GTR-Masters bemutatkozás: avagy kik vagyunk mi és mit csinálunk itt..
Az automobilistára sincs pedig az is megérdemelné.
Van egy kisebb szerveződés, ahol tervben van bajnokság indítása csak még kevés rá az ember. Valószínűleg egyik ok, hogy kevesen vagyunk a játék gyerekbetegségei, bugok stb miatt, de már eléggé használható és viszonylag ritkán adódik olyan futam amit ne tudnánk lenyomni.
Per pillanat hetente 2 fun összejövetel szokott lenni. Ha kibővülnénk még pár emberre viszont már lehetne gondolkodni vmi bajnokságban gte, gt3 stb még ez sem fix.
Míg itt a masters nem szervez futamot és vkit érdekelne a dolog írjon nekem privátba és megírom neki, hol ér minket utol. (nem akarnám innen elmarni az embereket, de ha még ugy sincs tervben semmi akkor addig is nyugodtan csatlakozhat akit érdekel a dolog).
Remélem nem probléma ez a kisebb fajta reklámozás![]()
Steamen kiadtak egy demot, ami csupán egy baráti 3.4 gigát tölt le a gépre:
Link
Egyébként meg 40%-os akcióban adják a hétvégén a teljes verziót is
Ma letesztelem a gépet mit tud.
Billentyűzettel is megy csak nagyon le kell venni az erősségeet.
Féláron kapható a PCars2 a Steamen: http://store.steampowered.com/app/37...roject_CARS_2/
Holnap tudom kipróbálni rendesen.
Itt van az új monitorral a teszt.
OFF:
Itt pedig egy "review" a "tesztedről": ebben a videóban egy két órás vergődést láthatunk billentyűzettel, minden információ nélkül. Nem tudjuk, hogy mit tesztelsz, mivel, milyen szempontok szerint. Ez csupán egy tömörített youtube videó. Persze biztos én tévedek és csak rossz helyeken kattintgattam bele, de minek...
Minden tisztelettel, legközelebb inkább egy valamilyen kormányra ruházz be, válts nézetet belülre vagy akár a motorháztetőre, ha zavar a sok műszer, bár úgy látom nem mert elég sok mindent kiíratsz oda oldalra, aztán akkor térj vissza ide a szimulátoros fórumra. Hidd el, úgy már megéri. Olvasd el a kormányválasztó topicot (nem az áprilisit) és kérdezz ha elakadsz, de ennek én nem látom értelmét.
![]()
Szerintem sem ártana kicsit "céltudatosabban" posztolni. Meg, ha már szimulátor, akkor egy kormány valóban nem árt és a külső nézet felejtős (nálam a motorháztető is). Michelisz sem a kurzor-billentyűkkel terelgette a kocsiját.
Egyébként a Project Cars-t még igazán a szimulátorok közé sem feltétlen sorolnám. Az 1-et semmiképpen sem.
Jelenleg 1 felhasználó böngészi ezt a témát. (0 tag és 1 vendég)
Közösségi könyvjelzők