Oldal: 26 / 27 ElsőElső ... 16 22 23 24 25 26 27 UtolsóUtolsó
Találatok: 626 - 650 (659 összesen)

Téma: Assetto Corsa - Problémák

  1. #626
    Sziasztok
    Van egy olyan gondom az Assetto corsa-val hogy amikor elindítom a versenyt kb5-10mp-ig tölt és visszadob oda ahol autót tudok választatni. Ha törlöm a dokumentumokban a fájljait (tehát újból kezdem a profilt) akkor, az elsö indításnál ezt irja ki: "Please verify your video settings before playing" A beállításokat megnéztem semmi rendkívüli nincs beállitva bár egy nvidia gtx 980ti-nek még 4k-ban is vinnie kellene. Ez mitől van? Mi erre a megoldás?

  2. #627
    Piski Tamás Szervertag 2019
    Csatlakozott
    2004. 08. 11.
    Város
    Bécs - Vienna
    Életkor
    33
    Üzenetek
    2.666
    Idézet Eredetileg BDavid írta Hozzászólás megtekintése
    Sziasztok
    Van egy olyan gondom az Assetto corsa-val hogy amikor elindítom a versenyt kb5-10mp-ig tölt és visszadob oda ahol autót tudok választatni. Ha törlöm a dokumentumokban a fájljait (tehát újból kezdem a profilt) akkor, az elsö indításnál ezt irja ki: "Please verify your video settings before playing" A beállításokat megnéztem semmi rendkívüli nincs beállitva bár egy nvidia gtx 980ti-nek még 4k-ban is vinnie kellene. Ez mitől van? Mi erre a megoldás?
    Allitsd be a felbontast meg egyszer es jo lesz.

  3. #628
    Idézet Eredetileg Tamas Piski írta Hozzászólás megtekintése
    Allitsd be a felbontast meg egyszer es jo lesz.
    Már próbáltam, de bárhova állítom ugyanúgy nem indul el! Vagy a játékon kivül a gépen is állitsam át?

  4. #629
    Piski Tamás Szervertag 2019
    Csatlakozott
    2004. 08. 11.
    Város
    Bécs - Vienna
    Életkor
    33
    Üzenetek
    2.666
    Idézet Eredetileg BDavid írta Hozzászólás megtekintése
    Már próbáltam, de bárhova állítom ugyanúgy nem indul el! Vagy a játékon kivül a gépen is állitsam át?
    Game doesn't start when click "START ENGINE"

    Please be sure that your video drivers are updated and double check the resolution/refresh in the video options.

  5. #630
    Mammel Erik Szervertag 2019 Erikkonen logója
    Csatlakozott
    2015. 04. 22.
    Város
    Pécs
    Életkor
    47
    Üzenetek
    2.432
    Idézet Eredetileg BDavid írta Hozzászólás megtekintése
    Már próbáltam, de bárhova állítom ugyanúgy nem indul el! Vagy a játékon kivül a gépen is állitsam át?
    Múltkor nekem is csinált ilyet. Kapcsold ki az összes app-ot és nézd meg, úgy elindul-e? Ha igen, akkor egyenként kapcsolgasd vissza és találd meg, melyik szopat.

  6. #631
    Idézet Eredetileg Tamas Piski írta Hozzászólás megtekintése
    Game doesn't start when click "START ENGINE"

    Please be sure that your video drivers are updated and double check the resolution/refresh in the video options.
    A legfrisseb nvidia driver (mai) van rajt és ígyis sem müködik. Rákattintok a "start engine"-re tölt kb 5-10mp-ig és visszadob.
    Valami más öltlet, vagy mit csinálhatok rosszul?

  7. #632
    Idézet Eredetileg Erikkonen írta Hozzászólás megtekintése
    Múltkor nekem is csinált ilyet. Kapcsold ki az összes app-ot és nézd meg, úgy elindul-e? Ha igen, akkor egyenként kapcsolgasd vissza és találd meg, melyik szopat.
    Én nem raktam bele appokat külön, a beállításokban 3-at kitudok kapcsolni, de igysem akar működni

  8. #633
    Pfennig Kristóf Adminisztrátor Kettel logója
    Csatlakozott
    2011. 06. 21.
    Város
    Vancouver
    Üzenetek
    3.723
    Idézet Eredetileg BDavid írta Hozzászólás megtekintése
    A legfrisseb nvidia driver (mai) van rajt és ígyis sem müködik. Rákattintok a "start engine"-re tölt kb 5-10mp-ig és visszadob.
    Valami más öltlet, vagy mit csinálhatok rosszul?
    Kép alján hol tart a töltéssel mielött visszalépne a menübe? Lehet nincs meg a pálya, vagy vmelyik autó, vagy a jelszó nemjó...

