Oldal: 1 / 8 1 2 3 4 5 ... UtolsóUtolsó
Találatok: 1 - 25 (189 összesen)

Téma: HTCM7 - Hungaroring

Kiss Szabolcs Adminisztrátor
    Város
    Bp <-> Zalaegerszeg
    Életkor
    39
    Üzenetek
    21.397

HTCM7 - Hungaroring

Időpont:
    2013. november 13. (szerda)
    Pálya: Budapest - Hungaroring (pálya patch: letöltés)
    Időjárás: száraz
    Időmérő kezdete: 21:00
    Időmérő hossza: 30 perc
    Warm Up hossza: 5 perc
    Versenytáv: 2 x 14 kör
    Szerverjelszó: a mindenkori szerverjelszó
    Rajt: állórajt mindkét futamon
    Közvetítés: www.aartv.hu

A teljes pályacsomag innen letölthető + 1.1-es Patch
    (Telepítés helye: ...\Steam\SteamApps\common\race 07)

Az A-futamon a prekvalifikációs sorrend szerint 1-24 helyezett pilóták vehetnek részt.
    A B-futamon a prekvalifikációs sorrend szerint 25-49 helyezett pilóták vehetnek részt.

Az induláshoz érvényes nevezés szükséges a Prekvalifikációban!!

Indulási feltételek és általános társalgó:
    HTCM7 - Őszi Szezon

-------

Kérünk mindenkit, hogy fokozottan figyeljetek egymásra, ne rontsátok el senki versenyét és felkészülését egy meggondolatlan manőverrel, hagyjatok mindig helyet egymásnak, inkább többet, mint kevesebbet! A
    szabályzat
    előírásainak betartása és a sportszerű magatartás kötelező érvényű minden résztvevő számára!

A gyakorlás alatt erőteljesen javallott a jobb köridő hajszolásán kívül a páros szituációk begyakorlására is időt fordítani, a nagy tömegben ennek amúgy is nagyobb hasznát fogjátok venni, mint mínusz 3-4 tizednek.

-------

TeamSpeak szerverünk elérhetősége: Masters TS

A futammal kapcsolatos csevej pedig jöhet ide! Sok sikert és jó tapadást!
    Utoljára módosította: neilszab; 2013. 11. 13. 15:03.

Bartha Zsolti Versenyző Zsolti-010 logója
    Város
    Dunaújváros
    Életkor
    53
    Üzenetek
    697
    Kérhetném a mellékelt köröm vizsgálatát?
    Miért nincs Hungariring topic?
    Csatolt fájlok Csatolt fájlok
    .

Verpelethy Jozsef Versenyző prost logója
    Város
    Kecskemét
    Életkor
    61
    Üzenetek
    1.473
    Mit akarsz ezen vizsgálni , mélyen belül vagy szinte mindenhol, két helyen használtad ki csak a pályát teljesen.

Tóth Szabolcs Versenyző GTF_Bika logója
    Város
    Budapest
    Üzenetek
    2.302
    Idézet Eredetileg Zsolti-010 írta Hozzászólás megtekintése
    Miért nincs Hungariring topic?
    Az nekem is kicsit fura hogy mindig csak "fullextrásan" kerül ki, amikor már minden közvetítés, szerver méret, etc ismert, holott előtte is lenne mit pletykálni a soron következő futamról.

Város
    Bp <-> Zalaegerszeg
    Életkor
    39
    Üzenetek
    21.397
    Kérhetném a mellékelt köröm vizsgálatát?
    A Mansell belső ívén és a T11 kijáratánál kicsit túljöttél a rázón, bár egyik sem vészes. Ez így ebben a formában már-már vágásnak minősül, viszont ennyiért maximum szóbeli ejnye-bejnyét adnánk, ha nem direkt és nem rendszeresen csinálod.

De van ebben a körben még bőven, már a T1-nél sokat vesztettél szerintem!

Bartha Zsolti Versenyző Zsolti-010 logója
    Város
    Dunaújváros
    Életkor
    53
    Üzenetek
    697

Idézet Eredetileg neilszab írta Hozzászólás megtekintése
    A Mansell belső ívén és a T11 kijáratánál kicsit túljöttél a rázón, bár egyik sem vészes. Ez így ebben a formában már-már vágásnak minősül, viszont ennyiért maximum szóbeli ejnye-bejnyét adnánk, ha nem direkt és nem rendszeresen csinálod.

De van ebben a körben még bőven, már a T1-nél sokat vesztettél szerintem!
    Köszönöm. Mivel elég erős idő, hozzám képes, inkább kérdeztem, ezek szerint nem kell töröltetnem.
    .

Város
    Bp <-> Zalaegerszeg
    Életkor
    39
    Üzenetek
    21.397
    Köszönöm. Mivel elég erős idő, hozzám képes, inkább kérdeztem, ezek szerint nem kell töröltetnem.
    Nehéz helyzetbe hozol... egyik oldalról nézve a két pályaelhagyásod minimális és ennyinek azért bele kéne még férnie, másik oldalról nézve viszont tény, hogy szigorúan nézve túlmentél a megszabott határokon.

