Jólvan na, igaz! De azok nem rossz idők!!!Eredetileg Pál Ferenc írta
![]()
![]()
Jólvan na, igaz! De azok nem rossz idők!!!Eredetileg Pál Ferenc írta
![]()
![]()
nem rosszak. ugye félkézzel vezettél?Eredetileg Niebel Zoltán írta
![]()
Na hogy valamit a setupolásról is írjak.Nekem nagyon nem jönnek be Greger Huttu setupjai. Egészen más stílusban vezetünk, meg én kicsit lassabban.
![]()
Egyszóval készítettem egy saját Lister setupot, ezzel már 1:27.5xxx körül tudok Doningtonban, de ez még mindig 1mp-vel rosszabb attól, amit Ferrarival elértem.
Apropó Donington. Pár napja a Simchallenge szerverén voltam, a szerver open volt gyakorlás céljából. Az még hagyján, hogy mindenféle idióta lépkedett be és ki másodpercenként és a másik kocsiját használta féknek, de belépett egy "ayrton senna" nicknevű pasas, aki valszeg a leggyorsabb ember a világon, ha az igaz, amit láttam. Én korábban 1:26.5xx-öt mentem itt F 550-el.
Ő kiment és az első körben 1:26.8xx-at futott, majd 1:24.7xx-et, végül 1:23.8xx (!!!!!) körül. Nem speedbugos idő volt, elég régóta foglalkozom ezzel az enginnel ahhoz, hogy felismerjem, ha ilyen előfordul, de ez nem az volt. Saleennel ment a srác, de én ilyen tapadást még nem láttam. Elhiszem, hogy lehet menni ezen a pályán 1:24.8xx körül, MaxD a Simchallenges admin is ment ennyit, de az 1:23 szerintem lehetetlen (vagy mégsem, hiszen láttam).
Valaki összefutott a Racemore-on, vagy máshol ezzel az alakkal?
![]()
cheat0r?
Miért csak akkor jó???Eredetileg Hummer írta
(bár még mindig komoly gondjaim vannak a wheel kalibrálással...)
igen csak akkor jó. sőt igazából sehogy sem jó, mert ha wr-t mész akkor se nyomd három felkiáltó jellel a dumád hogy azok jó idők. így meg hogy 4 mp-vel maradsz el abszolúte gázos :|
Ne a világ legjobbjához hasonlítsd az időmet! (Olyan hardwerem azé nincsen...)Eredetileg Hummer írta
Örülök ha majd pontokat szerzek ebben a bajnokságban... (Az már elég!)
Pontot biztos szerzel, ha teljesíted a verseny 70%-át, mert az első 15 van értékelve, és a tegnap esti futamon is csak 9 - 10-en voltunk.Eredetileg Niebel Zoltán írta
Nem igazán hardwarefüggő a dolog.Sőt, egyáltalán nem.De ez tényleg nem setupolás témába tartozikEredetileg Niebel Zoltán írta
A Sensitiviti beállítások sem, de azért valamért mégis.
Ugyanis miután nekem Ettig Tomi beállítota sokkal könnyebb a vezetés.Spa-ban is csak 1 tizedre voltam a wr-től corvettel, előtte meg másodpercen kívül.Szóval ha valaki érti a dolgot, írhatna egy pár szót róla.
Utoljára módosította: Tamas Piski; 2005. 09. 06. 14:09.
Mit állított be neked?Eredetileg Tamas Piski írta
mi kéne? a momo kormányom? vagy a 9600xt a trükk? esetleg a 17 colos monitor? ne nevettesd ki magad ilyen baromságokkal plz :)Eredetileg Niebel Zoltán írta
Az érzékenységeket.
legegyszerűbb lenne talán Ettiget megkérdezni róla :) ezért is utálom amúgy az ISI engine-t, hogy a kormánybeállításokon ennyi múlik :|
Én a féknél vettem vissza kicsit, meg a kormányzásét de lehet, nem eléggé?Eredetileg Tamas Piski írta
Nálad mi hova van húzva (Hány %-ra)?
Nem akarod leirni, mit hogyan állitott be?Hátha nekem is hoz pár mp-tEredetileg Tamas Piski írta
Thx.
Most konkrétan 70%-on van a fék és a gáz.Miután állított, utánaállítottam és nekem így jó most.A kormány 62% és 25-ön a speed sensityviti.
Remélem segítettem
Köszönöm szépen, megprobálom!
Én csak javasolni tudom mindenkinek aki nem olyan gyors, hogy probálja meg azt a kormánybeállitást ami Tomi irt, nekem elég sokat hozott!
Már csak gyakorolnom kell vele![]()
Örülök, ha tetszik és segített gyorsulni.![]()
Köszi! Remélem lesz ma egy kis időm és ki tudom próbálni.Eredetileg Tamas Piski írta
Őszintén szólva kiváncsi vagyok, hogy kinek mit segített, és hogy tényleg annyit számít-e amennyinek én érzem.
Nekem nagyon bejön, szerintem ezért nem tudtam én rendes idöket menni, még nem probáltam az összes pályán de amelyiken igen ott átlagkörökben hozom azt amit elötte a gyors körökkel!Pl anderben nem mentem 27.5 alá most meg qualon 26.2 lett ugy hogy eldobtam 5 tizedet, valamiért nem tudtam kifutni magam, de oscherben most kezdtem el gyakorolni és ugy már volt 150-200 kör a pályában de igy az 5. körben saját PB lett 22.7-el és rengeteg érzek még benne!Eredetileg Tamas Piski írta
Az ffb- nálad hogy van beállitva, hány százalék?Hátha az is hoz egy picit, nekem az most low-50%-on van...
Az számít valamit, hogy MOMO vagy nem MOMO? A kormánybeállításokat tekintve?
Andris, ennek örülök nagyon!
A force nálam 100% és high,de nem hiszem, hogy túl sokat számtana.
Ellenben arról fogalmam sincs, hogy momo vagy nem momo, mert eddig én csak momoval próbáltam a játékot.
Remélem hamarosan azt kivánod inkább ne mondtál volna semmit, ha tetszik érteni a célzástEredetileg Tamas Piski írta
Bár ez még odébb van sajnos, de szeretnék felfejlödni és ezért mindent meg is fogok tenni!
Jelenleg 1 felhasználó böngészi ezt a témát. (0 tag és 1 vendég)
Közösségi könyvjelzők