kicsit off: Niebel Zoli! Megkérdezhetem, hogy ki az a képeden? Ma már más szögből van fent mint tegnap és nem bírtam megállni, hogy ne kérdezzem meg
Csak gratulálni tudok mindenkinek. Nagyon jó kis videókat csináltatok.
Nekem mindegyik videó stílusa tetszett.
Kemények vagytok! A szereplők vezetésben, a készítők vágásban, de a legkeményebb mégiscsak a "dombóvári girl"! Nagyon tudja viselni azt a sapkát! Szóval nagy gratula!
Mindegyik videó tetszik, és ahogy jönnek az újak egyre jobbak lesznek. Nibi a feliratokkal már közel áll ahhoz, amit szerintem Pál Feri is vár, nevezetesen egy amolyan igazi sportcsatornás kommentáros futambeszámolóhoz.
Én azt javasolnám, hogy a következő videónál kicsit fogjunk össze, sok beküldött szituációból igazi dögös videót vág valaki, és egy jó dumával megáldott kollega kommentet mond alá, kicsit valaki a grafikai részekkel is varázsolhatna esetleg eredménytáblát, és mire körbejár a file majdnem olyan dögös kis filmünk lesz, mind Nibinek múzsája.
Gratulálok srácok, nagyon jók a videók!!!
Ez vicces!
Én eddig is akartam, csak nem tudtam elképzelni h hogyan osztjuk be a melót, mert egyértelmű, h mindhárman nem állhatunk neki videót csinálni!
És nem bánom ha részekre osztjuk valahogy, én most csak azért csináltam videót, h lássák h a témán vagyunk, és így remélhetőleg kicsit komolyabban veszik, h bizony várjuk h többen leírják a jelenteiket!
Szerintem ezzel a pár videóval jó reklámot csináltunk ,és reméljük lesz igény többre is (és persze egyre jobbra is )!
NIBI
Logitech G25 Racing Wheel
Én körülnézek hogyan is lehetne egy jó főcímet csinálni, asszem van hozzá valami programom, de belenézelődök, lehet, hogy az eredménytáblákat, ilyesmit is meg lehet vele oldani. Kommentár munkakörben arra gondoltam a legprofibb megoldás az lenne, hogy 2 személy küzd a szókkal, egyikük mint kommentátor, másik pedig a "szakértő". Nekem hang cuccom az lenne a felvételhez, mivel korábban zenéltem, és van keverő, mikrofon is rendes, csak a beszélőkémre vagyok kicsit szégyenlős. Meg messze is lakok mindenkitől, hogy az összeülős kommentelést megoldjuk.
No a lényegi kérdéseket átnéztem, és neki is álltam az intro elkészítésének.
Összepakoltam én is egy videót...
http://www.youtube.com/watch?v=OyE8KJG66K8
még csak a 2/3-a van kész, de remélem tetszik
Elkészültem az into-val, ami 25 Mb (640*480) és 35 másodperces lett.
Letölthető innen:
http://www.kalandrover.hu/images/HGTRM_intro.avi
...de még a végére be fogom rakni a pálya képet, mert azt kifelejtettem
Utoljára módosította: Honk; 2007. 03. 04. 18:58.
A link tényleg nem műxik de le lehet szedni csak mellé kell másolni ami lemarad
www.kalandrover.hu/images/HGTRM_intro.avi
az a gon, hogy az alsóvonás jelnél tovább nem másolja be a linket amikor meg akarod nyitni írd be kézzel vagy jelöld ki és nyisd meg úgy már menni fog.
Na igen, a következő kérésem pont ez lett volna, hogy aki esetleg még akar logót csinálni magának, vagy van is nekik, csak nem találtam az legyenszíves elküldeni. Akinek meg nincs, azoknak majd csinálok valamit, vagy mittudomén.
A linket meg tényleg valamiért nem jól jeleníti meg de berakom mégegyszer:
http://www.kalandrover.hu/images/HGTRM_intro.avi
Jelenleg 1 felhasználó böngészi ezt a témát. (0 tag és 1 vendég)
Közösségi könyvjelzők