Én lehet nem erőltetem a frissitest, hacsak nem fog működni az éjszaka.
M6 gumik kapcsán pedig még majd megnezem az SFX fájlt, hátha az M3as gumihangokat át lehet hozni.
Én lehet nem erőltetem a frissitest, hacsak nem fog működni az éjszaka.
M6 gumik kapcsán pedig még majd megnezem az SFX fájlt, hátha az M3as gumihangokat át lehet hozni.
Szürke: Privát vélemény, melyet magánemberként fogalmazok meg és nem mint szervező.
Versenybírósági tag és Endurance versenyszervező.
Nálam az új rank app nem rögzíti az időket! Van aki használja már a leg frissebb verziót és felírta az idejét?
"Jobb lábam a gázon, a bal lábam a jobbon"
Némileg szebb az új, de más különbséget nem érzek alapvető dolgokban. Az éjszaka eleve úgy van benne, hogy van belőle nappali és éjjeli verzió, szóval nem tudnánk napszak változást belevinni a versenybe. És hát az éjszaka sem az, vagy valami varázslatra még szükség van hozzá.
Viszont ez a content/tracks mappában "le mans 2017" név alatt fut, a korábbi meg "circuit de la sarthe", szóval elvileg így két verzió is van már ebből a pályából. A most használt az a frissítettnek egy régebbi verziója? Vagy létezik, hogy két teljesen különböző forrás?
Leírás szerint többek között javították, hogy az egyenesben a pálya szélét nem veszi vágásnak.
Szürke: Privát vélemény, melyet magánemberként fogalmazok meg és nem mint szervező.
És ahogy elnézem a BMW M6 és Aston Martin idők is csak a rankra kerültek fel , nem a preQ táblára.
) Laszlo Zrubecz BEST: 3:42:375 TOTAL: 54:19:660 Laps:4 SesID:23 HasFinished:false
2) Laszlo Zrubecz BEST: 3:50:895 TOTAL: 19:15:718 Laps:2 SesID:15 HasFinished:false
3) Laszlo Zrubecz BEST: 3:52:570 TOTAL: 29:50:324 Laps:2 SesID:19 HasFinished:false
4) Tamas Zelfel BEST: 4:08:434 TOTAL: 103:38:616 Laps:4 SesID:9 HasFinished:false
5) Gabor Sarkozi BEST: 4:17:906 TOTAL: 98:55:924 Laps:5 SesID:1 HasFinished:false
Sőt volt tegnap még jó pár nem rögzült. Lányi kollégának szólok is mindjart.
Utoljára módosította: GTF_Bika; 2018. 06. 16. 17:34.
Nálam is van Ferrari, Porsche, Aston![]()
Tomi intézkedett, valami masolasnal felrement, mostmár rögzíteni fog![]()
hali nekem mindhárom szerver elérhető, de a Le Mans-t még csak nem is látom mi lehet az oka?
bemásoltam az új pályát is, de erre sem javult meg
rendben akkor nekem sem a szomszédom a hülye elfelejtettem, hogy a Corsánál az összes autó meg kell, hogy legyen, meg amúgy azt hittem, hogy megvan, mert töltöttem már le ilyet de ezek szerint már nincsenek meg, köszi![]()
most már jó nem gondoltam, hogy ezért még csak meg sem jelenik a szerver, köszi
Mentem egy-két hosszabb etapot, hogy a gumikopást csekkoljam. Szerintem lehetne növelni a kopás mértékén, mert simán végigmentem egy 12 körös, azaz kb. 50 perces etapot a medumon. Ahogy néztem a fogyasztásokat a GT autóknál, mindenképp két kiállás lesz, de így a taktika gyakorlatilag a med-med-med lesz mindenkinél.
Esetleg a soft-ot érdemes volna engedélyezni, mert azzal lehetne játszani, hogy med-med-soft vagy esetleg med-soft-soft. Kreatívabbak soft-med-hard kombóval is kísérletezhetnek![]()
Jahh, mondjuk sejtettem, hogy az LMP-k esetleg jobban eszik a gumit és ahhoz optimalizáltad a százalékokat. Jó, akkor legyen így, nyilván nem egyszerű ezt multiclass-ban összehangolni. Illetve a soft használata nem megoldható? Ha jól emlékszem, azt mondtad, az LMP-nél az nem érdemi opció, tehát valószínűleg azt úgysem választaná senki. A GT osztályban viszont az is egy taktikai lehetőség volna, de így nem zavarna bele az LMP-sek játékába.
Apropo fogyasztás - ma 120 literrel telenyomtam az M6-ost és elindultam egy offline versenyen. Féltávnál csodálkoztam rá, hogy még mindig 120 liter van a tankban, ami maradt is a 12. kör végéig. Majd kipróbálom prekval szerveren, hogy ott is csinálja-e ezt tele tank esetén? Nem teli tankkal indulva nem volt gond prekvalon eddig.
Egyedi festés használatára lesz lehetőség?
Jelenleg 1 felhasználó böngészi ezt a témát. (0 tag és 1 vendég)
Közösségi könyvjelzők