Indul az Assetto Corsa GT Bajnokság!
Április 23.-án elrajtol a GT Bajnokság, mely során rendhagyó módon a GT2-es és GT3-as gépeket is egymásnak eresztjük a pályán. A bajnokság 6 fordulóból fog állni, melyek kéthetente csütörtök esténként kerülnek megrendezésre. Az autóválasztás szabad, annyi megkötés lesz csak, hogy mind a GT2-es és mind GT3-as gépekkel mindenki maximum 3 futamot teljesíthet, így minden résztvevőnek mind a két kategória autóival helyt kell majd állnia a megmérettetés során.
A futamokon való részvétel teljesen nyílt, a versenyzőkkel szemben az egyelten elvárás a szabályok betartása, valamint a versenytársak és a fairplay maximális tiszteletben tartása mind a pályán és mind a fórumon!
A GT bajnoksággal párhuzamosan azonos pályákon egy DTM bajnokságot is indítunk, infók itt: Assetto DTM '93 Bajnokság!
Versenynaptár:
- futam: 04.23 - 21:00 - Spa-Francorchams: az 1. futam topikja!
- futam: 05.07 - 21:00 - Silverstone: a 2. futam topikja!
- futam: 05.21 - 21:00 - Monza: a 3. futam topikja!
- futam: 06.04 - 21:00 - Nordschleife: a 4. futam topikja
- futam: 06.18 - 21:00 - Imola: az 5. futam topikja
- futam: 07.02 - 21:00 - Mugello: a 6. futam topikja
A bajnokságon való induláshoz az alábbi dolgokra lesz szükségetek:
- Az Assetto Corsa és a Dream Pack eredeti és legfrissebb kiadása, mely beszerezhető és frissíthető a Steam-ről.
- Regisztráció a GTR-Masters honlapján, majd a "versenyben használt névnek" beállítani az Assetto Corsa-ban is használt neved, ez szükséges ahhoz, hogy a fel tudjon ismerni a honlap a prekvalifikációban.
- Fontos, nálunk mindenki a valódi nevét használja, nemzetközi formában, pl: "Geza Kovacs"
- Masters Rank App használata a legjobb köridők regisztrációjához
- Érvényes köridő futása a GTR-Masters.hu #Prequal - GT szerveren
- Érvényes nevezés a Prekvalifikációban minden futam előtt legkésőbb 1 órával
- Sportszerű magatartás mind a szerveren, mind a fórumon, a fairpaly maradéktalan betartása!
Az szoros menetrendre való tekintettel összesített pontozásban az 6 versenyből csak a 4 legjobb futam eredménye számít, de ha csak 1-1 futamra szeretnél beugrani egy jót körözni, akkor is várunk szeretettel!
A bajnokságnak izgalmas fődíja is van, mind a csütörtöki és mind a vasárnapi bajnokság nyertese kipróbálhatja a SimHouse high-tech szimulátorát: motion cockpit, Fanatec Clubsport wheel, Oculus Rift DK2 és persze az Assetto Corsa!
Ezen felül a rendszeres résztvevők közül* is kisorsolásra kerül egy-egy tesztvezetés!
videó: SimHouse - BMW M3 E30 nyúzópróba
Ha bármilyen kérdés merül fel, vagy csak bizonytalan vagy valamiben, kérdéseid itt feltehetted a fórumban vagy akár privát üzenetben.
Várunk minden régi és új versenyzőt sok szeretettel!
Hogy ne maradjatok le semmiről, kövessetek minket a Facebook-on!
www.facebook.com/GTRMasters
Közösségi könyvjelzők