Oldal: 2 / 3 ElsőElső 1 2 3 UtolsóUtolsó
Találatok: 26 - 50 (54 összesen)

Téma: netKar help

Jani Posta Adminisztrátor
    Város
    Budapest
    Üzenetek
    9.572
    Idézet Eredetileg Gabriel Koos írta Hozzászólás megtekintése
    sajnos nem tudom, próbáltam valamit állítani de nem nagyon értek hozzá.
    próbáltam a portokat megnyitni, de nem nagyon akar sikerülni. a servertool engedélyezte a tűzfalban a nkserver exet. van valami tanácsod h mit csináljak, win xp használok tp.link routerem van.
    te már készítettél szervert?
    Itt Win7 van és nincs routerem. Szerverem viszont már volt, és voltak is bent. Nem csináltam semmi extrát. A rendszer tűzfalán egyszer kiengedtem, aztán ment. (Más kérdés, hogy nem volt túl stabil a dolog. Fel is adtam, haha.)

A Masters szerveren XP van, ott megy a dolog. Lehet, hogy a router kavar be nálad. Azzal semmilyen tapasztalatom nincs.
    Grand Prix Legends We Are.
    F1 1955 / 1965 / 1966 / 1967 / 1968 / 1969 · F2 1967 · GT 1967 · CanAm 1966 / 1971
    Groundhog GPL Weekly - www.formulado.hu/weekly

Barzo Laszlo Adminisztrátor
    Város
    Miskolc
    Üzenetek
    5.655
    sajnos nem tudom, próbáltam valamit állítani de nem nagyon értek hozzá.
    próbáltam a portokat megnyitni, de nem nagyon akar sikerülni. a servertool engedélyezte a tűzfalban a nkserver exet. van valami tanácsod h mit csináljak, win xp használok tp.link routerem van.
    te már készítettél szervert?
    A routerek beépített tűzfalat tartalmaznak. Ezért vagy ki kell nyitnod azt a portot amit a netKar használ, vagy DMZ-ba kell helyezned a gépet amiről host-olsz.

Idézet Eredetileg Barzo Laszlo írta Hozzászólás megtekintése
    A routerek beépített tűzfalat tartalmaznak. Ezért vagy ki kell nyitnod azt a portot amit a netKar használ, vagy DMZ-ba kell helyezned a gépet amiről host-olsz.
    a 9500 as portot elvileg már kinyitottam és így sem hagy csatlakozni.
    DMZ? - ez mit jelent? bocsi de tényleg nagyon kezdő vagyok, csak a haverokkal szeretnénk együtt játszani végre olyan pályán amihez épp kedvünk van.
    előre is köszi a segítséget.

Város
    Miskolc
    Üzenetek
    5.655
    a 9500 as portot elvileg már kinyitottam és így sem hagy csatlakozni.
    DMZ? - ez mit jelent? bocsi de tényleg nagyon kezdő vagyok, csak a haverokkal szeretnénk együtt játszani végre olyan pályán amihez épp kedvünk van.
    előre is köszi a segítséget.
    Ha kinyitottad a portot és a tűzfal / vírusírtó sem blokkolja akkor működnie kell. Szerintem ezeket ellenőrizd.
    Illetve ha nagyon nem akar működni a dolog, akkor iktasd ki a routert, és kapcsold ki a tűzfal vírusírtót, ha így sikerül működésre bírni akkor egyesével kapcsolgasd őket vissza.

A DMZ-nak elég sok sajátossága van a hagyományos használathoz képest. De nagyvonalakban az a lényege, hogy neked kell gondoskodni tűzfallal a DMZ-ben lévő gép bejövő forgalmának a kezeléséről. Illetve még annyi hogy olyan szolgáltatóknál akik korlátozzák az egy előfizetéshez kapcsolható gépek számát ott ez problémát okozhat.

Ledzényi László Versenyző
    Város
    Békéscsaba
    Üzenetek
    3.330
    Üdv! Kéne egy kis help, újrakéne tenni a windows, mit kell kimenteni a c ről hogy ne kelljen új kódót kérni stb-stb
    "Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!"

