GTR-Masters bemutatkozás: avagy kik vagyunk mi és mit csinálunk itt..
Sziasztok!
Elkezdtük szerverezni a következő teszt alkalmat a Proex-szel és Danival, ahol ezúttal már egy kupás Swift volánja mögött is lenne lehetősége kipróbálni magát. Szerencsére maradt még némi tartalék az eddigi hozzájárulásokból, de sajnos nem elég, ezért szeretném kérni, hogy az újhavi fizuból mindenki tegyen félre egy pár ezer forintos összeget, aki továbbra is szeretné támogatni Danit álmai(nk) valóra váltásában!
A felajánlásokat a szokásos bankszámlára tudjátok küldeni, minden kis felajánlás számít és bármekkora összegnek nagyon örülünk! Előre is nagyon szépen köszönjünk mindenkinek, aki segít!
A hozzájárulásokat a Masters számlára tudjátok utalni, az adatok a következők:
Számla-tulajdonos: Szabó Szilárd
számlaszám: 10700457-66727840-51100005
számlavezető bank: CIB Bank
a közlemény rovatba: Dani
Kérjük a közlemény rovatot pontosan töltsétek ki, hogy könnyen el tudjuk különíteni egymástól a befolyt összegeket.
Utoljára módosította: neilszab; 2013. 06. 02. 13:29.
Ja igen, feltöltésre kerültek a videók a tesztről, egyelőre vágatlanul:
Sajnos a pályára nem volt jó a rálátás a boxból, így zömében az előkészületeket és a beszélgetéseket láthatjátok. A következő alkalommal majd igyekszünk összehozni néhány ütős onboard felvételt is!
További videók:
http://www.youtube.com/channel/UC9KN...lfsz90A/videos
Utoljára módosította: neilszab; 2013. 06. 02. 13:27.
Köszönöm az eddigi felajánlásokat, nagyon jól esik a támogatás!
A következő tesztről megpróbálunk mindenképpen onboard videót is megosztani, láthassátok hogy megy valóságban az autó vezetés.
Nekem kicsit olyan James Hunt-os hangulatom van a videóktól. Laza szőke fürtök, retro melegítő, szar kamerafelvétel. Csakúgy beül a kocsiba, aha oké akkor nyomom. Iggen ott a 3-asnál jobban bekéne dobni az orrát, közben meg iszogat
Cigi nemkéne?
Utoljára módosította: Kettel; 2013. 06. 07. 01:28.
Szép gesztus,.de sajnos nem ezen (ennyin) múlik. Dobjon valaki be 2.000.000 ft-ot és talán elindulhat Dani az úton. Vagy egy jó szponzor.
Utoljára módosította: Sándor Tibor; 2013. 06. 07. 02:13.
Én sajnos nem nagyon vagyok elengedve anyagilag, de ha tudnátok legalább két kamerát kivinni és jó minőségű felvételeket készíteni talán összedobhatnék egy jó kis promó videót.
Szia Tibi, pontosan tudjuk, hogy mi a dörgés, ezek a tesztek elsősorban arról szólnak, hogy kiderüljön mind nekünk, mind Daninak és mind a csapatnak, hogy egyáltalán érdemes-e belevágni. Eddig minden nagyon jól sikerült, úgyhogy bizakodóak vagyunk... Szponzor témán is rajta vagyunk, de ahhoz előtte virítani kéne vmit és addig is el kell jutni valahogy, ezen dolgozunk most.
Ha van bárkinek bármilyen használható ötlete, azt megköszönjük!
Utoljára módosította: neilszab; 2013. 06. 07. 09:39.
Szia, annak nagyon örülnénk!
Most is fent van Youtube-on kb 20-25 perc vágóanyag, kérlek nézegesd meg őket és mond el, hogy ezen felül milyen képeket csináljunk, mit forgassunk máshogy, hogy jól lehessen belőle dolgozni?
Köszi!
Isten éltessen Dani!
Ajándékod a Masters számlán!
Csapj oda! HAJRÁ!!!
Köszönjük Sass Norbinak is a támogatást!
Lehet tudni hogy hol tart az újabb teszt project?
Sziasztok,
A tavalyi covid miatt úgy adódott, hogy volt lehetőségem visszatérni 1-2 hónap erejéig az aktív szimulátorozásba és sikerült helyezést elérnem az Iracinggel szervezett MNEB bajnokságon. Itt a nyeremény egy suzuki swift teszt, ami szintén a covid miatt csak most került megrendezésre.
A mostani tagok közül valószínűleg sokan nem ismertek, de a fiatalom korom egy részét az itt zajló bajnokságokban töltöttem el. jó visszaolvasni, hogy akkor ez a "kis" közösség összefogott és lehetőséget biztosított nekem egy tesztre.
A teszten 3x10 kört tettem meg a Kakucsringen egy 1.5 literes motorral felszerelt suzuki swiftben. A teszt vezetés óriási élmény volt, hiába csak 3x10 körre volt lehetőség. Az utolsó köreimet itt tudjátok megnézni:
Üdv.:
SInka D.
Jelenleg 1 felhasználó böngészi ezt a témát. (0 tag és 1 vendég)
Közösségi könyvjelzők