hali akkor becsatlakozok utolsó embernek, remélem így jó lesz!
Nekem eddig a két befutó a Z4 ill. a Maserati.
De a Z4-el futottam offline a legjobbat 2:23:1-et. Setupoláshoz nincs sok közöm, szóval lehet még benne.
Annyi biztos, hogy mindkettő esetében 7-es hátsó szárnnyal mentem.
A z4 előnye, hogy iszonyat stabil, ebből a szempontból a Maserati sem rossz.
"If you have the car under control, you're not going fast enough." - Colin McRae
Bocsi csak gólyatáborból most értem haza, aztán kicsit lemaradtam a dolgokba. Plusz Sziszka mondta h nyugodtan menyek a gt2es csapatba, csak az meg betelt, itt meg hiány van.
Egyébként még beírtam magam mérnöknek hozzád, remélem így okés lesz. Holnap ha lesz időm akkor megyek mindegyik kocsival, aztán meg mondom a tutit.
ennyi
tovább teszteltem. Alfával sikerült 2:22:9et futni offline, végülis jó vas az is, csak kicsit izgulós.
Várom ti mit nyilatkoztok...
"If you have the car under control, you're not going fast enough." - Colin McRae
Haaat, nekem idaig Audi v. Alfa... de a BMW-t meg nem probaltam mondjuk.
Egy nem túl komoly megfigyelést végeztem a szabadedzés sorrendjében, ami azért ennek ellenére árulkodó.
Az 1-20. időket a következő autókkal futották : Maserati, Alfa, SLS, Alpina, Z4 ( 1db McLarenes idő van , de az felejtős szerintem)
Alapvetően érdemes lenne ezekre az autókra koncentrálni. Fokozatosan kellene rostálni az autókat, mert sok időt nyernénk ha minnél hamarabb meglenne az "igazi".
Én ezek alapján - és saját tapasztalatra alapozva - megtenném az első javaslatomat, hogy a McLarent és az R8-at "selejtezzük le".
2.20.8xx
Amikor gyakoroltam, épp Momo is feljött SLS-sel és gyorsan futott egy 2.19-et
Ha kell, csinálhatok másik kocsira is setet
Utoljára módosította: Bazsy; 2011. 08. 24. 11:49.
Jelenleg 1 felhasználó böngészi ezt a témát. (0 tag és 1 vendég)
Közösségi könyvjelzők