Nyilas Lehel Versenyző
    Város
    Tárnok
    Üzenetek
    346
    Idézet Eredetileg Wega írta Hozzászólás megtekintése
    Üdv! Kéne egy kis help, újrakéne tenni a windows, mit kell kimenteni a c ről hogy ne kelljen új kódót kérni stb-stb
    a dokumentumokban levő netkarpro mappából a licencest és még ajánlatos a driverst is

Görömbei Lajos Regisztrált Lali logója
    Város
    Paszab
    Üzenetek
    782
    A dokumentumokból a komplett nekar mappát én így szoktam.

Bagi Zsolt Regisztrált Ace576 logója
    Város
    Birmingham(UK)
    Üzenetek
    329

netkar hiba

Sziasztok

Akadt egy kis gondom a játékkal. Mellékelek egy képet, hogy érthető legyen hogy mi is a hiba.
    Amikor feltelepítettem a játékot 3-4 napig tökéletesen futott. Aztán egyik napról a másikra előjött ez és azóta sajnos nem tudom használni pedig nagyon szeretném.

Ha valakinek van valami megoldása erre annak nagyon örülnék.
    Előre is köszi

netkar hiba.jpg

Nyilas Lehel Versenyző
    Város
    Tárnok
    Üzenetek
    346
    újratelepítés?

Jani Posta Adminisztrátor
    Város
    Budapest
    Üzenetek
    9.572
    Idézet Eredetileg Ace576 írta Hozzászólás megtekintése
    Sziasztok

Akadt egy kis gondom a játékkal. Mellékelek egy képet, hogy érthető legyen hogy mi is a hiba.
    Amikor feltelepítettem a játékot 3-4 napig tökéletesen futott. Aztán egyik napról a másikra előjött ez és azóta sajnos nem tudom használni pedig nagyon szeretném.

Ha valakinek van valami megoldása erre annak nagyon örülnék.
    Előre is köszi

netkar hiba.jpg
    Nem törlődött esetleg ez a rendszerfont a gépedről?
    Grand Prix Legends We Are.
    F1 1955 / 1965 / 1966 / 1967 / 1968 / 1969 · F2 1967 · GT 1967 · CanAm 1966 / 1971
    Groundhog GPL Weekly - www.formulado.hu/weekly

Város
    Birmingham(UK)
    Üzenetek
    329
    Uninstall / Install már megvolt. A rendszerfontot, hogy tudom ellenőrízni illevte újratelepíteni?? Ha lehet egyáltalán olyat, bár gondolom igen?

Város
    Miskolc
    Üzenetek
    5.655
    Idézet Eredetileg Ace576 írta Hozzászólás megtekintése
    Uninstall / Install már megvolt. A rendszerfontot, hogy tudom ellenőrízni illevte újratelepíteni?? Ha lehet egyáltalán olyat, bár gondolom igen?
    Font:
    http://www.911fonts.com/font/downloa...gular_2101.htm

Telepítés:
    http://www.sevenforums.com/tutorials...s-install.html

Város
    Birmingham(UK)
    Üzenetek
    329
    Barzo László Ezer köszönet. Bejött, működik!

Ha esetleg valakinek hasonló problémája akadna akkor a Laci álltal megadott linkről szerezze be a Courier New Regular Fontot és telepítse a linkben megadott módon.

Nekem bevállt! Yeeeaaaahhh

Mégegyszer Köszönöm a segítséget ! ! ! ! !
    Utoljára módosította: Ace576; 2012. 07. 20. 15:37. Indoklás: helyesírási hiba javítása

Szalafai Fedor Versenyző Flexibilis logója
    Város
    Kaposvár
    Üzenetek
    667
    Kis segítséget kérnék G27 kormány beállításhoz. Profiler-ből indítom, ott a force 80, a többi érték nulla. A játékon belül semmit nem tudok az ffb-n állítani, gondolom ez ilyen. Szóval a force az megfelel, de ha csak megérintek egy rázókövet úgy elkezd zörögni a kormány, hogy így még használni sem merem, mert tönkre fog menni, az biztos. Mit lehetne és hol beállítani? Előre is köszi, ha tud valaki segíteni.

