Bővült a család.
Bővült a család.
JOBB LÁB A GÁZON, BAL LÁB A JOBBON!
Jön valaki áprilisban a móvári makett versenyre?
Legutolsó szerzeményem!
AOS00713.jpg
Más, ugyan nem makett, de hátha valakit érdekel!
Csinálok pár póló tervezetet, csak úgy magamnak, de ha mást is érdekel, nem zárkózom el tőle!
Akár reklámnak is jó, feltéve, hogy az oldal reklámra szorul, minden esetre, szorgalomból, és mert bomlott elméjű vagyok, megcsináltatom!
Ártani csak nem ártok vele!![]()
Sziasztok srácok!
Hátha itt valaki tudna segíteni. Keresek valakit, aki ismeri a "Régi idők Legendás Autói" sorozatot. Mi a véleményetek?
Hallottam, hogy Rezses nagy makett mesterTudsz róla?
Köszönöm!
Szia! Ismerem a sorozatot,de azok fém makettek,abból nincs autóm. :-)
Az összerakható makettek annyival jobbak,hogy ott a motort,és az alvázat is megismered.
Mester azért nem vagyok,tőlem sokkal jobbak vannak mindenfelé az országban én csak szeretem,de köszönöm a titulust. :-)
Amúgy miben segíthetek?
Régi,jo PUNK mondás egy jo találkozora:A szemetet mindig összfujja a szél !
Szia!
Köszi, hogy válaszoltál!
Reklám szerint nagyon jó a sorozatde nem ismerek senkit, aki már megvette vagy legalább látta, hogy tudja mondani a véleményét. Szeretem a maketteket főleg ha régi autókatról beszélunk, de már párszor olyan vacak anyagból készült autókat vettem
hogy most már inkább rákérdezek ;D
azért minden véleményért hálás lennék![]()
Csak van aki eléggé ott van ebben a kategóriában,de szerintem ezek nem a nagyon komoly minőséget képviselik,inkább szépek a vitrinben.Bár én beszélek,akinek Verdás autói vannak a vitrinben.... :-D
Régi,jo PUNK mondás egy jo találkozora:A szemetet mindig összfujja a szél !
Sziasztok!
Elkészült a legújabb makettem (Ferrari F2003-GA), melyről képeket és kulisszatitkokat a weblapomon találtok!
https://www.fuready.hu/blog/
Helló!
Szép lett! Nagyon kár azért az illesztési 'hibáért'. Én biztosan eret vágtam volna
Klassz lett a weboldalad is.
Anno jártam én is így párszor, amikor még maketteztem.
Egy ideje viszont már Ferrari modelleket gyűjtök, főként 1:18-as méretarányban. Most járok az 54. darabnál.
Nem olyan régi hobbim ezen belül, a sérült darabok javítása, valamint egyes típusok átalakítása, tuningolása.
Csatolok is ide egy kis ízelítő:
(sajnos az állított képeket elfektetve tudtam csak feltölteni)
Jelenleg 1 felhasználó böngészi ezt a témát. (0 tag és 1 vendég)
Közösségi könyvjelzők