a gpl-es srácok gyorsak voltak a Q-n

,sajnos a versenyen nem sikerült összejönnünk,és már nem is fogunk,eggyenlőre nem tervezem hogy megvegyem a teljes játékot,sok dolog nem tetszik benne,és nem kiforrott még ez véleményem szerint,remélem azért lesz ez még jobb.
Ami nagyon bejött az a fizika,akkor az optimalizálása,elindítom az exe-t,3mp és már lehet nyomni a gázpedált, ua a kilépés is a winbe,jó ha lemész a pályáról akkor kell két három kanyar mire megjön az a kevéske tapadás:P
Amik nem tetszenek,végül is nem nagy dolgok de ezekre ráférne egy kis up.
Chat az valami borzalom,az hogy mikor írsz azt összevissza állítgatok mindent ki be kapcsolok dolgokat a betűkkel ezt nem értem miért így csinálták meg,az ok hogy ráteszed másik gombra de hát akkor is,ékezetes betűk is lehetnének benne sztem,plussz az hogy csak 3-sort mutat belőle az elég kevéske,és vissza nézésre sincs lehetőség ha valamiről lemaradnék.
Aztán nálam a ki belépkedésnél voltak lagok,mikor ki vagy belépett valaki ugrott a kép.
Aztán a gumik kopását kevésnek érzem,vagy egyáltalán nem is volt.bár csak félórát mentünk,de hát ua- köröket lehet menni vele 70km megtétele után mint az első párkörben,30-liter telitankal sem változik semmi a kör időkben,azért gondolom plusz 30 kiló megközelítőleg, 2-3 talán még 5 tizedet is kell hogy jelentsen azért 1 körben,de lehet csak én hiszem ezt
Az első versenyen egy ütközés során elment a futóműm,kimentem a pitbe,valami fixed car fekete ikonra rányomva berakott a boxba,ott cseréltem még gumit,és már indulhattam is kb 2-3mp be telett,ez így elég gagyi azért

Setupolásos részébe nem nagyon mennék bele,pár dolog állításával nem érződött az amire vártam,csak a jellegzetesek,de ez lehet betudható a kocsinak

A kormányon az a rain gomb az mit takar?esőben lenne neki valami szerepe?azt még jó lett volna megnéznem esőben milyen az egész.
Hát kb én ezeket tapasztaltam,a további versenyekhez meg jó tapadást:P
ÁÁ Nibi-t kihagytam,aszittem oda értek a répások,de látom táp baj volt:P

Közösségi könyvjelzők