Van még egy teljes heted és abban a körben is van még mit csiszolni... javaslom inkább fuss egy jobbat

Diczházi Péter Versenyző Petryx logója
    Város
    Levél
    Életkor
    45
    Üzenetek
    731

Szalafai Fedor Versenyző Flexibilis logója
    Város
    Kaposvár
    Életkor
    51
    Üzenetek
    667
    Idézet Eredetileg Petryx írta Hozzászólás megtekintése
    Na erre most megint jön majd, hogy milyen jó a BMW. Csak figyelj! Vagy lehet, hogy most már direkt nem.

Sörös Gábor Versenyző Söri logója
    Város
    Veszprém
    Életkor
    46
    Üzenetek
    1.588
    Ilyen kevés ember volt ?

"Szegény" szervezők.. Nem csodálom égnek állt a hajuk.

Peti, hogy lehet képet alulra kirakni? Marhára nem találom az aláírás résznél.
    Valaki gyorsan vezet ,valaki alacsonyan száll.. Hogy gurulsz vagy repülsz csak rajtad múlik..

Város
    Levél
    Életkor
    45
    Üzenetek
    731
    Idézet Eredetileg Söri írta Hozzászólás megtekintése
    Ilyen kevés ember volt ?

"Szegény" szervezők.. Nem csodálom égnek állt a hajuk.

Peti, hogy lehet képet alulra kirakni? Marhára nem találom az aláírás résznél.
    Bizony, volt hogy ennyien voltunk és szép színes volt a mezőny, családias a hangulat! (ennél alacsonyabb résztvevővel ment a HTCM5)
    Az FWD-k verték a BMW-ket... szép idők voltak!

Beállítások --> Aláírás módosítás --> Aláírás kép feltöltése
    Utoljára módosította: Petryx; 2013. 11. 07. 12:56.

Petrovai András Versenyző
    Üzenetek
    393
    Idézet Eredetileg Flexibilis írta Hozzászólás megtekintése
    Na erre most megint jön majd, hogy milyen jó a BMW. Csak figyelj! Vagy lehet, hogy most már direkt nem.
    Troll?

Város
    Budapest
    Üzenetek
    2.302
    Idézet Eredetileg Petryx írta Hozzászólás megtekintése
    Az RWD-k verték a BMW-ket... szép idők voltak!

Város
    Levél
    Életkor
    45
    Üzenetek
    731
    Idézet Eredetileg GTF_Bika írta Hozzászólás megtekintése
    A fene hogy az F gomb pont az R alatt van! (jav.)

Bordás Sándor Versenyző bordiii logója
    Város
    Miskolc
    Életkor
    46
    Üzenetek
    433
    Kb. 23:00-ig lelőttem a szervert GTL futam miatt.

Város
    Budapest
    Üzenetek
    2.302
    Az 1.52es Hondás csapattól kérhetek egy replayt? (Tóth Gábor, Kiss Gergő)
    Mostmár ideje valamit tennem ezzel a féktáv kérdéssel, mert nem látom hol van az a 2+ autónyi táv amivel - mint ma kiderült nem csak az élmezőny, hanem a közvetlen Hondás csapat is! - később tud ráállni a fékre.
    95% nyomás,, 53-47eloszlással megyek. Ha feljebb viszem az egyensúlyt a nyomást csökkentenem kell, de a féktáv marad. Ha ott fékezek mint mondjuk Bartha Zsolti, akkor blokkolva elszállok. Ha ott fékezek ahol én akkor ugyan megállok, de aki 2-3 tizedre van mögöttem azok vagy megtolnak vagy elrántják a kormányt. Melbourneben is folyton fos@s volt, mikor talál telibe a Bömös, mert féktávon a semmiből tűnt fel állandóan. Ez nekem időveszteség másoknak balesetveszély---valamit jó lenne okozni vele. Van valami trükk ami hiányzik? Auto clutchot láttam hogy azt kéne kioffolni, vagy van még valami más is?

Város
    Veszprém
    Életkor
    46
    Üzenetek
    1.588
    Idézet Eredetileg GTF_Bika írta Hozzászólás megtekintése
    Az 1.52es Hondás csapattól kérhetek egy replayt? (Tóth Gábor, Kiss Gergő)
    Mostmár ideje valamit tennem ezzel a féktáv kérdéssel, mert nem látom hol van az a 2+ autónyi táv amivel - mint ma kiderült nem csak az élmezőny, hanem a közvetlen Hondás csapat is! - később tud ráállni a fékre.
    95% nyomás,, 53-47eloszlással megyek. Ha feljebb viszem az egyensúlyt a nyomást csökkentenem kell, de a féktáv marad. Ha ott fékezek mint mondjuk Bartha Zsolti, akkor blokkolva elszállok. Ha ott fékezek ahol én akkor ugyan megállok, de aki 2-3 tizedre van mögöttem azok vagy megtolnak vagy elrántják a kormányt. Melbourneben is folyton fos@s volt, mikor talál telibe a Bömös, mert féktávon a semmiből tűnt fel állandóan. Ez nekem időveszteség másoknak balesetveszély---valamit jó lenne okozni vele. Van valami trükk ami hiányzik? Auto clutchot láttam hogy azt kéne kioffolni, vagy van még valami más is?
    50.5-49.5, 51-49 is elfér elég sokat számít. Féknyomás 100%. Én nem megyek vmi jó időt,de a féktávok jók. Magam is meglepődtem mennyire.
    Valaki gyorsan vezet ,valaki alacsonyan száll.. Hogy gurulsz vagy repülsz csak rajtad múlik..

