Igen, érdekes a névválasztás)
A promótálása is elég furcsa, (gyenge) én szombaton világosodtam meg, hogy lesz valami, de még akkor se tudtam mi ez, csak Kiss Norbi neve miatt kezdett érdekelni. A vége az lesz, hogy minden nagyobb Magyar versenyző neve alatt indul egy bajnokság és az a kevés induló is szétoszlik.
Ahogy a verseny utáni beszélgetésből kivettem, önkéntes alapon saját nem profi pc-vel megy a közvetítés, amit még így elsőre nem tudtak tökéletesen összehangolni.
Színvonalnak várjuk ki a végét) Szerintem elég sokan még nem is hallottak erről a bajnokságról, vagy a nagy választék miatt nem tudnak mindre készülni és indulni.
Az elfogultságot én se értem Bereznay Danitól, de nem gondolom, hogy nagyon elvernék iRacingben. Nem atom fizika, hogy ne tudná megtanulni, és mint minden simben itt is a végtelenségig lehet butítani, amitől még a rally cross ugrató is tükör simává válik Nekem nem megy ez az ide oda ugrálás simek között, de vannak sokan akik napi szinten váltogatják a címeket itt Mastersen is, és mégis benne vannak mindenhol a top 10-be.
Több szever van, USA-ban kettő, Ausztráliában, és Hollandiában, itt a hollandot használtuk. Hivatalosan az indulók földrajzi aránya szerint oszt be, de ez a villódzás általában egyéni net probléma szokott lenni.
Az első 6-8 emberke nagyon gyors, ha minden top pilóta jött volna akkor a húszba se fértem volna be. Szerencsém volt a rajtnál (cheateltem, van fana F1 dupla kuplungos váltóm, Ascher fogáspont állítóval) ezért tudtam lerajtolni a nálam másfél másodperccel gyorsabbakat. Állítólag Kiss Norbinak is ilyen van, ezért lett állórajtos a verseny de ez csak rosszindulatú szóbeszéd
Hagyhattam volna több helyet is, igazából én se gondoltam, hogy ott beteszi, és ha a gyorsasága miatt nem is volt jó választás a Merci, de legalább olyan mint a tank, nehéz kibillenteni.
Közösségi könyvjelzők