Én eddig az Alfa-val és a Maseratival mentem "jó" időt.
Az Alpinával nem nagyon ment, de látva Zoli idejét... lehet van benne fantázia.
Miután frissítettük a modot, ott már benne vannak a plusz súlyok alapból?
Én eddig az Alfa-val és a Maseratival mentem "jó" időt.
Az Alpinával nem nagyon ment, de látva Zoli idejét... lehet van benne fantázia.
Miután frissítettük a modot, ott már benne vannak a plusz súlyok alapból?
"If you have the car under control, you're not going fast enough." - Colin McRae
eddigi tapasztalatok alapján maserati nagyon jól bánik a gumikkal, de küzdök még vele, 4 kör se sikerült még zsinórban hibátlanul, de ha összejön a stabil setup, akkor nyerő lehet. r8 felejtős?
"If you have the car under control, you're not going fast enough." - Colin McRae
Az eddigiek alapján leggyorsabb csapat a Virtual Drivers Alliance Maseratival fog menni úgy tűnik.
Valahol ez is árulkodó lehet.
Nagyon messze még a rajt, de úgy tűnik a dobogó bármelyik foka elérhető az eddigi idők alapján.
R8-set, féktáv nem stabil, van még rajta mit finomítani
Z-R8.rar
Ez jó.
Amúgy szerintem kajak jó az Alfa. Kanyarba akár körbe is lehet autózni az ellenfelet.
Gumival mondjuk nem bánik túl jól, de attól függ mekkora etapokat akartok menni... 45 perc v 1 óra.
1 órára necces lehet, 45 percre szerintem jó, mivel jól fordul addigra elöl lesztek, aztán próbáljanak meg megelőzni Titeket... Mivel jól fordul, kopotton se lesz rosszabb tempója mint más verdáknak.
Nem beleszólni akarok, mert csak az Alfát próbáltam komolyan, de az kajak bejött.
NIBI
Logitech G25 Racing Wheel
Ahogy Nandonak írta a srác valszeg kap a Masters 3db "First choice" -ot, abból nyílván egy a miénk.
Tegnap mentem Alpinával de nagyon nem adja.
Nekem az Alfa eddig fényévekkel jobb mint bármelyik ill. a Z4-el érezném a legstabilabbnak a versenyt. A maserati kb a kettő keveréke.
na erről lemaradtam, igy viszont télleg az alfa mehet az élre
nem csak neked nem adja az alpina, első helyre senki se tetteTegnap mentem Alpinával de nagyon nem adja.
Nekem az Alfa eddig fényévekkel jobb mint bármelyik ill. a Z4-el érezném a legstabilabbnak a versenyt. A maserati kb a kettő keveréke.
Jelenleg 1 felhasználó böngészi ezt a témát. (0 tag és 1 vendég)
Közösségi könyvjelzők