  9. #634
    Piski Tamás Szervertag 2019
    Csatlakozott
    2004. 08. 11.
    Város
    Bécs - Vienna
    Életkor
    33
    Üzenetek
    2.666
    Idézet Eredetileg BDavid írta Hozzászólás megtekintése
    Én nem raktam bele appokat külön, a beállításokban 3-at kitudok kapcsolni, de igysem akar működni
    Szerintem telepitsd ujra a jatekot es kesz. Utana be kell szerezned ujra par tartalmat, de megoldja a problemat.

  10. #635
    Kiss Szabolcs Adminisztrátor
    Csatlakozott
    2007. 04. 22.
    Város
    Bp <-> Zalaegerszeg
    Életkor
    32
    Üzenetek
    20.762
    Idézet Eredetileg BDavid írta Hozzászólás megtekintése
    A legfrisseb nvidia driver (mai) van rajt és ígyis sem müködik. Rákattintok a "start engine"-re tölt kb 5-10mp-ig és visszadob.
    Valami más öltlet, vagy mit csinálhatok rosszul?
    Alap gyári autóval és pályával sima hotlap elindul?
    Benchmark elindul?
    Steam integritiy check volt már?

    Próbáld ki, hogy a dokumentumokban nevezd át az Assetto Corsa mappát és úgy indítsd el. Ilyenkor létrehozza újra a mappát default értékekkel..

  11. #636
    Idézet Eredetileg neilszab írta Hozzászólás megtekintése
    Alap gyári autóval és pályával sima hotlap elindul?
    Benchmark elindul?
    Steam integritiy check volt már?

    Próbáld ki, hogy a dokumentumokban nevezd át az Assetto Corsa mappát és úgy indítsd el. Ilyenkor létrehozza újra a mappát default értékekkel..
    Még a benchmark sem indul el a és a betöltő csik sem, csak ha a gyökérmappában az ac.86x-el inditom akkor indul el, de igy nem tudok pályát és autot választani

  12. #637
    Idézet Eredetileg neilszab írta Hozzászólás megtekintése
    Alap gyári autóval és pályával sima hotlap elindul?
    Benchmark elindul?
    Steam integritiy check volt már?

    Próbáld ki, hogy a dokumentumokban nevezd át az Assetto Corsa mappát és úgy indítsd el. Ilyenkor létrehozza újra a mappát default értékekkel..
    Sikerült megcsinálni, újratelepítettem és a telepítő végén kipipáltam azt is hogy felralja más a játékhoz kellő programokat. Mindenkinek köszönöm a segitséget!

  13. #638
    Mészáros Gábor Versenyző
    Csatlakozott
    2011. 03. 01.
    Életkor
    45
    Üzenetek
    110
    Eddig mindig külső erősítőn keresztül hallgattam a játékot, de nemrég rájöttem, hogy van nekem egy fülesem, amit használva nem zavarnám mások álmát . Kipróbáltam, de azt kellett tapasztalnom, hogy az Assetto minden hangja megvan, leszámítva az autó hangját. Van ötletetek , mi lehet az oka a némaságnak?

  14. #639
    Mammel Erik Szervertag 2019 Erikkonen logója
    Csatlakozott
    2015. 04. 22.
    Város
    Pécs
    Életkor
    47
    Üzenetek
    2.432
    Idézet Eredetileg mezgabor írta Hozzászólás megtekintése
    Eddig mindig külső erősítőn keresztül hallgattam a játékot, de nemrég rájöttem, hogy van nekem egy fülesem, amit használva nem zavarnám mások álmát . Kipróbáltam, de azt kellett tapasztalnom, hogy az Assetto minden hangja megvan, leszámítva az autó hangját. Van ötletetek , mi lehet az oka a némaságnak?
    Ilyet akkor csinált, ha integrity check folytán az AC újratelepítette magát és így átírta a hangfájlokat. Nincs véletlenül Fonsecker Sound Pack-od? Ha igen, azt újra kellene rakni.

