Találatok: 1 - 2 (2 összesen)
 1. #1
  Kiss Szabolcs Adminisztrátor
  Csatlakozott
  2007. 04. 22.
  Város
  Bp <-> Zalaegerszeg
  Üzenetek
  21.151

  Masters névbeállítás szabályok

  Kedves Versenyzők!

  A GTR-Masters szerverein mindenki a teljes valódi nevén versenyzik, ezzel kapcsolatban szeretnék ismertetni néhány fontos tudnivalót.


  Helyes formátum:
  Ha a prekvalon a neved szürkével, csillaggal és zárójelben jelenik meg * [Példa Géza], az azért van, mert a fórum profilodban a "játékban használt név" mező tartalma nem egyezik meg pontosan a szimulátorban beállított neveddel. Mindkét helyen a teljes neved szerepeljen a nemzetközi formában, azaz keresztnév + vezetéknév ékezetek nélkül: Geza Pelda

  A "Valós név" mezőbe mehet az, ami a személyidben is van: Példa Géza


  Név utólgos módosítása:
  Szeretnénk mindenkit megkérni, hogy akinek egyszer már volt egy megfelelő névbeállítása, amivel már rendben részt vett egy általunk rendezett futamon, az onnantól fogva soha ne írja át a "játékban használt név" mezőt a fórum profiljában. Akkor sem, ha gondja van és nem ismeri fel a honlap, ilyenkor szóljunk nekünk és mi segítünk!

  Ez a mező a kulcsa ugyanis az egész Masters adatbázisnak, ha ezt a mezőt módosítod, akkor a rendszer onnantól nem tudja a profilodhoz társítani a korábbi eredményeidet, amelyek így gyakorlatilag elvesznek a bitek tengerében, ami még a bajnoki pontjaidat is érintheti.


  Névazonosság:
  Előfordulhat, hogy a saját nevedre kattintva egy másik versenyző profilját látod, ez azért van, mert a névazonosságot nem tudja kezelni a rendszer, de ilyen esetben is mindig szóljatok nekünk és intézkedünk. Ilyenkor jellemzően az azonos néven érkező új tagot kérjük meg a név módosítására, de semmiképpen sem a Tiedet fogjuk átírni. Viszont a névazonosság miatt kényszerből módosított névtől is elvárjuk a megfelelő komolyságot, általában a keresztnevet szoktuk kiegészíteni számmal, vagy esetleg a becézel formával helyettesítjük.


  Korábbi eredmények:
  Itt minden aktív szervertag kikeresheti magát és a nevére kattintva megnézheti az adatlapját és az eddigi eredményeit:
  http://www.gtr-masters.hu/drivers

  Aki itt olyan futameredményt lát a statjában, ami nem az Övé, esetleg hiányol innen valamit, az kérjük jelezze ezt felénk ebben a topikban!


  Köszönjük!
  Utoljára módosította: neilszab; 2018. 02. 07. 10:12.

 2. #2
  Kiss Szabolcs Adminisztrátor
  Csatlakozott
  2007. 04. 22.
  Város
  Bp <-> Zalaegerszeg
  Üzenetek
  21.151
  Minden kedves új és régi tagunknak ajánlom figyelmébe a fenti sorokat áttanulmányozásra.

Téma információ

Felhasználók akik böngészik a témát

Jelenleg 1 felhasználó böngészi ezt a témát. (0 tag és 1 vendég)

Közösségi könyvjelzők

Közösségi könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

 • Új témákat nem hozhatsz létre
 • Válaszokat nem küldhetsz
 • Mellékleteket nem csatolhatsz
 • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
 •