tolom offline addig... Nagyon szeretném az A szervert...
tolom offline addig... Nagyon szeretném az A szervert...
Nem lehet felcsatlakozni az online előszobára. Ez így érdekes lesz.
Hali! Race07-ben offline kb mennyivel lehet jobb időket futni, mint online? Jah meg a másik, amit írtatok, hogy a szerver beállítása "pro" opció lesz, ez csak kuplung segítséget tartalmaz igaz? És lesz kötelező kameranézet?
Még egy valamit elfelejtettem, a pálya használat, aszfalt+rázó csak vagy a műfüvet is lehet nyugodtan használni? Előre is köszi!
Utoljára módosította: Baki; 2012. 07. 04. 17:59.
Utoljára módosította: neilszab; 2012. 07. 04. 18:32.
TimeTrial-ról jutott eszembe, hogy ott ideális körülmények vannak állandóan nem fogy a benzin, nem kopik a gumi és az időjárás is olyan amilyennek beállítod. Tehát hiába vagy ott mondjuk "offline" gyorsabb 1-1,5 mp-cel a szerveren meg se fogod tudni közeliteni azt az időt. Ezért érdemes offline is a gyakorlás üzemmódot választani, mert ott majdnem hasonló körülmények lesznek és fogy az üzemanyag kopik a gumi stb. Szellemautózni jó a timetrial, ellehet lesni a profik hogyan milyen íven veszik a kanyarokat, de reális képet nem kapunk!
Ez most csak úgy eszembe jutott még!
Köszi mindkettőtöknek! Teljes offline versenyhétvégén gyakoroltam eddig, mondjuk ezt a belső kamerát nagyon szoknom kell mert nem érzem az autó jobb elejét meg sűrűn elmulasztom a jobb oldalon érkező autókat. Amúgy mikor derül majd ki, hogy mi lesz pontosan a futammal?
Utoljára módosította: neilszab; 2012. 07. 04. 20:34.
Az 1. futam a Steam lobby hibája miatt elhalasztva!
Új időpont: jövő hét szerda (júl 11.) este 21:00
Na hoppá. Szomorú hír ez, de így legalább kaptam egy újabb esélyt, hogy indulhassak mégis az első futamon is már.
Viszont lenne egy kérdésem. Nem ide vág, de hátha tud valaki segíteni:
Létezik-e Race 07-hez is olyan map plugin, mint az rFactor-hoz (Fazerbox készítette)?
Előre is kösz a választ.
Ui: XD már van és működik, de jó lenne egy map plugin is azért. rFactorban már hozzá szoktam nagyon
.
Páran kérdeztétek...
Az elhalasztott futamra továbbra is lehet prekvalizni, illetve nevezni is, július 11., este 20:00 óráig!
nekem visszajött![]()
megy ismét a prekval, illetve itt a TeamSpeak elérhetőségünk:
address: ts.gtr-masters.hu
password: mastersnyar
Utoljára módosította: neilszab; 2012. 07. 06. 00:11.
most mit csináljak ezt írja ki a gépem ha be akarok menni a töbszemélyes játékba
http://www.kephost.com/view3.php?fil...k6696fdb8h.png
ujratelepítsem?
mostmár jó lett
köszi a válaszokat
Jelenleg 1 felhasználó böngészi ezt a témát. (0 tag és 1 vendég)
Közösségi könyvjelzők