Végre elindul a tavaszi Porsche 911 RSR Bajnokság!
Uraim, ez aztán kihívás lesz a javából! Mindenki felejtse el a modern technológiát, az elektronikus ketyeréket és minden mást, ami megfoszt minket a vezetés öszinte élvezetétől! Ebben a bajnokságban a legendás 1972-es Porsche 911 RSR-t fogjuk megülni, melyek nyergében minden egyes féktáv, kanyar és kigyorsítás garantáltan megizzasztja az embert, miközben végig ott fog ülni egy kéjenc kis vigyor az arcunkon!
A 7 fordulós bajnokágból a 6 legjobb egyéni eredmény számít bele a végértékelésbe, a futamok között lesz 2 x 30 fordított rajtráccsal fűszerezett és 60 perces versenytáv is! Lesz lehetőség egyedi festések használatára, valamint csapatokat alakítani és az egyéni mellett a csapatbajnoki címért is harcba szállni!
Nyílt bemelegítő futam pénteken: Porsche 911 - SHAKEDOWN futam!!
Versenynaptár:
- futam: 04.20 - 21:00 - Zandvoort: az 1. futam topikja
- futam: 05.18 - 21:00 - Riverside: a 2. futam topikja
- futam: 06.01 - 21:00 - Vallelunga: a 3. futam topikja
- futam: 06.15 - 21:00 - Bridgehampton: a 4. futam topikja
- futam: 06.29 - 20:30 - Nordschleife: az 5. futam topikja
- futam: 07.13 - 21:00 - Red Bull Ring: a 6. futam topikja
- futam: 07.27 - 21:00 - Mugello: elhalasztott futam
A bajnokságon való induláshoz az alábbi dolgokra lesz szükségetek:
- Az Assetto Corsa és a Dream Pack #1, RED Pack és a Porsche Pack Vol1 eredeti és legfrissebb kiadása, mely beszerezhető és frissíthető a Steam-ről + a TRACKPACK
- Regisztráció a GTR-Masters honlapján, majd a "versenyben használt névnek" beállítani az Assetto Corsa-ban is használt neved, ez szükséges ahhoz, hogy a fel tudjon ismerni a honlap a prekvalifikációban.
- Fontos, nálunk mindenki a valódi nevét használja, nemzetközi formában, pl: "Geza Kovacs"
- Masters Rank App használata a legjobb köridők regisztrációjához
- Érvényes köridő futása a GTR-Masters.hu #Prequal - P911 szerveren. A prekval szerver használata nyílt.
- Érvényes nevezés a Prekvalifikációban minden futam előtt legkésőbb 1 órával
- Szervertagság, a GTR-Masters által rendezett bajnoki futamokon csak szervertagok vehetnek részt, tagságot itt lehet igényelni, újoncoknak az ára 500 Ft: Szervertagság 2016/2017
- Sportszerű magatartás mind a szerveren, mind a fórumon, valamint a Versenyszabályzat maradéktalan ismerettartása!
Jelentkezés, csapatnevezés: Porsche 911 Bajnokság - Csapatnevezés (itt lehet csapattársakat keresni!)
A bajnokság állása: Porsche 911 Bajnokság - Pontverseny
Ha bármilyen kérdés merül fel, vagy csak bizonytalan vagy valamiben, kérdéseid itt feltehetted a fórumban vagy akár privát üzenetben.
Várunk minden régi és új versenyzőt sok szeretettel!
Hogy ne maradjatok le semmiről, kövessetek minket a Facebook-on!
www.facebook.com/GTRMasters
Közösségi könyvjelzők