a vizuálisan is látható gumikopás amit meg is nézhetsz mikor kiszállsz az autóból (!!), a digitális dash is faszán működik programozható, és menet közben is állítgatható, csakúgy mint a műszerfal többi kapcsolója!
Setupból állítható a Force Feedback (ami egyébként is igen jó).
Ha jól tudom vannak még további pályák hozzá mint Donington, Dijon, Snetterton, Monza, Zandvoort, és persze azok amik már elérhetőek..Monaco, Spa, Montreal, Silverstone.
Szóval fincsi cucc ez, naon várom az újabb autókat, és ha iracing minőségű pályákat is lehetne alá tenni...
Én már régen megvásároltam, mert láttam a potenciált benne, de mostanáig nem halmoztak el updatekkel, csak ígéretek voltak.
Előfordulhat, hogy a netKar lesz az európai iRacing![]()
F1600 setup, Newbury-re készült 1:04eket sikerült vele menni, 1:03 simán benne van, ez volt az első setup próbálkozásom, talán lesz akinek segít egy picit mert a gyári setup nagyon trágár volt.
6.zip
Utoljára módosította: Tilus; 2008. 12. 29. 21:55.
Netkar pályák:
http://encio.altervista.org/Tracks/index.htm
actlabs.ini fileban aktivizáljátok a H váltót, sokkal stabilabban lehet vele menni a kissebb autókkal!
![]()
Már nem emlékszem kristálytisztán, de azt hiszem innen hiányzik (vagy deadlinkes) egy-kettö, ami viszont nálam fent van.
Nagyobbrészt konvertált pályák ezek, sajnos nem egyenletes a színvonal...
Grand Prix Legends We Are.
F1 1955 / 1965 / 1966 / 1967 / 1968 / 1969 · F2 1967 · GT 1967 · CanAm 1966 / 1971 · Caterham 7
Groundhog GPL Weekly - www.formulado.hu/weekly
Jelenleg 1 felhasználó böngészi ezt a témát. (0 tag és 1 vendég)
Közösségi könyvjelzők