Bocsánatot kérek a fékezőképesség-külömbségből adódott öklelésért, az egyik kék MINI-stől, a fehér shelby
.
Bocsánatot kérek a fékezőképesség-külömbségből adódott öklelésért, az egyik kék MINI-stől, a fehér shelby
.
Nah, jó hír, hogy úgy látom nem volt semmilyen hiba a pályával, meg a boxoknál sem, így hogy nem volt AI!![]()
![]()
Hali!
Tuti jó volt az első futam.Közben jöttem rá,hogy a cortina mennyivel erősebb,mint az alfa
Jót csatáztunk.A végén sajna kiakadt a játék...
Sziasztok.A tegnap este,elég jóra sikeredett.Az első versenyen szinte senkivel nem volt nagy csatám,Máté kicsúszott előlem,öcsém Szabi meglépett, Fehér Zolit pedíg csak az utolsó körben tudtam egy kicsit zaklatni.A második futam már izgalmasabb volt.Az első pár körben csináltam pár hibát,végül ki is csúsztam,és még telibe is kaptam azt hiszem Fekete Tibort (bocs haver).De végül is így lett a jó,főleg hogy Niebel Zoli mögé álltam vissza és a befutóig mehetett a csata,amit kifejezetten élveztem. Köszönöm mindenkinek a lehetőséget,biztosra veszem,hogy még találkozunk.
De kár hogy nem voltam.. Majd legközelebb...
Jó kis meccsek voltak az első futamon. Sajna a váltóm továbbra sem tökéletes.
Természetesen most is a verseny alatt jött rá a hoppáré. Viszonylag stabilan tudtam tartani a 2. helyet, aztán az egyik körben a leejtős-döntött balos előtt 3.-ból 1.-esbe kapcsolt ez a fránya váltó. Persze rögtön keresztbe állt ez a batár Falcon, épp hogy csak sikerült megfogni. Sajnos ezzel a manőverrel sok időt vesztettem. A Dobri tesók és Király Zoli is elléptek.
Zolit hamar vissza akartam előzni, a kapkodásnak az lett a vége, hogy vágásra kényszerítettem, de szerencsére irányban maradt és előttem jött vissza a pályára.
Sajnos két kanyarral később megforgott Zoli, ezért nem tudtunk tovább csatázni. Utána már csak távolról követtem Attilát és így értem be 4.-nek.
Sajna a második futamra már nem jutott időm.
Az új arcok csatlakozhatnának a bajnokságba, mert sokkal színesebb tőlük a mezőny.
"When you're racing, it's life. Anything that happens before or after is just waiting." Steven Mcqueen (Le Mans '71)
Jelenleg 1 felhasználó böngészi ezt a témát. (0 tag és 1 vendég)
Közösségi könyvjelzők