...és akkor még fikázzátok a GTR/GTR2-t. Hol van ilyenkor Superman?![]()
...és akkor még fikázzátok a GTR/GTR2-t. Hol van ilyenkor Superman?![]()
Eredetileg Pál Ferenc írta
![]()
![]()
![]()
Balikó Attila
Az sg fórumról egy kis segítség:Eredetileg Leo67 írta
Én most ezekkel az értékekkel próbáltam és jobbnak tűnik. Vagy csak kezdem megszokniEredetileg Alexease írta
![]()
Grand Prix Legends We Are.
F1 1955 / 1965 / 1966 / 1967 / 1968 / 1969 · F2 1967 · GT 1967 · CanAm 1966 / 1971 · Caterham 7
Groundhog GPL Weekly - www.formulado.hu/weekly
És hogy tudom elindítani. Playert kreáltam, de utánna mindig azt írja ki, hog ynincs kiválasztva sofőrszerintem meg kivan, mivel a fejlécben benne van a nevem
az a netfrém fönt van.
szóval?
Create new player/driver -- OK -- Track Day -- Start Session -- Race lépésekkel kellene az autóba kerülni. Nálam ez összejött elsőre, de biztos azért, mert régi ismerősök vagyunkEredetileg Juhasz Tamas írta
![]()
F1 1955 / 1965 / 1966 / 1967 / 1968 / 1969 · F2 1967 · GT 1967 · CanAm 1966 / 1971 · Caterham 7
Jaja, kreáltam játékost, de ahogy a track day-re kattintok, kiirja, hogy nincs aktív player.Eredetileg Leo67 írta
![]()
ne felejtsetek kereket cserélni (mount), mert a progi nem teszi meg magától...és ha nem cserélsz, és sokat csúszkálsz, akkor egy idő után kurvára ráz a kormány...
Hát nem! Mivel kell?Eredetileg Juan G írta
(ide most nem mondom azt amit gondolok..., inkább bölcs maradok!)
Rájöttem, de neeeeemáááááááááááá!!! Ekkora gázos dolgot...Eredetileg Niebel Zoltán írta
![]()
Remélem több nem lesz!
De van még...Eredetileg Niebel Zoltán írta
Mostsem írok ódákat csak ennyit: Ez egy nagy rakás ...!!!
Mindig is azt mondtam, hogy egy programot az apróságokon lehet elszúrni!
És ez még csak a demó...
No comment!
Témát ezennel részemről lezárom!
Azért mert zászlot ne válasz meg csapatnevet-számot azt csak akkor lehet ha megvetted!Szal csak nevet irj be és ugy okézd le!Eredetileg Juhasz Tamas írta
Tényleg ti mit mentek vele?
Nekem aviano Full GP-n F1600-al 1:44.682 a legjobbam!
Ez biztos nem gond, mert én választottam/beírtam ezeket, és mégis megy.Eredetileg K.András írta
Biztos hogy gond, nálam ugy nem indult el söt több emberrel beszéltem akinek szintén nem indult el ha mást is beirt a nevén kivül!Eredetileg Leo67 írta
Honnan lehet letölteni azt a progit ami kell hozzá???
pl innen is...Eredetileg Koko írta
Balikó Attila
Igen ez volt a gond. Köszi sikerült, bár...Eredetileg K.András írta
Ezek a sok apró kis f..ságok 10 évet öregítettek rajtam.
Talán egy nyugodtabb pillanatomban megyek pár kört...
Nekem is elindult végre a játék. Megcsináltam a játékost minden rendben volt. Track day stb. Kint ülök az autóba. De meg sem moccan. A beállításokban ott van a momo racing, de semmi.
Jah még annyi: ha bent vagyok a beállításokban és nyomom a gázt egyszerre megy föl a fék és a gáz egymás mellett.
Valaki tud segíteni?
Előre is köszönöm!
Utoljára módosította: Ace576; 2006. 04. 12. 22:27.
A Controller beállítások elvégzésének helyes módja:Eredetileg Ace576 írta
1. benyomod a beállítani kívánt pedált/gombot
2. megnézed a Controller panel jobb oldalán melyik szám villan fel pirossal
3. klikkelsz a Controller panel bal oldalán található, a kívánt hatást jelző gombra
4. klikkelsz a 2. lépésben megfigyelt számra
A Paddle Up/Down csak az Ftarget autónál szükséges, ahol fel- illetve leváltásnál a Gear Up/Down-t lenyomva kell tartani, és mellényomni a Paddle Up/Down-t. Szakértő urak, én nem értek az autókhoz, ez a duplakuplung?
A garázsban először be kell indítanod az autót: a kormány mellett balra van három kapcsoló. A felsőre klikkelsz, majd a középsőt lenyomva tartod, amíg felvillan lentebb egy zöld kijelző, illetve megszólal a motor.
...én nem nyomok semmit, csak simán váltok az ftargetnel is...persze, lehet, hogy nem birna tul sokaig![]()
Balikó Attila
egyre jobban tetszik...megvan az íze nagyon is. Persze az elején sokat kell szopódni vele míg mindenre rájössz meg beállítassz, de nem kell zseninek lenni hozzá, elég csak gondolkodni
![]()
"Hungarian netKar Masters"- és "Hungarian nKpro Masters"-copyright ipi-apacs!
Naa, valójában azt akartam mondani, hogy sürgősen meg kellene oldanom ezt a PayPal/bankkártya-problémát, mert veszettül kúszik felfele az euro árfolyam...![]()
Annak akit érint. Ha a demóban mentünk egy replayt (Replay/Save last replay), majd betöltjük (Replay/Load) és nyomunk egy "R"-t, akkor F2-re megkapjuk az LCD-t, F4-re pedig a tévés feliratot.
nkScr_FTarget_newbury_04_13_19_30_17.JPG
Pálya: Newbury
Autó: Ftarget (ha esetleg nem látszana)
Én csak annyit mondok, hogy akit kicsit is érdekel az próbálja ki.
Véleményt csak azután mondjon. PLS
Utoljára módosította: Antal István; 2006. 04. 13. 20:23.
Jelenleg 1 felhasználó böngészi ezt a témát. (0 tag és 1 vendég)
Közösségi könyvjelzők