Grand Prix Legends We Are.
F1 1955 / 1965 / 1966 / 1967 / 1968 / 1969 · F2 1967 · GT 1967 · CanAm 1966 / 1971
Groundhog GPL WEEKLY - www.formulado.hu/weekly
Érdekes lesz újra olyan pályán látni a mezőnyt, ahol végig fű és kavicságy van, ráadásul a nyakuk is a teljes körön komoly terhelést fog kapni, sok idő nem lesz pihenni.
Miert ilyen jo Hamilton (nem csak) az esoben?
Török Nagydíjról mindig ez a verseny ugrik be. Ha röviden be kéne mutatni, miért szeretem az autósportot, a mai napig ezt a futamot használnám. Glock védekezése is megsüvegelendő, ő volt aznap az egyetlen méltó ellenfél
Külön szép lenne, ha pont itt jönne össze a hetedik cím.![]()
Elhunyt Murray Walker.Még pár éve láttam ezt az interjút vele, ha esetleg valaki hallgatná egy kicsit a történeteit
Na, ez egy érdekes írás Gaslytól
https://www.theplayerstribune.com/po...ula-one-racing
Mi volt ez a mai futam emberek?! Volt itt minden, mint a jó cirkuszba! Kész kabaré!![]()
Scuderia Giudice #099#
Sztem klafa volt, bár talán túlsok előzés is volt. 3 DRS zóna?
Viszont a vége írtó csúf lett, az előzésvisszaadással.
- Ham kiterelte a pályáról Ver-t
- Mintha régebbi Lec/Ver párharc után az lett kitalálva hogy mehet a kemény leterelés, dehát akkor lehessen kint is maradni.
- Az előzés és a visszaadás között 4-5 kanyar van:
- - Ki jelentette ilyen gyorsan az esetet?
- - Ki szólt ilyen gyorsan Ver-nek?
- - Ver miért adta vissza azonnyomban?
- Ha a FIA a szabályokat is talán a merci dominancia ellen tekergeti, azt szeretné hogy HAM ne tarolja le az F1-et, akkor miért csinál bóhocót magából? Kinek volt jó az az átadás?
Ver helyébe egy régi Spa-ban bemutatott Hamiltonos visszaadást próbáltam volna meg. Ideálís íven lassítok, féktáv elött épphogy megérje visszakúsznia az ellennek, a helycsere pillanatában azonnal visszavágok belülre kanyarba. De úgy hogy a kijáraton kivezetném a pályáról. Egye meg a saját keféjét.
Bahrein T4 az egyik olyan kanyar, ahol ha kívül helyet hagysz egy F1-es autóban, gyakorlatilag félreállsz az útból. Maxi lehetett volna egy picit türelmesebb és simán behúzza a futamot, vagy lehetett volna egy picit pofátlanabb és elhúzhatott volna 5+ másodpercre. Szerintem jó kis futam volt, izgalmas szezon is lehet belőle.
én egyedül annak örülök hogy legalább már egyszinten van a redbull és talán lesz némi versenyzés is az élen
azt viszont nem értem miért kell itt a pálya határokat ide oda toligatni ??? a fehér vonal a pálya széle PONT !!! mi az hogy oké a 4.ben ki lehet menni de a 6-os ba már viszont a rázót sem érinthetetd stb.. faszság
ha a fehér vonalon belül vagy 2 kerékk el oké minden más esetben vizgsálható ! nem egyből bünti mert nem biztos hogy önszántábol ment ki de szerintem értitiek mire akarok célozni!
De amugy annyira én sem érthem Horneréket hogy ha ham a futam 60%ban ezt csinálta és még csak nem is vizsgálták minnek engedték vissza vagy ha büntit kapnak esetleg futam után akkor meg a mercit is meg lehetet volna óvni
namind1 fura volt
szerintem itt komoly bajok vannak a vezetőséggel is !!! meg a következeteséggel !
De reménykedem jövőbeli jó futamokban![]()
https://www.youtube.com/watch?v=UqTTSo1wdIY
a hétvége másik fénypontja![]()
Jelenleg 1 felhasználó böngészi ezt a témát. (0 tag és 1 vendég)
Közösségi könyvjelzők