45’ P13 Szilágyi Péter

Péter a rajt után a fűre tereli a mellé lendületből érkező Fehér Norbertet. Bár egyértelmű szabálytalanság nem állapítható meg az eset kapcsán, de a VB a terelésnek ezt a módját sportszerűtlennek találta.
Péter büntetése: szóbeli figyelmeztetés

63’ P9 Jankó Zsolt

Zsolt a T2-ben nem hagy elegendő helyet a mellette belül- egymás mellett- forduló Bordás Sándornak és Kiss Szabolcsnak. A három autó egymásnak koccan, azonban komolyabb baj nem származott az esetből. Végül Zsolt jön ki legrosszabbul a dologból, így további büntetést a VB nem tart szükségesnek.
Nincs büntetést

205’ P8-P9 Antal Gábor-Jankó Zsolt

Zsolt a T4-ben megkoccolja Antal Gábor autóját, ami megbillen, majd a pályában megakadva a levegőbe katapultálja magát. Gábor az eset hatására az utolsó helyre esik vissza. A VB (Gábor véleményét kikérve) úgy találta, hogy Gábor az indokoltnál jóval korábban fékezett, és kanyarsebessége is jelentősen elmaradt az ott „elvárhatótól”.
Versenybaleset

1971’ P6 Vent Ákos

Ákos a célegyenes végén kissé elméri a féktávot, és kiforgatja az előtte haladó Endrődi Zoltánt. Zoltán az eset hatására több pozíciót veszít.
Ákos büntetése: Utolsó rajthely, azaz 18 bajnoki pont levonás

3496’ P15 Kiss Szabolcs

Szabolcs miközben próbál visszatérni a pályára, addig gépészkedik, hogy végül keresztben érkezik meg Sass Norbert és Knapig Szilárd autója elé. Szabolcs figyelmetlensége miatt Norbert végleg megmenekült Szilárd elől. A VB enyhítő körülményként vette figyelembe, hogy Szabolcs maga jelezte az esetet.
Szabolcs büntetése: Figyelmeztetés
Szabolcsnak az előző futamokon szerzett figyelmeztetésekkel összegyűlt egy Utolsó rajthely, így büntetése 18 bajnoki pont levonás.