Kedves Versenyzők!
Január 17.-én nyílt Fun futamon rendezünk a HGTLM bajnokság egyik leghangulatosabb és legizgalmasabb helyszínén: Cadwell Park-ban!
Az Anglia keleti partján, Lincolnshire-ben található történelmi klub pálya egy kis völgyben fekszik, melynek köszönhetők természeti adottságai... a pálya lankái, kacskaringós vonulatai, valamint az "ugrató" sok mosolyt csalnak a motorsport szeretők arcára!A pálya innen letölthető, a RAR-ban szereplő Cadwell mappát másoljátok a GTL\GameData\Location könyvtárba. (A RAR-ban lévő GameData mappát kell a GTL főkönytárba másolni, nem ír felül semmilyen eredeti GTL fájlt)
Menetrend:
20:50 - Kvalifikáció (15 perc)
21:05 - Futam 1. (~25 perc)
21:35 - Kvalifikáció (15 perc)
21:50 - Futam 2. (~25 perc)
Választható autók: Alfa Romeo GTA, Shelby GT350, Lotus Cortina, Ford Mustang, Ford Falcon, Austin Mini Cooper S, Fiat Abarth, Lotus Elite (a profi versenyzők a színnel jelölt típusokkal nem indulhatnak)
lobby: Altbierbude (beállítás)
szerver: GTR-masters.hu #1
jelszó: gtlfun
Aki indulni szeretne adja le voksát a fenti szavazáson!
A részvételhez GT Legends szükséges, mely igen jó áron beszerezhető a Steam-en! (aki rendelkezik már eredeti GTL-lel más forrásból, az aktiválhatja a online kódját kötőjelek nélkül beírva a Steam-en)
Névhasználat: a Fórum profilodban "a játékban használt név" mező pontosan egyezzen meg a GTL profilneveddel, ami lehetőleg a saját neved legyen nemzetközi ("fordított") formában, pl.: Tamás Kovács
A futamon minden versenyzőtől elvárjuk a fair magatartást, és a többi pilóta versenyének és testi épségnek maximális tiszteletben tartását. Fékezzetek időben, mindig hagyjatok helyet a másiknak, ne menjetek bele kockázatos helyzetekbe és vigyázzatok a többi autóra, és ami a legfontosabb: ne rontsuk el senki szórakozását!
TeamSpeak szerverünk: http://forum.gtr-masters.hu/showthre...ers-TeamSpeak!
A szerver él, lehet futni a köröket, az időmérő kezdetéig folyamatos szabadedzés egész héten, szabadon indítható 3-5 körös add-hoc fun futamokkal.
Pedal to the metal!![]()
![]()
Közösségi könyvjelzők