  15. #640
    Mészáros Gábor Versenyző
    Csatlakozott
    2011. 03. 01.
    Életkor
    45
    Üzenetek
    110
    Idézet Eredetileg Erikkonen írta Hozzászólás megtekintése
    Ilyet akkor csinált, ha integrity check folytán az AC újratelepítette magát és így átírta a hangfájlokat. Nincs véletlenül Fonsecker Sound Pack-od? Ha igen, azt újra kellene rakni.
    Szerintem nincs, de ha van hol keressem ? És ha tényleg nincs, akkor mi lehet a megoldás?

  16. #641
    Pfennig Kristóf Adminisztrátor Kettel logója
    Csatlakozott
    2011. 06. 21.
    Város
    Vancouver
    Üzenetek
    3.723
    Erősítőn keresztül van hangja a kocsinak, anélkül meg nincs? Nemvmi 5.1 kavarhat be?
    Mindegyik kocsinál ugyanúgy csinálja?
    Ó, tipp. Van vmi volume manager app ugye a játékban, ott nézd meg nem-e 0-n van a motorhang (effektek meg feljebb).

  17. #642
    Mammel Erik Szervertag 2019 Erikkonen logója
    Csatlakozott
    2015. 04. 22.
    Város
    Pécs
    Életkor
    47
    Üzenetek
    2.432
    Idézet Eredetileg mezgabor írta Hozzászólás megtekintése
    Szerintem nincs, de ha van hol keressem ? És ha tényleg nincs, akkor mi lehet a megoldás?
    Ha nem töltötted le soha és telepítetted, akkor nem lehet ez a gond. Letöltés után a kocsik hangját tartalmazó file-okat kell kicserélni, egyéb "nyoma" tudtommal nincs.

    Ha nagyon nem megy másképp, nevezd át azt a mappát, ahova az AC-t telepítetted és csinálj egy újratelepítést. Így minden visszaáll alapra és csak gyári tartalmak maradnak.

  18. #643
    Gáspár Gergely Szervertag 2019
    Csatlakozott
    2018. 01. 25.
    Város
    Budpest
    Életkor
    37
    Üzenetek
    83
    Srácok egy kis segítség kéne!
    Egyszerűen eltűnik a kurzor,ha belépek pályára,vagy ha replayt nézek!
    Így sajna semmit nem tudok csinálni,a pályára is vagy 10 perc vak kattingatás után tudtam kimenni,hát akkor mi lenne ha setupolni szeretnék..
    A ctrl+m nem segít,az alt+tab használata után viszont szaggatni kezd a játék,noha a kurzort visszahozza..
    Tudom hogy ez nem idevaló téma,de ezt itt talán többen olvassátok
    Koszi

  19. #644
    Dr. Nagy Gergely Versenyző
    Csatlakozott
    2015. 03. 08.
    Város
    Kaposvár
    Üzenetek
    458
    Idézet Eredetileg Gáspár Gergely írta Hozzászólás megtekintése
    Srácok egy kis segítség kéne!
    Egyszerűen eltűnik a kurzor,ha belépek pályára,vagy ha replayt nézek!
    Így sajna semmit nem tudok csinálni,a pályára is vagy 10 perc vak kattingatás után tudtam kimenni,hát akkor mi lenne ha setupolni szeretnék..
    A ctrl+m nem segít,az alt+tab használata után viszont szaggatni kezd a játék,noha a kurzort visszahozza..
    Tudom hogy ez nem idevaló téma,de ezt itt talán többen olvassátok
    Koszi
    Csak a kurzor tűnik el vagy levágja a kép szélét és ezért nem látszanak az indító gombok? Nálam utóbbi van. (alt+enter)

  20. #645
    Hegyi Zsolt Versenyző Hezso logója
    Csatlakozott
    2013. 09. 04.
    Város
    Budapest
    Életkor
    52
    Üzenetek
    789
    Sziasztok.

    Kellene egy kis segitség. Elég rég játszottam utoljára az AC-val. Most feltelepitettem és van egy gondom, amit egyelőre nem tudok megoldani. Ha bemegyek egy pályára, mindegy hogy online vagy nem, akkor pár másodperc múlva a játék átvált a betöltő képernyőre, ez elég kellemetlen, mert általában akkor vált át, mikor már a pályán vagyok és megyek. ALT-TAB használattal vissza tudok menni a játékba, de ez nagyon zavaró számomra. Ha bent maradok az adott pályán, akkor amig ott vagyok többet nem csinálja.