Kiss Szabolcs Adminisztrátor
    Város
    Bp <-> Zalaegerszeg
    Üzenetek
    21.395
    Idézet Eredetileg Flexibilis írta Hozzászólás megtekintése
    Kis segítséget kérnék G27 kormány beállításhoz. Profiler-ből indítom, ott a force 80, a többi érték nulla. A játékon belül semmit nem tudok az ffb-n állítani, gondolom ez ilyen. Szóval a force az megfelel, de ha csak megérintek egy rázókövet úgy elkezd zörögni a kormány, hogy így még használni sem merem, mert tönkre fog menni, az biztos. Mit lehetne és hol beállítani? Előre is köszi, ha tud valaki segíteni.
    A force-on a box-ban lehet állítani a kocsi setupppal együtt, de fejből már nem tudom hol.

Ezt olvasd át:
    netKar Guide - az nK sajátosságai

Szalafai Fedor Versenyző Flexibilis logója
    Város
    Kaposvár
    Üzenetek
    667
    Idézet Eredetileg neilszab írta Hozzászólás megtekintése
    A force-on a box-ban lehet állítani a kocsi setupppal együtt, de fejből már nem tudom hol.

Ezt olvasd át:
    netKar Guide - az nK sajátosságai
    Köszi. Megnézem, remélem sikerül megoldani.

Netkar

Sziasztok !!! Igaz új tag vagyok és lehet nem a legjobb kezdés kérdéssel indítani, de olvastam itt fent, hogy az autó beindítása nem csak nekem okozott gondot (ez még nálam mindig él) Érdeklődnék , mert háát imádom a szimulátorok világát én is és igen jókat olvastam a játékról....de 3órája azzal küzdök, hogy gyújtás van...de pöfögés nincs Egyszer már azt hittem , hogy lenézett rám a szimulátorok Istene, de csak a mosógép zúgása volt. Nálam minden hiba mentes leszámítva, hogy offline test alatt nem tudom berőffenteni a kis fiat-t (meg mást se). Jó lenne hasítani vele végre egy kört...segítségeteket előre is köszönöm Beülsz, gyújtás, inditás, 1sbe beés gooo....háát a gyújtás után még csak azt se hallani, hogy próbálna beindulni....néma csend

Rozsi Sándor Versenyző Morgo logója
    Város
    Pécs
    Üzenetek
    1.403
    Idézet Eredetileg Szalai Zoltán írta Hozzászólás megtekintése
    Sziasztok !!! Igaz új tag vagyok és lehet nem a legjobb kezdés kérdéssel indítani, de olvastam itt fent, hogy az autó beindítása nem csak nekem okozott gondot (ez még nálam mindig él) Érdeklődnék , mert háát imádom a szimulátorok világát én is és igen jókat olvastam a játékról....de 3órája azzal küzdök, hogy gyújtás van...de pöfögés nincs Egyszer már azt hittem , hogy lenézett rám a szimulátorok Istene, de csak a mosógép zúgása volt. Nálam minden hiba mentes leszámítva, hogy offline test alatt nem tudom berőffenteni a kis fiat-t (meg mást se). Jó lenne hasítani vele végre egy kört...segítségeteket előre is köszönöm Beülsz, gyújtás, inditás, 1sbe beés gooo....háát a gyújtás után még csak azt se hallani, hogy próbálna beindulni....néma csend
    Én már régen próbáltam a játékot, nem emlékszem már, hogyan is kell indítani, de a settings->simulatoin-nál van egy car engine on. Azt kipipálod és automatikusan indít.

Erre még, első hsz.
    http://forum.gtr-masters.hu/showthre...j%E1toss%E1gai
    Utoljára módosította: Morgo; 2014. 01. 09. 17:12.