Bognár Dániel Versenyző Bognár Dániel logója
    Város
    Dunaharaszti
    Üzenetek
    296
    Most nézem hogy 14 kör a versenytáv. Nem lesz ez kicsit sok? XD-n látom hogy egy lájtosabb körben is min 2-t kopnak a meghajtott kerekek, mi lesz itt versenyen? Egyébként idén 12 kört ment a WTCC.

Város
    Bp <-> Zalaegerszeg
    Életkor
    39
    Üzenetek
    21.397
    Idézet Eredetileg Bognár Dániel írta Hozzászólás megtekintése
    Most nézem hogy 14 kör a versenytáv. Nem lesz ez kicsit sok? XD-n látom hogy egy lájtosabb körben is min 2-t kopnak a meghajtott kerekek, mi lesz itt versenyen? Egyébként idén 12 kört ment a WTCC.
    A futamok fél órásak! Szokjátok!

Varga Ákos Versenyző Varga Ákos logója
    Város
    Mosonmagyaróvár
    Életkor
    46
    Üzenetek
    709
    De, sok lesz! Nekem 11. kör után nem volt gumi. Felnin meg elég szar volt menni.
    Szokjuk. Csak slick gumi helyett kérek nyári gumit, az nem kopik annyira.

Város
    Dunaharaszti
    Üzenetek
    296
    A futamok fél órásak! Szokjátok!
    Akkor kérünk olyan gumit ami fél órát bír. 30 perc Monzában meg 30 perc a Hungaroringen az nem ugyanaz, én speciel inkább nyomnám taktikázás helyett.

Város
    Bp <-> Zalaegerszeg
    Életkor
    39
    Üzenetek
    21.397
    Akkor kérünk olyan gumit ami fél órát bír. 30 perc Monzában meg 30 perc a Hungaroringen az nem ugyanaz, én speciel inkább nyomnám taktikázás helyett.
    Elég most mán ebből a folyamatos problémázásból, most már minden futamra lesz vmi??

A futam kb 26-27 perc hosszú lesz, annyit bőven kibír a gumi, mentünk már vele többet is... a valós WTCC-ben is van komoly szerepe a gumikopásnak és azért tartósabbak ezek a virtuális Yokohama-ák, mint a valódiak. Plusz 2 körbe senki sem fog belehalni. Srácok, több mint 60 ember veszt rész ebben a bajnokságban és mindenki kicsit mást szeretne, olyan soha nem lesz, hogy mindenkinek minden jó. Emelkedjünk már felül ezeken a csip-csup ügyeken és koncentráljunk végre a versenyzésre, plíz!

Kicsit most már elegem van ezekből, rövidesen kiírom a szavazást a vágásról, aztán megyek Assetto Corsázni és rá se nézek a topikra jövő hétig!
    Utoljára módosította: neilszab; 2013. 11. 08. 21:46.

Város
    Veszprém
    Életkor
    46
    Üzenetek
    1.588
    Mondjuk én ennek örülök.. tőlem mehetünk 40 percet is

Város
    Dunaharaszti
    Üzenetek
    296
    Elég most mán ebből a folyamatos problémázásból, most már minden futamra lesz vmi??

A futam kb 26-27 perc hosszú lesz, annyit bőven kibír a gumi, mentünk már vele többet is... a valós WTCC-ben is van komoly szerepe a gumikopásnak és azért tartósabbak ezek a virtuális Yokohama-ák, mint a valódiak. Plusz 2 körbe senki sem fog belehalni. Srácok, több mint 60 ember veszt rész ebben a bajnokságban és mindenki kicsit mást szeretne, olyan soha nem lesz, hogy mindenkinek minden jó. Emelkedjünk már felül ezeken a csip-csup ügyeken és koncentráljunk végre a versenyzésre, plíz!

Kicsit most már elegem van ezekből, rövidesen kiírom a szavazást a vágásról, aztán megyek Assetto Corsázni és rá se nézek a topikra jövő hétig!
    Jó, bocs nem akartam problémázni, csak annyira eszi a gumikat a pálya hogy gondoltam megkérdezem, hátha jön vmi konstruktív infó.
    Amúgy a tapasztaltabbak csinálnak külön verseny setupot is, vagy a legjobb kvalis is jó?

Város
    Budapest
    Üzenetek
    2.302
    Ismerős érzés

Oldal: 1 / 8 1 2 3 4 5 ... UtolsóUtolsó

Téma információ

Felhasználók akik böngészik a témát

Jelenleg 1 felhasználó böngészi ezt a témát. (0 tag és 1 vendég)

Közösségi könyvjelzők

Közösségi könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Mellékleteket nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •