Küldtem egy témaindító levelet a listára, aki az utóbbi időben már le sem tölti onnan a maileket (nincs sok mostanában, ugye...), az légyszi csekkolja már![]()
Küldtem egy témaindító levelet a listára, aki az utóbbi időben már le sem tölti onnan a maileket (nincs sok mostanában, ugye...), az légyszi csekkolja már![]()
Grand Prix Legends We Are.
F1 1955 / 1965 / 1966 / 1967 / 1968 / 1969 · F2 1967 · GT 1967 · CanAm 1966 / 1971
Groundhog GPL Weekly - www.formulado.hu/weekly
Aki esetleg nincs feliratkozva a levlistára, annak: HGPLM bajnoksággal kapcsolatos.Eredetileg Leo67 írta
![]()
Akit érdekel az szóljon és akkor megosztjuk a szöveget. ugye Foxi?![]()
Na, megint kritikus ponton vagyunk létszámilag... Legyen szíves minden, még megmaradt GPL-es adjon egy demót a padtársának/szobatársának/stb.![]()
F1 1955 / 1965 / 1966 / 1967 / 1968 / 1969 · F2 1967 · GT 1967 · CanAm 1966 / 1971
Szerintem itt csak annyi a probléma, hogy sok más fontos dolog jött össze sok mindenkinél. Leszünk mi még többen....Eredetileg Leo67 írta
szólok a bal kezemnek hogy toborozzon egy másik jobb kezet magamnak))))))))))
Ulrich Tomi a vezér Schumanoid!!
GPL rank:-64.249
Részemről az a legnagyobb probléma, hogy az 1 shift R-es szabállyal nagyon ritkán tudom befejezni a versenyt. Ráadásul ez egy nappal a bajnokság indulása előtt derült ki, lemondani meg akkor már nem akartam az indulást...
Azelőtt "csak" a 90%-os szabály keserítette az életemet![]()
Gondolom, ha 5-6 újonc bejönne a bajnokságba, nekik is ez a két dolog lenne a legnagyobb akadály, ha nem GTR-ből, vagy egyéb profi szimulátorból jönnének át.
SZVSZ ez mégiscsak játék, ahol az a lényeg, hogy az ember jól érezze magát. Ezért szeretek sokkal jobban versenyezni a GBGPL-ben, ahol nincs ez a stressz.![]()
Másrészről megértem a versenyigazgatóságot, hogy minél profibb ligát szeretnének. Biztos nagyon zavaró, amikor az amatőrök bukdácsolnak a pályán.
Sajnos jelenleg nem érzem magam HGPL "Masternek", ezért is szüneteltetem a részvételt ebben a ligában. Talán kemény gyakorlással egyszer eljutok arra a szintre, hogy tisztességesen be tudjam fejezni a versenyeket.
Addig is mindenkinek jó toborzást, hátha...
:: GPLrank -11 [valaha] :: OvalRank hamarosan! ::
Ne ba...ál már fel!![]()
![]()
ITT A HELYED LACI!!!
Nagyon hamar amatőr ligává fogunk válni, ha ilyen kevesen leszünk... Inkább shifterezzünk jobbra-balra, mintsem végig az óra ellen kelljen küzdjek - lásd tegnap![]()
Beszéltünk Leóval és arra jutottunk, hogy legyen megengedett a Shift+R, de utána be kelljen állni a boxba egy Stop&Go -ra.
Mit szól a nép ehhez ?
LOL, "beszélgettünk" , nem "beszéltünk"Eredetileg Zolee [Hun] írta
És én eleve a köv szezontól gondoltam
![]()
LooooooooooooooooooooooolEredetileg Leo67 írta
Ezen beszartam
![]()
Banye,, az a tuti ami írva vagyon,, honnan tudjam hogy te mire gondolsz? Az a frankó ami le van írva...Eredetileg Leo67 írta
Én pl most egy szőkére gondolok! "gondoltad" volna ?![]()
![]()
Én semmiféle levelet nem kaptam...Eredetileg Leo67 írta
![]()
A shift+r unlimiteddé tétele SOSEM fogja megoldani a létszám gondot! És inkább megyek 7-10 fővel, mint 15-el, de ebből 5 elmebeteg és szét......a a versenyemet hobbiból...
Én nagyon szívesen indulnék és ugyanúgy mint a GTR-t és a GTL-t ezt is komolyan venném.
Csak egy hiba van. Nincs meg a game és fogalmam sincs, hogy hol tudnám beszerezni. Olyan kártyám meg sajnos nincs amivel külföldről is lehet vásárolni.
Ha valaki tud segíteni megköszönném!
Létezik egy 2004 es demo,ami ingyen letölthető,és felvan tupirozva a grafikája!
Ugytudom,hogy a pályákat csak be kell másolni a megadott helyre,és már full is a game!![]()
Szoval ingyen kijön egy full game.![]()
Ha valaki belinkelné a Demo fellelhetőségét,az megoldaná a dolgot.
Assszem...![]()
Régi,jo PUNK mondás egy jo találkozora:A szemetet mindig összfujja a szél !
http://www.gamershell.com/download_6101.shtmlEredetileg Pechnig Rezső írta
Itt több linket is találhattok!
Én a pályákért mondanék köszönetet ha ez tényleg működik amit mondasz Resző.
Ez még tavalyi témaindítószöveg volt... Jani talán még emlékszik ráEredetileg Ratesz írta
![]()
Királyság!Eredetileg Ace576 írta
Isten hozott!!
![]()
És tényleg működik amit a Rezsóírt, a hiányzó pályákat valahogy megoldjuk, ez ne legyen gond! juhasz pont tamas kukac gmail pont kom -ra ha írsz mailt, akkor megbeszéljük. Ok?
Itt találsz egy kis segítségetEredetileg Ace576 írta
http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?t=50
Eredetileg Ratesz írta
http://games.groups.yahoo.com/group/.../message/10285
UTF-8, ha nagyon kínaiul mutatná, de úgyis eszedbe fog jutni, hogy mi ez
Örülök,hogy hasznos voltam a mi kis csipet-csapatunknak.![]()
Régi,jo PUNK mondás egy jo találkozora:A szemetet mindig összfujja a szél !
Ha már a topikba keveredtél, te nem akarsz egy kicsit nosztalgiázni?Eredetileg Pechnig Rezső írta
![]()
![]()
Mennék én is, de a játék nem akarja felismerni a Logitech Driving Force Pro kormányomat![]()
Babinszki Gábor
Az nem playstation2-höz való kormány???Eredetileg Captain írta
Jó pc-hez is.Eredetileg Juhasz Tamas írta
Babinszki Gábor
Jelenleg 1 felhasználó böngészi ezt a témát. (0 tag és 1 vendég)
Közösségi könyvjelzők