Idézet Eredetileg Morgo írta Hozzászólás megtekintése
    Én már régen próbáltam a játékot, nem emlékszem már, hogyan is kell indítani, de a settings->simulatoin-nál van egy car engine on. Azt kipipálod és automatikusan indít.

Erre még, első hsz.
    http://forum.gtr-masters.hu/showthre...j%E1toss%E1gai

Köszönöm...de sajna hiába van ki vagy bepipálva semmi

Rozsi Sándor Versenyző Morgo logója
    Város
    Pécs
    Üzenetek
    1.403
    Az érdekes. A linket megnézted? Úgy sem megy?

A legnagyobb értetlenségem abban merül ki, hogy gyújtás ráadásánál hallok egy klik-et, felvillan a kijelző, de hiába nyomom a start-r gombot se hang se semmi....elolvastam a linket...az alapján jártam el és semmi Én még ilyet nem éltem...előbb fejtek meg a bármit, mint a magát a játékot !!! Help please !!!

Város
    Miskolc
    Üzenetek
    5.655
    A legnagyobb értetlenségem abban merül ki, hogy gyújtás ráadásánál hallok egy klik-et, felvillan a kijelző, de hiába nyomom a start-r gombot se hang se semmi....elolvastam a linket...az alapján jártam el és semmi Én még ilyet nem éltem...előbb fejtek meg a bármit, mint a magát a játékot !!! Help please !!!
    Ha sokat indítgatod lemerül az aksi.
    Autót meg úgy szokás indítani hogy áram alá helyezed (bekapcsol a MOTEC), kuplung, gyújtás.
    De szerintem néz be az Assetto Corsa topic-ba.

Bíró Botond Versenyző Biro Botond logója
    Város
    Budapest
    Üzenetek
    11
    Sziasztok!

Szerver indításnál más gépen nem látszik a szerver.(win10, Win7)
    Tűzfalon átengedtem, volt amikor lekapcsoltam a vírusírtót, tűzfalat.
    9500-as portot használ elvileg , forwardolva sem megy.
    Két rouert is próbáltam, cisco modemmel, de nem látszik a szerver más gépről.
    Ötlet,tud valaki segíteni?

Köszi

Idézet Eredetileg Biro Botond írta Hozzászólás megtekintése
    Sziasztok!

Szerver indításnál más gépen nem látszik a szerver.(win10, Win7)
    Tűzfalon átengedtem, volt amikor lekapcsoltam a vírusírtót, tűzfalat.
    9500-as portot használ elvileg , forwardolva sem megy.
    Két rouert is próbáltam, cisco modemmel, de nem látszik a szerver más gépről.
    Ötlet,tud valaki segíteni?

Köszi
    Az ip cimed publikus? Sok szolgáltató NAT-olja az IP-ket, ezért tök más az ip kivülröl, mint amit te belülről látsz, igy hiába is forwardolsz. Nálam ugyanez volt, de szerencsére a DIGI-nél egy telefon hogy vegyenek ki a NAT-olásbol és kész. Azt hallottam más szolgáltatónál problémasabb lehet a kérés.

Bíró Botond Versenyző Biro Botond logója
    Város
    Budapest
    Üzenetek
    11
    Idézet Eredetileg latoo írta Hozzászólás megtekintése
    Az ip cimed publikus? Sok szolgáltató NAT-olja az IP-ket, ezért tök más az ip kivülröl, mint amit te belülről látsz, igy hiába is forwardolsz. Nálam ugyanez volt, de szerencsére a DIGI-nél egy telefon hogy vegyenek ki a NAT-olásbol és kész. Azt hallottam más szolgáltatónál problémasabb lehet a kérés.
    Akkor ez lehet a probléma, möszi mög a fene a UPCt!
    Köszi

Oldal: 2 / 3 ElsőElső 1 2 3 UtolsóUtolsó

Téma információ

Felhasználók akik böngészik a témát

Jelenleg 1 felhasználó böngészi ezt a témát. (0 tag és 1 vendég)

A téma címkéi

Közösségi könyvjelzők

Közösségi könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Mellékleteket nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •