Oldal: 3 / 3 ElsőElső 1 2 3
Találatok: 51 - 68 (68 összesen)

Téma: HGTRM6 GT Spa-Francorchamps - 2004

 1. #51
  Ceglédi Csaba Regisztrált Coopeer logója
  Csatlakozott
  2007. 03. 04.
  Város
  Budapest
  Életkor
  40
  Üzenetek
  471

  Re: HGTRM6 GT Spa-Francorchamps - 2004

  Idézet Eredetileg Kennystyle írta Hozzászólás megtekintése
  Még egy adalék ehhez. Megnéztem az idei GT és NGT prekval első és 25. közti különbségeket, ez eddig 1,610% és 2,307% közt mozgott. Most itt 1,314% volt csak úgy, hogy Fehér Zoli körrekordot ment ! Ebből is látszik mennyire rágyúrt erre a versenyre mindenki.
  Én is gyúrtam rá de minek

 2. #52
  Takács Gyula Versenyző Taky logója
  Csatlakozott
  2006. 09. 22.
  Város
  Győr-Székesfehérvár
  Életkor
  46
  Üzenetek
  2.026

  Re: HGTRM6 GT Spa-Francorchamps - 2004

  Hihetetlen!

  Aludtam rá egyet de még most sem tudtam feldolgozni! Az oké, hogy szarrá töröm magam, de még a pályáról is kiesek és így nem tudom folytatni!
  Készül az ember egész héten erre a nyüves Spa-ra, mert vízválasztó a bajnokság szempontjából, erre az első körben vége a versenyének! A bajnoki összetett 2. helyről a 6. !!! helyre esek vissza ez miatt! Az egész bajnokságtól elment a kedvem!

 3. #53
  Fehér Norbert Versenyző White logója
  Csatlakozott
  2005. 03. 09.
  Város
  Baja
  Életkor
  47
  Üzenetek
  1.539

  Re: HGTRM6 GT Spa-Francorchamps - 2004

  Idézet Eredetileg TT Echo írta Hozzászólás megtekintése
  Nagyon, nagyon nem ment ez a pálya. A vége méltó is a szereplésemhez: remélem rá kerül a nevem arra a falra...
  Fehér Norbi, ezer bocsánat, nincs mentségem.
  Semmi probléma. Mondjuk nem tudom, hogy tudtál ott ilyen füstfelhőt csinálni. Meg akartam nézni a replayt, hogy mi történt, de a sajátomban nem látszik az autód. Az autódat nem láttam, gondoltam elsuhanok a füstfelhő mellett, úgy nem talállak el, de ahogy odaértem kigurultál farral arra a nyomvonalra, amerre mentem volna. Végül is nem lett nagy vész, csak az utolsó 1 órában körönként 3-4mp-cel lassabb időket tudtam menni, de így is meg tudtam tartani az 5.helyet. A karambolnál azonnal buktam 10mp-et, amivel Nagy Ákos egyből támadó helyzetbe került, de valahol hibázott, így lemaradt. Nagyon nem akart fordulni a vas, olyan szitálásokat csináltam az Rougeban, hogy többször éppen csak meg tudtam fogni az autót, egyszer érintőre is vettem a palánkot, de a sebességvesztésen kívül más baj nem történt.
  Örülök, hogy túl vagyunk Spa-n, mert amennyire élveztem az NGT futamot, annyira szenvedtem a GT-ben.

 4. #54
  Mágori Dániel Regisztrált Danielmagua logója
  Csatlakozott
  2006. 09. 29.
  Város
  Makó
  Életkor
  37
  Üzenetek
  236

