OK van már video szerkesztőm és video felvevőm is (fraps) . A fraps-al az a bajom, hogy nem tudom a hangot átállítani, hogy a hangkártya hangját vegye fel. A vezérlőpultban kellene beállítani, hogy a bemenet hang a hangkeverő legyen,de nem tudok ilyen kiválasztani. Én az integrált hangkártyámat használom. Mi lehet a gond? Vagy már felvevőt használjak?![]()
Valaki már csainált erről videót, de én most tanulom!
Nézzétek el a hibákat azért!
http://www.youtube.com/watch?v=_UDAhhI89lM
Sorry ha valakinek rosszul írtama nevét![]()
Elsönek faxa!Gratula.
Kicsit még a minöségen meg efekteken javitasz meg zuzosabb zene.
A szerkesztődobozban Tube gomb, majd a két YOUTUBE-kód közé illeszdbe a youtube url-ből a video azonosítóját.
Például itt a pirossal jelzett részt: http://www.youtube.com/watch?v=kgH_I_LoYpk
Így: [YOUTUBE] kgH_I_LoYpk [/YOUTUBE]
![]()
Grand Prix Legends We Are.
F1 1955 / 1965 / 1966 / 1967 / 1968 / 1969 · F2 1967 · GT 1967 · CanAm 1966 / 1971 · Caterham 7
Groundhog GPL Weekly - www.formulado.hu/weekly
köszi srácok
Milyen formátumba vetted fel FRAPS-al ? És milyenbe konvártáltad mielőtt felraktad ?
Az .flv a youtube-on csak 56mb, nem tudom mekkorát enged feltölteni a youtube, de szerintem ha más codec-el konvertálnád, mondjuk egy jó h264-be akkor abból az .flv is kisebb lenne a végén és a minőség is jobb maradhatna.
Ez a youtube beszúrás még mindig nem megy! Az URL-t hol látom! Vagy mi a szar az?
Így csináltam...
1. Fraps
30FPS -hanggal ez csinál jó nagy avikat
2.Any Video Converter
30 FPS - 6000 Bit itt már csak 20Mb-osok a jelenetek
3. Sony Vegas- Dúrva progijó nehéz
Egész jó lett.
Látom sikerlült berakni az összes hibámat, csak pont azt az egyet nem amikor sikerült előznöm is.Arra az egy előzésemre büszke vagyok. Külső íven, még súrolta a hátsó lökhárítómat ahogy ívre fordultunk. Gyönyörűséges volt.
Egyébként tudom ajánlani a sim analysert, ha jól emlékszem a nevére. Pontosan kiírja hogy hanyadik köreben, hanyadik másodpercben ki előzött kit, melyik pozicióban. Így biztosan nem maradsz le egyetlen előzésről sem. Videó készítésnél igen hasznos tud lenni, és nem az óvások topicból kell kiszmezgetni az eseteket.
![]()
Utoljára módosította: barzo laszlo; 2009. 11. 09. 16:57.
Nekem issss!
cegledics@invitel.co.hu
köszi
Jelenleg 1 felhasználó böngészi ezt a témát. (0 tag és 1 vendég)
Közösségi könyvjelzők