Eredetileg
Donmartino24 írta
Bocsánat ha egy kicsit off, de ezt a topikot érzem a legközelebb a problémámhoz..
Egyszerűen az agybaj kerülget már, fél éve mióta megvettem az assettot küzdök a pingemmel... Először wifivel kezdtem, pár hónap után gondoltam akkor kell a kábel, az majd segít. Meg is oldottam, 20m kábel jön fel az emeletre, minden pacek. De hiába.. Egyszerűen lutri a pingem. Nem mondom, hogy világverő netem van, mert nem, ezt pontosan tudom, de valahogy azt érzem, hogy nem a 18-20 m/s szab határt, mert nagyon sokszor stabil pingem van 12-18 között. De van néha, hogy csak úgy felkúszik 300-400-ig (időmérőn, versenyen egyaránt) aztán ha mázlim van visszaáll megint 20 alá, aztán kezdi ezt előröl... Azt gondolom nem kell ecsetelnem, hogy így lehetetlen online versenyezni, hiába nevezek bajnokságokba, ha a legtöbb futamot dobhatom el emiatt...
Ja igen, és semmi más játéknál nincs ilyen bajom. Gondolkodtam, hogy talán a router lehet a gonosz, de akkor csinálná szerintem más játékoknál is. Bárkinek, bármi ötlet?
Előre is köszönöm és bocsi a regényért!
Közösségi könyvjelzők