  Re: HGTRM6 GT Spa-Francorchamps - 2004

  "A" 3. hely
  Kvali: az istennek sem sikerült mennem egy normális kört egészen a vége előtt 5 percig. Ekkor viszont hirtelen megjavítva a pb-met egy hajszállal, beevickéltem a 3. helyre. Őszintén mondom, hogy meglepődtem a dolgon.
  Verseny: mivel még a Mastersen sosem láttam a safety car-t ilyen közelről meglehetősen izgultam már a felvezető körben is. A rajt simán ment, próbáltam vigyázni a kocsira aminek következtében Rupa Zoli elhúzott kicsit, Siráczki Balázs meg rámjött. Azután Rupa Zoli eldobta a kocsit majd, hallottam a csapat rádión (TS), hogy Rácz Ádám laggjában felakadt a fél mezőny(sajnálom Taky ). Ez kicsit megzavart fejben. Próbáltam normálisan és vigyázva menni, Fehér Zoli kezdett szépen lassan elhúzni. Mögöttem Siráczki Balázs 3tized és 1mp-nyi távolságban autózott mikor is egy közösen elnézett féktáv alkalmával megkoccantott kicsit. Majd pár kör múlva kiment mögüllem a boxba, én egy körrel később és kiderült, hogy a kocsi megsérült 5,2 mp javításnyira. Megcsináltattam, nehogy ezen múljon a verseny(túlkormányzottság hideg gumin, ilyesmi). Ekkor meg is előzött S. Balázs kb. 3-4mp előnnyel, bár ez nem probléma mert érezhetően gyorsabb volt. Innentől a mögöttem jövők lassabbak voltak az előttem menők meg gyorsabbak. Volt egy-két rizikósabb lekörözés de megoldottuk mindig.
  Végül a 3. helyen értem be, sajgó végtagokkal és nagyon boldogan. 36mp hátrányban értem be az elsőhöz képest úgy, hogy az utolsó 25-30 percet kímélve mentem. Próbálom felfogni, hogy sikerült magamhoz képest ilyen jól mennem Spa-ban amit kifejezetten nem kedveltem eddig. Mindenesetre a stabilabb teljesítményre, versenytempóra kellene koncentrálni de az még nem megy normálisan.
  Taky köszönöm szépen a setupot, ismét nagyon szuper és stabil autót kaptam!

 5. #55
  Tömöl Tomi Versenyző TT Echo logója
  Csatlakozott
  2007. 01. 05.
  Város
  Budapest
  Üzenetek
  1.535

  Re: HGTRM6 GT Spa-Francorchamps - 2004

  Idézet Eredetileg White írta Hozzászólás megtekintése
  Semmi probléma. Mondjuk nem tudom, hogy tudtál ott ilyen füstfelhőt csinálni.
  Soft-soft-al próbálkoztam egy 100 literes etapot menni, de mire 30 liternyi maradt már csak, a gumik 25 fölé koptak. Erőltettem még, de ennek az lett a vége, hogy egy olyan helyen pörögtem meg, ahol eddig még egyszer sem. Aztán 1-sbe rakva irányba fordítottam a kocsit. Csak sajnos pont eléd... Az volt az a nagy füst...

 6. #56
  Barzo Laszlo Adminisztrátor
  Csatlakozott
  2006. 07. 18.
  Város
  Miskolc
  Életkor
  45
  Üzenetek
  5.559

  Re: HGTRM6 GT Spa-Francorchamps - 2004

  Nemtudom hogy a windóznak vagy a szolgáltatónak köszönjem meg. Nekem 1x qual alatt, aztan warmup alatt connection lost. Már szombaton is volt kétszer szinkronizacios hiba, de akkor még nem dobott le. Miutan kidobott kíváncsiságból felmentem a c szerverre, hogy mennyi idő után szakad meg, de a film felénél kileptem mer semmi. Szóval csak szerencsém volt. Lehet karacsonykor mar net se lessz, csak félóránként.

 7. #57
  Kigyós Gergely Regisztrált Kigyós Gergely logója
  Csatlakozott
  2006. 09. 20.
  Város
  Zalaszentgrót
  Életkor
  38
  Üzenetek
  1.117

  Re: Óvások-GT-Spa-Francorchamps-HGTRM6

  Idézet Eredetileg Wega írta Hozzászólás megtekintése
  A szerver :
  Ledzényi László-Kígyós Gergely 2-6 kör között a Buszmegállónál belémjön emiatt sok helyet veszítek.
  Én ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy a pálya egyik feléről féktávon húztad be az autód a másik felé, majd amikor a szabad helyet választottam inkább mégis arra mozdultál.... Állóra fékezett kerekekkel csúsztam amikor ezt a hajmeresztő manővert végrehajtottad, hogy ne menjek beléd.
  Az autóm megsérült emiatt buktam el a 4. helyemet a manővered miatt én is vesztettem. Amúgy az előtte levő körökben a furcsa féktávjaid miatt többször is ütközés közeli helyzetbe hoztál amit sikerrel el is kerültem, tudod egy versenyzéshez 2 ember kell ha az egyik keresztbe tesz a másiknak attól még nem biztos, hogy bejön a dolog....
  Köszönöm szépen, csak hogy az én verziómat is elérjétek.

 8. #58
  Ledzényi László Versenyző
  Csatlakozott
  2008. 09. 20.
  Város
  Békéscsaba
  Üzenetek
  3.330

  Re: Óvások-GT-Spa-Francorchamps-HGTRM6

  Idézet Eredetileg Kigyós Gergely írta Hozzászólás megtekintése
  Én ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy a pálya egyik feléről féktávon húztad be az autód a másik felé, majd amikor a szabad helyet választottam inkább mégis arra mozdultál.... Állóra fékezett kerekekkel csúsztam amikor ezt a hajmeresztő manővert végrehajtottad, hogy ne menjek beléd.
  .
  Nem akarok kötekedni de ott egy jobb törés van szinte minden körbe úgy mentem, sőt még helyed se volt hogy elférj.
  Majd a BT eldönti.
  Utoljára módosította: Wega; 2008. 12. 22. 19:26.
  "Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!"

 9. #59
  Fehér Zoltán Versenyző Cola logója
  Csatlakozott
  2006. 10. 22.
  Város
  Kisújszállás
  Életkor
  51
  Üzenetek
  1.771

  Re: HGTRM6 GT Spa-Francorchamps - 2004

  A-szerver.
  Az időmérő renden volt ismét első rajtkocka, körrekordal,a verseny is jól alakult,bár volt némi gondom, a 2-es etap után borzasztóan szenvedtem a T3-ban féktávon,a fékelosztást előrébb kellett tennem,igy valamelyest javult a dolog,Sz Balázsal eggyütt érkeztünk az uccsó box kiállásra,volt némi benzintartalékom igy sikerült megtartanom azt a minimális előnyömet,azt hirtelen csak azt vettem észre hogy eltünt mögülem,a végén tudtam meg hogy volt egy koccanása B Tomival,ezután már csak végigkellett menni.
  gratulálok annak aki végig ment,A-B szerveren,kemény 72-kör volt.

 10. #60
  Dózsa Ákos Versenyző Akos logója
  Csatlakozott
  2005. 07. 19.
  Életkor
  41
  Üzenetek
  900

  Re: HGTRM6 GT Spa-Francorchamps - 2004

  Mostanában mindenért véres küzdelmet kell folytatni. "A"-ba épphogy csak bekerültem, pár napja még 9. aztán vasárnap sitty-sutty 24. Valszeg az utolsó rajthelyemnek köszönhető, hogy azt a visszafordítós banzájt kihagytam, bár valakibe belekoccoltam. Sajnos hiába használtam med-med-et 16 kör után katasztrófálisan kopott volt, általában utol is értek. Ilyen volt, mikor boxkiállás előtt Jácint szorongatott, később Márk, aki ugyan körhátrányban volt, de érezhetően gyorsabb. Tisztábban akartalak elengedni, valami egyenesben, de mindig csak a kanyargós részeknél értél be és ott túl veszélyesnek tartottam, a sikános így is necces volt. Aztán a felejthetetlen küzdelem Attilával a legvégén... Szintén alig fordul az autó, kénytelen voltam drasztikusan védekezni, egyszer kimondottan elrontottam a sikán féktávot, ekkor Attila le is maradt. Gondolom váratlanul érte. Na meg volt mikor ketten két oldalról akartak kerülni én meg azt sem tudtam, hogy hogy húzzam össze magam Utolsó kiálláskor pluszban rátankoltam mert féltem, hogy nem lesz elég. Kár volt, mert Gusztáv elé és jóval Attila elé kerülhettem volna. Legközelebb bátrabb leszek. Bár így meg izgalmas lett a vége. Gusztávot is jó volt kergetni, csak aztán az Eau Rouge kijárata kifogott rajta, pontosabban a kerékvető. Sőt, Nibi kollega is meglepett, mikor lefagyott, épp csak elsüvítettem mellette. Szóval sok emberrel küzdöttem, plusz az autóval is. És mivel este versenyeztem és nem tanultam ezért ma is jól meg kellett küzdenem a jegyemért. Nehéz időket élünk.

 11. #61
  Terjék Attila Versenyző teratti logója
  Csatlakozott
  2008. 01. 03.
  Város
  Szolnok
  Életkor
  47
  Üzenetek
  1.258

  Re: HGTRM6 GT Spa-Francorchamps - 2004

  Idézet Eredetileg Akos írta Hozzászólás megtekintése
  Aztán a felejthetetlen küzdelem Attilával a legvégén... S
  Jó kis csaták voltak. Kínlódtam a gumival de leginkább a váltóáttétellel volt bajom amit a bemelegítőn állítottam át,hogy kímélje a motort (+ kétszázzal levettem a fordulatot). Nem tudtam azt a ritmust autózni mint a korábban megszokottal. Nem is voltam elég gyors...... bár mikor vagyok az. Ledzényi Lacival is kerülgettük egymást , az is egy kis színt vitt az amúgy elég unalmas futamba.
  Utoljára módosította: Sziszka; 2008. 12. 22. 22:27. Indoklás: idézet jav.
  A király nem Elvis volt...

 12. #62
  Ledzényi László Versenyző
  Csatlakozott
  2008. 09. 20.
  Város
  Békéscsaba
  Üzenetek
  3.330

  Re: HGTRM6 GT Spa-Francorchamps - 2004

  Idézet Eredetileg teratti írta Hozzászólás megtekintése
  Jó kis csaták voltak. Kínlódtam a gumival de leginkább a váltóáttétellel volt bajom amit a bemelegítőn állítottam át,hogy kímélje a motort (+ kétszázzal levettem a fordulatot). Nem tudtam azt a ritmust autózni mint a korábban megszokottal. Nem is voltam elég gyors...... bár mikor vagyok az. Ledzényi Lacival is kerülgettük egymást , az is egy kis színt vitt az amúgy elég unalmas futamba.

  Mindig megtaláltál
  "Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!"

 13. #63
  Sohajda Norbert Regisztrált suhi84 logója
  Csatlakozott
  2008. 10. 05.
  Város
  Miskolc
  Életkor
  38
  Üzenetek
  728

  Re: HGTRM6 GT Spa-Francorchamps - 2004

  "A"-12. hely

  Nos e za 3 óra szőrnyűbb volt mint amire gondoltam. Csapattársam az NGT-s tapasztalatok alapján figyelmeztetett, de nem gondoltam volna
  A végére csak a seggem a vállam a csuklóm és a rehabos térdem fájt, bele se merek gondolni, h mi lett volna ha az idény eleji force beállítással megyek.
  Maga a verseny sok izgalmat nem hozott, de erről én tehetek, mivel szokás szerint elk..tam, de rendesen. A Prequal elég izgi volt, nem gondoltam volna, h ilyen szoros lesz. Aztán a Qualon majdnem megfutottam a PQ-s időt 14. helyre volt jó, mondom 3 óra elég is az annyira nem számíthat a rajthely. Atán a versenyen mondom az elején tutyi-mutyiba megyek végig kell menni. Első körben láttam, h Balogh Tamás mögöttem van a buszmegálló előtt, úh a monzai csatából kiindulva inkább elengedtem nehogy összeakadjunk a izgalmamban
  Sikerült a roncsderbit is elkerülnöm az uccsó kanyarban is. Aztán jött az órúzs amit inkább nem vettem padlóval megtisztelés céljából. Lehet itt szúrtam el ugyanis vmiért megúszott az autó: piff fal! Naná ki nem hagynám 1 versenyen sem Így mehettem egy teljes kört aero damage-el és defektes gumival. Élmény volt. Remélem nem tartottam fel senkit, próbáltam lehúzódni amennyire irányítani tudtam. Ezzel a száp kis kb 3.5 perces körrel és a javtásokkal valamint ezáltal a plusz boxkiállással nem is olyan rossz a kapott 2 kör hátrány. Még egy érdekes rész volt Niebel Zoli fagyása, ott még a biztonság kedvéért a falnak vágtam, de az semmisenem volt A sajnálatos a bénaságomban az h a tempóm elég jó volt így egy jobb eredményre is lehetett volna esélyem. Nade ez volt az első túlétük ennek is örülnük!

 14. #64
  Kigyós Gergely Regisztrált Kigyós Gergely logója
  Csatlakozott
  2006. 09. 20.
  Város
  Zalaszentgrót
  Életkor
  38
  Üzenetek
  1.117

  Re: HGTRM6 GT Spa-Francorchamps - 2004

  Érdekes verseny volt. Természetesen rend szerint egész héten bírta a pedálom és Vasárnap 3 körül megint lehalt... Erre már nem tudtam mit mondani egyszerűen hagytam kiindulva abból, hogy hiába is próbálkozok a probléma egyenlőre megoldhatatlan. Időmérőn mentem egy elég jó kört az autó beállításait radikálisan meg kellett változtatnom hozzá, de sikerült. A versenyre kicsit visszavettem ebből, de nagyon nem tehettem, mert nekem a kanyarokban kellett küzdenem az egyenesben az alacsony gázpedál állás miatt nem volt lehetőségem senkivel sem csatázni. A rajt után meglepődve tapasztaltam, hogy minden szép és jó na aztán a második körben a buszmegállónál már készülődtem a nagy balesetre, de kicsit későbbre vártam. Aztán láttam egy autót repülni annyira rácsodálkoztam, hogy a befagyott autónak nekimentem....... áááá a gép lesérült, de menni kell. Visszafordítóban 2 autó nagy laggal persze én éppen akkor érek oda és amikor meglátom már késő Alig elhagyom ezt a részt sajnos megint valaki lassan közlekedik valamiért nem akart gyorsítani vagy nem tudom bocs, de amikor ráeszméltem már nem volt hova menni engem is előztek.
  Na szinte ép porcikája sem maradt a gépnek, de semmi gond 3 órás verseny Utolértem Wega-t aki mögött rendesen izzadtam, mert minden körben más féktávot vett a kanyarokban Teljesen más íven fordult szinte mindig így lehetetlen volt menni mögötte. Amikor közel kerültem hozzá szépne néztem belső íven fékez na jó akkor én külsőn erre húzza kívülre na jó akkor mivel már nincs hely megyek belülre erre ő is Nem volt mit tenni én állóra fékezett kerekekkel sodródtam a kanyarhoz elég lett volna a sebesség, de ő még lassabb volt már és kocc. Bocs érte nem szándékos volt, de lőtte mindig kint maradtál és más féktávot vettél ott!
  A versenyen ezek után már nem volt semmi különleges dolog az autóm jobban fogyasztott mint a többieké és ez elég is volt az 5. helyhez (5liter körül és néha alatta evett az alacsony gázállás miatt 2 kört spóroltam vele kiállásonként.
  A verseny előtt 5 szelet kenyeret nyeltem be, 5. lettem (lehet csak 1 szelet kellett volna)... xD
  Az elmúlt 2 futamot a ventri miatt éltem csak túl ha az nincs elalszok helyből

 15. #65
  Pataki Szabolcs Versenyző
  Csatlakozott
  2006. 02. 23.
  Város
  Dunakeszi
  Üzenetek
  152

  Re: HGTRM6 GT Spa-Francorchamps - 2004

  Idézet Eredetileg Sziszka írta Hozzászólás megtekintése
  Szarul vagyok..körönként legalább 1x akkorát tüsszentek hoyg majd leesik a fejem. A qualon fényévekre a legjobbamtól..nomindegy..kicsit elautókázok a végén.
  Első kör..két kanyarba forgattak ki egymás után, az elsőt még azt mondom elqrta - Varga Péter - hiszen féktáv meg minden..de a második - Czegle kolléga - 90es tempónál forgat ki. Vörös köd...elkezdtem neki nyomni..meglepően jó volt a verda..namondom mégis lesz itt versenyzés
  Rúzs után az előzés az nem volt semmi asszem Pataki Szabi meg egy karambolos LAmbo között... Pár körön át loholtam Czegle Gábor nyomába...majd egy kicsit korábban fékezett a Stavelot-ba..megkoccoltam, párosforgás. De hogy bakker neked a lassú tempóval bajok vannak, vagy 60 as tempónál nekem jönni ??? nekicsapódtam a palánknak..kocsi eleje elszállt...innét már nem volt kedvem.
  Hát majdnem betojtam, amikor lassítottam, te elhúztál és még az út szélén állókra is kellett figyelned Akkor már arra készültem, hogy felrepülsz. és alattad fogok elmenni)

 16. #66
  Czegle Gábor Regisztrált Gabe logója
  Csatlakozott
  2006. 09. 17.
  Üzenetek
  549

  Re: HGTRM6 GT Spa-Francorchamps - 2004

  "Czegle kolléga - 90es tempónál forgat ki. Pár körön át loholtam Czegle Gábor nyomába...majd egy kicsit korábban fékezett a Stavelot-ba..megkoccoltam, párosforgás. De hogy bakker neked a lassú tempóval bajok vannak, vagy 60 as tempónál nekem jönni ???"

  Szilárd! Az első kiforgatásnál hibáztam, láttalak a bal szélen, toltam a féket, már úgy éreztem, hogy megvan, levettem a lábam, de nem tapadt be a kanyarban, ezért történt a kocc. Vártalak, ekkor elment egy olyan gyári festésű Ferka, mint a tiéd, azt hittem te vagy, így folytattam a versenyt, hibáztam, nem volt szándékos.

  A második esetnél nem vennék mérget arra, hogy korábban fékeztem, egyrészt nem volt elég tapadásom, másrészt az elöl haladó nem tudja bekalkuláni a versenyzésébe, hogy milyen féktáv felel meg a mögötte haladó versenyzőnek, így szerintem nem tud kedvére tenni. A páros forgást követően visszaálltam a pályára, elindultam, közben Te is, de érkezett a pálya bal vonalán egy versenyző, akit el akartam kerülni, így ütköztünk. Részemről nem volt szándékos. Sajnálom a versenyedet, rossz kilépni, pár körrel később én is megtettem, mert nem tudtam kinek az első spoilere repült el és a gépem már nem szuperált jól. Esetleg ha nem ütközünk a másidik esetben még tovább versenyeztünk volna.

 17. #67
  Szabó Szilárd Versenyző Sziszka logója
  Csatlakozott
  2007. 10. 24.
  Város
  Budapest
  Életkor
  45
  Üzenetek
  5.322

  Re: HGTRM6 GT Spa-Francorchamps - 2004

  Idézet Eredetileg Czegle Gábor írta Hozzászólás megtekintése
  Vártalak, ekkor elment egy olyan gyári festésű Ferka, mint a tiéd, azt hittem te vagy, így folytattam a versenyt, hibáztam, nem volt szándékos.
  TAB
  Idézet Eredetileg Czegle Gábor írta Hozzászólás megtekintése
  A második esetnél nem vennék mérget arra, hogy korábban fékeztem, egyrészt nem volt elég tapadásom, másrészt az elöl haladó nem tudja bekalkuláni a versenyzésébe, hogy milyen féktáv felel meg a mögötte haladó versenyzőnek....
  hát..első felindulásomba írtam a dolgot..most alaposabban megnéztem...3 körön keresztül kergettelek..néha centikre..és korábban abból a kanyarból kijövet távolodtál tőlem..aztán a negyedikben meg eccercsak rotty...előttem voltál és már elkerülni sem tudtalak...Tudom hogy mindig a hátul jövő a hibás, el is ismerem...de igazából nem számítottam rá hogy olyan hirtelen utolérlek abban a kanyarban...és asszem be is teszem az óváshoz, így lesz kerek ez a történet

  a legnagyobb bajom hogy jót meccselhettünk volna, hisz az a 3 és 3/4 kör - legalábbis én úgy érzem - igazán jó volt és kicsit feldobta az igen elcseszettül kezdődő versenyemet...de hát nem így lett...
  Utoljára módosította: Sziszka; 2008. 12. 24. 00:16.
  A tó lecsapolásáról nem a békák véleményét kell kérni!

 18. #68
  Czegle Gábor Regisztrált Gabe logója
  Csatlakozott
  2006. 09. 17.
  Üzenetek
  549

  Re: HGTRM6 GT Spa-Francorchamps - 2004

  "és asszem be is teszem az óváshoz, így lesz kerek ez a történet "

  Sziszka, erre semmi szükség! Módosítsd vissza ezt az óvást! Kerek a történet enélkül is, megkoccoltalak, kiforogtál, jogosan megóvtad, kész. Nekem már az is jólesett, hogy ezt leírtad: "hát..első felindulásomba írtam a dolgot" több szót erre nem is kell fecsérelni. Köszönöm.

Oldal: 3 / 3 ElsőElső 1 2 3

Téma információ

Felhasználók akik böngészik a témát

Jelenleg 1 felhasználó böngészi ezt a témát. (0 tag és 1 vendég)

Közösségi könyvjelzők

Közösségi könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

 • Új témákat nem hozhatsz létre
 • Válaszokat nem küldhetsz
 • Mellékleteket nem csatolhatsz
 • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
 •