Indul a Masters DTM 2018 !
Február 14-én elrajtol a 6. éles bajnokságunk a RaceRoom-mal és a DTM 2013-2016 gépekkel!
A Masters DTM 2018 kilenc fordulóból fog állni, melyek kéthetente szerda esténként kerülnek megrendezésre. A autóválasztás fix, minden résztvevőnek 1 márkával kell teljesíteni a megmérettetést, a 9 fordulóból azonban csak a 7 legjobb eredmény számít majd bele a végértékelésbe. A versenynaptár összeállítása során igyekeztünk új és eddig ritkábban használt pályákat kiválasztani.
Az eddigiektől eltérően különböző időtartamú (30 és 22 perces) futamtávok lesznek fordított rajtsorrenddel ( az első 10 helyezett fordul ), valamint 3db. 1 órás futam ( Indianapolis, Imola, Road America ) kötelező boxkiállással.
Versenynaptár:
- futam: 02.14 - 21:00 - Hockenheimring 1. futam topikja
- futam: 02.28 - 21:00 - Slovakia ring 2. futam topikja
- futam: 03.14 - 21:00 - Indianapolis (1h) 3. futam topikja
- futam: 03.28 - 21:00 - Chang International Circuit 4. futam topikja
- futam: 04.11 - 21:00 - Silverstone Circuit 5. futam topikja
- futam: 04.25 - 21:00 - Imola (1h) 6. futam topikja
- futam: 05.09 - 21:00 - Salzburgring 7. futam topikja
- futam: 05.23 - 21:00 - Sachsenring 8. futam topikja
- futam: 06.06 - 21:00 - Road America (1h) 9. futam topikja
A bajnokságon való induláshoz az alábbi dolgokra lesz szükségetek:
- Az RaceRoom szimulátor letöltése és telepítése a Steam-ről. (INGYENES)
- Autók: DTM 2013-2016-es kategóriákból 1 autóval rendelkezni: DTM 2013DTM 2014DTM 2015DTM 2016
- Pályák: a bajnokság aktuális pályájával rendelkezni: RaceRoom Store - Tracks
- Regisztráció a GTR-Masters honlapján, majd a "versenyben használt névnek" beállítani az RaceRoom-ban is használt neved, ez szükséges ahhoz, hogy a fel tudjon ismerni a honlap a prekvalifikációban.
- Fontos, nálunk mindenki a valódi nevét használja, nemzetközi formában, pl: "Geza Kovacs". Beállítási segítség itt: névhasználat
- Szervertagság: a GTR-Masters bajnoki futamain csak szervertagok vehetnek részt, tagságot itt lehet igényelni, újoncoknak az ára 500 Ft: Szervertagság 2017/2018
- Érvényes nevezés a Prekvalifikációban minden futam előtt legkésőbb 1 órával. A gyakorló szerver használata nyílt!
- Tegyetek meg mindent annak érdekében, hogy elkerüljétek a LAG-ot! Infók itt: RaceRoom - LAG
- Sportszerű magatartás mind a szerveren, mind a fórumon, valamint a Versenyszabályzat maradéktalan ismerete és betartása!
Jelentkezés, csapatnevezés: R3E DTM Bajnokság 2018 - Csapatnevezés (itt lehet csapattársakat keresni!)
Ha bármilyen kérdés merül fel, vagy csak bizonytalan vagy valamiben, kérdéseid itt feltehetted a fórumban vagy akár privát üzenetben.
Várunk minden régi és új versenyzőt, sok sikert és jó szórakozást kívánunk!![]()
Hogy ne maradjatok le semmiről, kövessetek minket a Facebook-on!
www.facebook.com/GTRMasters
Közösségi könyvjelzők