    Esetleg valakinek ötlet hogy mit állitsak át?

    Köszönöm.
    Öregember nem gyorsvonat.......
    Logitech DFGT

  21. #646
    Barzo Laszlo Adminisztrátor
    Csatlakozott
    2006. 07. 18.
    Város
    Miskolc
    Életkor
    41
    Üzenetek
    3.787
    Idézet Eredetileg Hezso írta Hozzászólás megtekintése
    Sziasztok.

    Kellene egy kis segitség. Elég rég játszottam utoljára az AC-val. Most feltelepitettem és van egy gondom, amit egyelőre nem tudok megoldani. Ha bemegyek egy pályára, mindegy hogy online vagy nem, akkor pár másodperc múlva a játék átvált a betöltő képernyőre, ez elég kellemetlen, mert általában akkor vált át, mikor már a pályán vagyok és megyek. ALT-TAB használattal vissza tudok menni a játékba, de ez nagyon zavaró számomra. Ha bent maradok az adott pályán, akkor amig ott vagyok többet nem csinálja.

    Esetleg valakinek ötlet hogy mit állitsak át?

    Köszönöm.
    Még erről nem hallottam.
    A resolutiont, rendering mode és fullscreen-t állítanám be újra. Esetleg megnézheted hogy nem fut a háttérbe valami ami piszkálja a task-okat. Spyware, antivírus, cleaner, stb.

  22. #647
    Lányi Tamás Adminisztrátor
    Csatlakozott
    2013. 11. 07.
    Életkor
    38
    Üzenetek
    2.012
    Esetleg próbáld meg kicserélni a monitorkábelt (hdmi vagy amit használsz). Furán hangzik, de nekem 3 kábelből az egyikkel mikroszaggatás van, a másiknál hasonló problémám van, a betöltő képernyő marad aktív és nem vált át a játék ablakra magától, csak ha én is alt+tabozok, a harmadik kábellel jó.

  23. #648
    Hegyi Zsolt Versenyző Hezso logója
    Csatlakozott
    2013. 09. 04.
    Város
    Budapest
    Életkor
    52
    Üzenetek
    789
    Köszi megnézem ezeket. Bár az a furcsa, hogy semmilyen más játékban nincs ilyen gondom, csak az AC-ban.
    Öregember nem gyorsvonat.......
    Logitech DFGT

  24. #649
    Horváth Márk Szervertag 2019 Horváth Márk logója
    Csatlakozott
    2007. 07. 08.
    Város
    Keszthely
    Életkor
    37
    Üzenetek
    578
    Olyan gondom van, hogy vettem egy új routert, de nem tudok csatlakozni az assetto szerverekhez vele. Amint belép kiírja hogy a szerver nem elérhető. Mit kéne a routeren beállítani vajon?

    Úgy néz ki megoldódott, valamit "enabledre" raktam.
    Utoljára módosította: Horváth Márk; 2018. 09. 11. 17:56.

  25. #650
    Tóbiás Krisztián Versenyző krisztiantobias logója
    Csatlakozott
    2016. 01. 09.
    Város
    Budapest
    Életkor
    30
    Üzenetek
    1.849
    Idézet Eredetileg Horváth Márk írta Hozzászólás megtekintése
    Olyan gondom van, hogy vettem egy új routert, de nem tudok csatlakozni az assetto szerverekhez vele. Amint belép kiírja hogy a szerver nem elérhető. Mit kéne a routeren beállítani vajon?

    Úgy néz ki megoldódott, valamit "enabledre" raktam.
    UPnP-t kell, valószinű azt tetted enabledre. Nagyon leegyszerüsitve: alapértelmezetten nincs port megnyitva a port a routeren (nagyon helyesen). Egyenként kellene neked nyitogatni és konfigurálni, de az UPnP esetén erre nincs szükség mert a gép és a router elintézi ezt helyetted.

Oldal: 26 / 27 ElsőElső ... 16 22 23 24 25 26 27 UtolsóUtolsó

Téma információ

Felhasználók akik böngészik a témát

Jelenleg 2 felhasználó böngészi ezt a témát. (1 tag és 1 vendég)

  1. ZPeti

A téma címkéi

Közösségi könyvjelzők

Közösségi könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Mellékleteket nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •