Szavazás eredménye: Mikor kerüljön megrendezése a Lime Rock Mt. futam?

Szavazók
43. Ezen a szavazáson nem szavazhatsz
 • Lime Rock: 05.01. --> Spa: 05.08. ... Algarve: 06.05.

  33 76,74%
 • Lime Rock: 05.08. --> Spa: 05.22. ... Algarve: 06.12.

  14 32,56%
 • Lime Rock: 05.08. --> Spa: 05.22. ... Algarve: 06.19.

  15 34,88%
Több válaszra voksolható szavazás
Oldal: 14 / 15 ElsőElső ... 4 10 11 12 13 14 15 UtolsóUtolsó
Találatok: 326 - 350 (369 összesen)

Téma: HTCM6 - Lime Rock Park Mountain

 1. #326
  Böndör János Regisztrált morfie logója
  Csatlakozott
  2010. 01. 30.
  Város
  Budapest
  Életkor
  37
  Üzenetek
  19
  Először is szerintem ez egy nagyon jó pálya (még BMW-vel is) talán nem élveztem a körözést és a csatákat se ennyire kb A1 Ring óta.

  Másodszor pedig nagyon sok szó esett itt a büntetésekről. Most csak Csányi Balázs híres első mondata jut eszembe. Azzal a különbséggel, hogy én nem a VB-nek címzem. Gyakorlatilag nem volt olyan első köröm se most se a Fun race-eken, hogy valaki ne állt volna meg bennem féktávon vagy kanyarba ne pörgette volna ki a BMW-m hátulját. És az biztos, hogy én azért mert a VB túl szigorú nem hagynám itt ezt a ligát, viszont ezek miatt annál inkább.

  tehát akkor B szerver:

  Q: semmi extra, örültem, hogy ilyen fáradtan legalább PB közelében tudtam menni pár századra.

  R1: jól elkaptam a rajtot viszont sehol nem fértem el az egész pályát lezárták a BMW-m előtt a többiek így besoroltam mögéjük. Sikerült elfordulni T1 -ben itt nem történt semmi szerencsére. Matejka Zoli jött mögöttem egyik kanyarban meg is tolt hátulról, szerencsére nagyon korrigálnom se kellett. Aztán lefele a féktávon hideg fékeken elmértem kicsit így be tudott bújni mellém, nagyon nem is próbálkoztam semmivel, nem sok értelme lett volna. A következő kanyarban külső íven mentem mellette, így már alapból hátrányban voltam, egy sárga honda talán úgy gondolta, hogy ő is befér Zoli mögött mellém de ő kb már az autóm hátsó oldalában állt meg. Mondanom se kell, hogy ez BMW-nél mit jelent. Valami csoda folytán megtudtam fogni az autót de páran azért elmentek mellettem. Ezután próbáltam menni a többiek után pár mp-re lemaradva.
  Végig az volt a célom, hogy legalább az első 8ba beférjek. Fazekas Árpád valahonnan a pálya széléről visszaevickélt elém, de sajnos sehol nem volt helyem, hogy kikerüljem így el kellett vennem mögötte. Jó ideig üldöztem őt és egy egész jó kis 5-ös boly alakult ki Matejka Zoli mögött. Végig élveztem a csatát egy előzési kísérletből egyszer buktam két pozíciót de a többiek is hibáztak előttem ők viszont nagyobbakat. Így megint Fazekas Árpád mögött mentem amikor elkezdtek az élmezőnyből hullani az emberek először Fári Ádám, pár kanyar alatt megelőztük mind a 3an. Aztán Terjék Attila jött vissza a homokozóból mellém az utolsó pár kanyarban. Belső íven gondoltam nem lehet nagy para simán elmegyek mellette, de nem, már talán előtte is voltam viszont, féktávon gyakorlatilag mintha ott se lettem volna ideális íven fordult be elém ha nem fékezem meg jobban talán rám. Nem is értettem mi volt ez hirtelen. (Biztos a hátsó tengelye előrébb volt mint az én első tengelyem és ezt látta a tükörből...) Utána még pár kanyarig próbáltam mögötte menni, hátha hibázik, talán a célegyenes végén el is tudtam volna menni, de itt lett vége a versenynek 1 tizeddel maradtam le a 8. helyről.

  R2: Nem jó rajt. Első körben egy chevy talán Vent Ákos menetiránnyal szemben gurul lefele a dombon kint a pálya szélén, az ellenkező oldalon nem lehet gond de biztos ami biztos jól elkerülöm. Hát persze hogy beszoptam kb az utolsó méteren ahogy közelebb értem egyszer a pálya egyik oldaláról átrepült a másikra, esélyem se volt kikerülni már a pályán. Ki a fűbe épphogy elfértem. Tempó vesztés, 2en be mellém egyenesben aztán féktávon talán még valaki. 2 kanyarral később nem volt már helyem a többiek mellett, kerékvetőn fordultam, BMW megpördült, utolsó hely...

 2. #327
  Kiss Szabolcs Adminisztrátor
  Csatlakozott
  2007. 04. 22.
  Város
  Bp <-> Zalaegerszeg
  Életkor
  36
  Üzenetek
  21.263
  Idézet Eredetileg morfie írta Hozzászólás megtekintése
  Másodszor pedig nagyon sok szó esett itt a büntetésekről. Most csak Csányi Balázs híres első mondata jut eszembe. Azzal a különbséggel, hogy én nem a VB-nek címzem. Gyakorlatilag nem volt olyan első köröm se most se a Fun race-eken, hogy valaki ne állt volna meg bennem féktávon vagy kanyarba ne pörgette volna ki a BMW-m hátulját. És az biztos, hogy én azért mert a VB túl szigorú nem hagynám itt ezt a ligát, viszont ezek miatt annál inkább.
  Amennyiben nem első körös esetekről van szó, akkor kérlek nyújtsál be óvást a megfelelő helyen, különben nem tudunk eljárni az ügyben a szabálytalankodókkal szemben.

 3. #328
  Verpelethy Jozsef Versenyző prost logója
  Csatlakozott
  2006. 07. 22.
  Város
  Kecskemét
  Életkor
  58
  Üzenetek
  1.473
  Q: 2
  Mentem egy laza 37.9-et, gondoltam nem is kell ezt tovább forszírozni, Cola úgy is verhetetlen lesz, Shark meg URH-s elítélt volt, Dani meg majd beesik valahova.
  Aztán Kiss Gergő robbantott egy akkora körrel, hogy csak néztem. Nekem meg délután még simán jöttek a 37.7-8-as körök, most meg semmi és a végén 4 perc maradt, hogy valamit csináljak. És nagy nehezen összejött az utolsó körre a jó idő, és még Dani elé is becsúsztam vele.

  R1: 3
  A rajtnál körbeautózott Dani én meg felkapaszkodtam a lökhárítójára és a táv feléig így haladtunk. Aztán kiszálltam az üldözésből, mert semmi értelme nem volt kanyarról kanyarra kockáztatni úgy, hogy előzni meg lehetetlen. Ez a pálya egyik fícsöre, olyan íveket rajzoltak a készítők, hogy még a tutinak tűnő előzési pozíciót is csak erőszakkal lehet megcsinálni. Az üldözőktől előzőleg már biztonságos távolságra kerültünk, így a végén izgalmak nélkül futottunk be.

  R2: 4
  A rajtnál most Kólabácsi autózott körbe, majd szépen be is ragadt az élboly mögé, így vonatozás kezdődött pokoli izgalmak közepette. Mögülem valaki kiszedte Danit, így nyugodtan figyelhettem előre. Cola nagy nehezen legyűrte Fedort, aki mögé így én ragadtam be. Meg is érkezett Bence, aki, miközben Fedorral próbáltam az ütközést elkerülni a nagy csigalejtőn, betolta mellém a gépét és a jobb hátsó keréknél megtámasztott kicsit. Az FWD-nek hála kivédtem valahogy a kiforgást, majd ismét Fedor után mentem, akit sikerült a célegyenes végi kaptatón megelőzni. Ismét Cola mögött voltam, aki most meg Keca mögé ragadt be. A T1-ben kissé erőszakosan, de megelőztem őt is és jött Keca, akit a felvezető futamokon viszont sosem tudtam megelőzni. De most igen, igaz, hogy vért izzadva, de valahogy a T1-ben ő is meglett - na nem úgy . Ekkor már csak 2 kör volt hátra, de mivel a gumimanók még nem jöttek el értem, gondoltam bepróbálkozom a Dape Motorsport másik két varázslójánál is. Fél körrel a vége előtt utolértem még RWD-t, de már csak bekísérni tudtam a célba. Hát nem semmi menet volt, az egyszer biztos.
  Utoljára módosította: prost; 2013. 05. 02. 21:33.

 4. #329
  Sass Norbert Versenyző Sasyhroc logója
  Csatlakozott
  2012. 06. 27.
  Város
  Püspökladány
  Életkor
  30
  Üzenetek
  243
  BQ: PB:P6

  BR1: P2
  Nagyon jól kaptam el a rajtot, 3.-ként fordultam, 2-3-4-be nagyon élveztem a futamot, köszönöm Vent Ákosnak és főleg Mészáros Gábornak (aki még lehet túl óvatos is volt) egyszer aztán manók támadhatták meg Wegát, mert azt vettem észre hogy a páyla mellett van, ezután elkezdtem üldözni Ákost de nem sikerült letámadni, nagyon jó volt, grat nektek és köszi még egyszer

  BR2: P2
  jó rajt, jó csatározások voltak, majd B.Bencét viccelték meg a rázókőmanók, aminek az se tett jót hogy a seggébe mentem ezután csapattársam Matejka Zoli szélesített picit, sikerült elnyúlnom és előttem kb 7-8 másodperccel vezetett az első, így maradt az egyedül autókázás

 5. #330
  Fehér Zoltán Versenyző Cola logója
  Csatlakozott
  2006. 10. 22.
  Város
  Kisújszállás
  Életkor
  51
  Üzenetek
  1.771
  Fain 2. verseny volt ahh nem lehet előzni engem miért lehet?ya prost az voltálnem néztem meg,de ha ez belefér akkor ok
  egyébként mindig tanul az ember valamit most az jött le hogy bátrabban kell támadni és be kell rakni a kocsit mindenhova ahova csak lehet és kizökkenteni a muksóttúl elfinomkodtam,de tény hogy jól kente mindenki,volt küzdés rendesen
  na Spa-ban nem lesztek ilyen jampecok Dapésok
  1.ill 6. hely,örülök is meg nem is. evan
  http://www.findthelimit.com/userfiles/driver1641_rank1.png

 6. #331
  Szeghy Roland Versenyző
  Csatlakozott
  2009. 09. 24.
  Üzenetek
  61

  Az év legrosszab versenye

  Q: 2. hely simán meglehetett volna 05-ös idő benne volt a TDI-be, de sajna URH így go a végére..

  R1: már a verseny előtt tudtam h nehéz itt előzni, hát igy is alakult. T1-ben már kaptam 1 olyan pofont h kuka lett a futómű.. volt 1-2 szorosabb szitu mivel kicsit új volt így az autó viselkedése (bár én nem éreztem úgy h nagyon durva lettem volna) . Aztán innentől halál folyamatosan beragadtam vki mögé , és a mögöttem lévők ezt jól ki is használták. Ez után még volt 1 szorosabb meccsem Korodi Pistivel , ott lehet h sok voltam 1 kicsit. Sorry ha így volt. Végén még 1 hiba is, asszem 11. helyen jöttem be. Mod: most néztem vissza futamot , Szabi azért te kaptál 1 kis lökést Sorry, de tényleg fura volt az autó így sérült futóművel

  R2: na itt már totál nem volt kedvem a versenyhez , csak a csapatbajnoki pontok miatt nem nyomtam ESC-et . Itt Szalafai Fedorral volt 1-2 ügyes bajos ütközet. Fedor azért ha 4kerékkel elhagyod a pályátnem kéne visszahúzni elém.. Igaz sokat nem számít ,sokkal jobb helyen így-se úgy-se végeztem volna..

  Remélem még vmi miatt meg is leszek büntetve, aztán Spa-ba ugyez vár rám..
  Utoljára módosította: Shark; 2013. 05. 02. 19:32.

 7. #332
  Matejka Zoltán Versenyző zolibphc logója
  Csatlakozott
  2010. 03. 09.
  Város
  Budapest
  Életkor
  41
  Üzenetek
  1.375
  Idézet Eredetileg morfie írta Hozzászólás megtekintése
  Matejka Zoli jött mögöttem egyik kanyarban meg is tolt hátulról, szerencsére nagyon korrigálnom se kellett.
  Ezért sorry, belülről úgy éreztem, hogy csak lehelletnyit értem a lökősödhöz, óvatosan pumpálgattam a gázt, nehogy megtoljalak, mert tudtam akkor kiforogsz, abban a pillanatban kicsit többet tettem rá, remélem nem zökkentett ki,mondjuk én is azt tapasztaltam, hogy nagyon korrigálnod se kellett, mindenesetre sorry!

 8. #333
  Vétek Csaba Versenyző RWD logója
  Csatlakozott
  2010. 11. 01.
  Életkor
  31
  Üzenetek
  580
  na Spa-ban nem lesztek ilyen jampecok Dapésok
  Miért "is nem"?

 9. #334
  Találós kérdés:

  Ha a "B" szerver R1 c. visszajátszása az "A" szerver valamelyik futama, akkor --hány éves a kapitány-- melyik a "B" szerver 1. futama?

 10. #335
  Bakonyi Bence Regisztrált BreeZeRr logója
  Csatlakozott
  2013. 03. 14.
  Város
  Győr
  Életkor
  26
  Üzenetek
  169
  Idézet Eredetileg dingo írta Hozzászólás megtekintése
  Találós kérdés:

  Ha a "B" szerver R1 c. visszajátszása az "A" szerver valamelyik futama, akkor --hány éves a kapitány-- melyik a "B" szerver 1. futama?
  Már nincs összekeverve. B szerver R1 az B szerver R1.

 11. #336
  Verpelethy Jozsef Versenyző prost logója
  Csatlakozott
  2006. 07. 22.
  Város
  Kecskemét
  Életkor
  58
  Üzenetek
  1.473
  Idézet Eredetileg RWD írta Hozzászólás megtekintése
  Miért "is nem"?
  Nézzé rá a prequalra, még van bennük 1mp.

 12. #337
  Idézet Eredetileg BreeZeRr írta Hozzászólás megtekintése
  Már nincs összekeverve. B szerver R1 az B szerver R1.
  Oh, köszi.

 13. #338
  Vétek Csaba Versenyző RWD logója
  Csatlakozott
  2010. 11. 01.
  Életkor
  31
  Üzenetek
  580
  Idézet Eredetileg prost írta Hozzászólás megtekintése
  Nézzé rá a prequalra, még van bennük 1mp.
  "No csak várjon csak..."

  00015191.jpg

 14. #339
  Berecz Albert Versenyző
  Csatlakozott
  2009. 01. 06.
  Város
  Győr
  Életkor
  48
  Üzenetek
  501
  Idézet Eredetileg Petryx írta Hozzászólás megtekintése
  Aztán megkaptam egy TDI-t a nyakamba, Berecz Albert személyében. Nem volt ismerős a neve, nem tudtam hova tenni, hogy milyen vérmérsékletet és tempót képvisel.
  Háááát ezúton gratulálok és nagyon köszönöm a higgattságot, mert úgy éreztem hogy nagyjából 5-6 lehetősége lett volna mindkettőnk futamát a sörsátorba tessékelni. Volt hogy 3-4 kanyart mentünk egymás mellett... és semmi irreális ív vagy féktáv, vagy meggondolatlan manőver... végig korrekt volt! Le a kalappal! Az utolsó előtti kör végén örök barátom Fedor jelent meg a tükörben, nekem ekkor már nagyjából 0 gumim nem maradt elöl és nem nagyon akart fordulni a bömbi. Mondom nem igaz hogy már megint Fedor! Há hiába URH-zik akkó is megtalál!? Reméltem hogy nem erőszakoskodik, hiszen ő a 8. övé a R2 Pole, de ő nem úgy gondolta és pici pöccel ugyan de elment (bőven belefért) viszont ezzel megjött Albert az utolsó fél körre és iszonyat nehezen tudtam megtartani a 8. helyet.
  Elnézést ha agresszíven védekeztem, szerintem azért korrekt volt, remélem megerősíted, de nagyon akartam azt a R2 pole-t. Meglett! 8. hely! Én így még nem fáradtam el futam végére. Folyt a víz rajtam még ott is ahol soha nem szoktam izzadni!
  Szia!

  Az aktív játékosok között szinte már őskövületnek számítok itt a Mastersen. HTCM 4-ben pl. Prost csapattársa voltam Egyéb okok miatt kiszálltam kicsit, de a fórumot mindig figyelemmel kísértem.

  Nagyon jó volt visszatérni, tetszett a pálya, és főleg a Veled való korrekt közdelem. Volt pár szitu, hogy előzhettem volna, de úgy érzetem 100% biztonsággal nem tudom végrehajtani, veszélyeztetném a versenyed, így nem mentem bele a kétes manőverbe. Tényleg nagyon kellet védekezned az utolsó kanyarokban, de ez abszolúte belefért,nem volt sportszerűtlen, végig vigyorogtam mögötted, élveztem minden pillanatát a küzdelemnek!!! Remélem találkozunk még..

 15. #340
  Terjék Attila Versenyző teratti logója
  Csatlakozott
  2008. 01. 03.
  Város
  Szolnok
  Életkor
  47
  Üzenetek
  1.258
  Idézet Eredetileg morfie írta Hozzászólás megtekintése
  Aztán Terjék Attila jött vissza a homokozóból mellém az utolsó pár kanyarban. Belső íven gondoltam nem lehet nagy para simán elmegyek mellette, de nem, már talán előtte is voltam viszont, féktávon gyakorlatilag mintha ott se lettem volna ideális íven fordult be elém ha nem fékezem meg jobban talán rám. Nem is értettem mi volt ez hirtelen. (Biztos a hátsó tengelye előrébb volt mint az én első tengelyem és ezt látta a tükörből...) Utána még pár kanyarig próbáltam mögötte menni, hátha hibázik, talán a célegyenes végén el is tudtam volna menni, de itt lett vége a versenynek 1 tizeddel maradtam le a 8. helyről.
  Bocsánat ha rádzártam nem néztem replayt, hogy mi történt de az utolsó körben senkitől nem zavartatva megcsíptem a füvet és kapkodósra vettem a dolgot nagy szentségelések közepette.
  A király nem Elvis volt...

 16. #341
  Kiss Szabolcs Adminisztrátor
  Csatlakozott
  2007. 04. 22.
  Város
  Bp <-> Zalaegerszeg
  Életkor
  36
  Üzenetek
  21.263
  Huhh, hát végignéztem a top6 második futamát, szakavatatlan szemnek semmi látványos, de szinte harapni lehet a feszültséget és hogy őrületes módon feszít és brusztol mindenki, de 13 körön át egyfolytában! Olyan, mint egy 200 km/h-val vívott sakkjátszma... a pálya iszonyatosan tempós és lendületes, végig folyamatos koncentrációt igényel és egy pillanatnyi idő sincs pihenni, eközben meg ezerrel megy a csiki-csuki, meg a taktikázás, látszik, hogy mindenki töri a fejét, keresi a helyet, pattanásig feszülnek az idegek, viszont a legkisebb hiba is igen súlyosan megbosszulja önmagát!

  Biztosra veszem, hogy mindenki bokáig leizzadt a végére!
  Utoljára módosította: neilszab; 2013. 05. 04. 00:53.

 17. #342
  Vétek Csaba Versenyző RWD logója
  Csatlakozott
  2010. 11. 01.
  Életkor
  31
  Üzenetek
  580
  Idézet Eredetileg neilszab írta Hozzászólás megtekintése
  Huhh, hát végignéztem a top6 második futamát, szakavatatlan szemnek semmi látványos, de szinte harapni lehet a feszültséget és hogy őrületes módon feszít és brusztol mindenki, de 13 körön át egyfolytában! Olyan, mint egy 200 km/h-val vívott sakkjátszma... a pálya iszonyatosan tempós és lendületes, végig folyamatos koncentrációt igényel és egy pillanatnyi idő sincs pihenni, eközben meg ezerrel megy csiki-csuki, meg a taktikázás, látszik, hogy mindenki töri a fejét, keresi a helyet, pattanásig feszülnek az idegek, viszont a legkisebb hiba is igen súlyosan megbosszulja önmagát!

  Biztosra veszem, hogy mindenki bokáig leizzadt a végére!
  Fasza vót', mi?

 18. #343
  Kelemen Dávid Versenyző KeCA logója
  Csatlakozott
  2012. 07. 12.
  Város
  Budapest
  Életkor
  34
  Üzenetek
  257
  Idézet Eredetileg neilszab írta Hozzászólás megtekintése
  Huhh, hát végignéztem a top6 második futamát, szakavatatlan szemnek semmi látványos, de szinte harapni lehet a feszültséget és hogy őrületes módon feszít és brusztol mindenki, de 13 körön át egyfolytában! Olyan, mint egy 200 km/h-val vívott sakkjátszma... a pálya iszonyatosan tempós és lendületes, végig folyamatos koncentrációt igényel és egy pillanatnyi idő sincs pihenni, eközben meg ezerrel megy csiki-csuki, meg a taktikázás, látszik, hogy mindenki töri a fejét, keresi a helyet, pattanásig feszülnek az idegek, viszont a legkisebb hiba is igen súlyosan megbosszulja önmagát!

  Biztosra veszem, hogy mindenki bokáig leizzadt a végére!
  Pontosan!

 19. #344
  Kiss Szabolcs Adminisztrátor
  Csatlakozott
  2007. 04. 22.
  Város
  Bp <-> Zalaegerszeg
  Életkor
  36
  Üzenetek
  21.263
  Idézet Eredetileg RWD írta Hozzászólás megtekintése
  Fasza vót', mi?
  Legközelebb ott a helyünk!

 20. #345
  Vétek Csaba Versenyző RWD logója
  Csatlakozott
  2010. 11. 01.
  Életkor
  31
  Üzenetek
  580
  Idézet Eredetileg neilszab írta Hozzászólás megtekintése
  Legközelebb ott a helyünk!
  Hát gyere naaa..

 21. #346
  Vent Ákos Versenyző sfakos logója
  Csatlakozott
  2013. 02. 14.
  Város
  Budapest
  Életkor
  32
  Üzenetek
  1.603
  Idézet Eredetileg neilszab írta Hozzászólás megtekintése
  Huhh, hát végignéztem a top6 második futamát, szakavatatlan szemnek semmi látványos, de szinte harapni lehet a feszültséget és hogy őrületes módon feszít és brusztol mindenki, de 13 körön át egyfolytában! Olyan, mint egy 200 km/h-val vívott sakkjátszma... a pálya iszonyatosan tempós és lendületes, végig folyamatos koncentrációt igényel és egy pillanatnyi idő sincs pihenni, eközben meg ezerrel megy a csiki-csuki, meg a taktikázás, látszik, hogy mindenki töri a fejét, keresi a helyet, pattanásig feszülnek az idegek, viszont a legkisebb hiba is igen súlyosan megbosszulja önmagát!

  Biztosra veszem, hogy mindenki bokáig leizzadt a végére!
  Hát én csak a B server elején voltam, de biztosíthatlak, hogy a bokámról nem is de a seggemről patakokban folyt a víz! Amennyire nem tetszett a pálya, már azért kicsit megkedveltem. Nagyon kellet koncentrálni, ha itt hibázol nem úszod meg egy könnyen


 22. #347
  Bakonyi Bence Regisztrált BreeZeRr logója
  Csatlakozott
  2013. 03. 14.
  Város
  Győr
  Életkor
  26
  Üzenetek
  169
  Idézet Eredetileg sfakos írta Hozzászólás megtekintése
  Hát én csak a B server elején voltam, de biztosíthatlak, hogy a bokámról nem is de a seggemről patakokban folyt a víz! Amennyire nem tetszett a pálya, már azért kicsit megkedveltem. Nagyon kellet koncentrálni, ha itt hibázol nem úszod meg egy könnyen
  Ez az nem vagyok egyedül az "óceánban a seggem" szituval.

  Nekem a legélvezetesebb az volt amikor utolértem R2-ben szabó roli álltal vezetett vonatot. Jó kis csaták voltak.

 23. #348
  Diczházi Péter Versenyző Petryx logója
  Csatlakozott
  2012. 07. 11.
  Város
  Levél
  Életkor
  41
  Üzenetek
  731
  Idézet Eredetileg neilszab írta Hozzászólás megtekintése
  Huhh, hát végignéztem a top6 második futamát, szakavatatlan szemnek semmi látványos, de szinte harapni lehet a feszültséget és hogy őrületes módon feszít és brusztol mindenki, de 13 körön át egyfolytában! Olyan, mint egy 200 km/h-val vívott sakkjátszma... a pálya iszonyatosan tempós és lendületes, végig folyamatos koncentrációt igényel és egy pillanatnyi idő sincs pihenni, eközben meg ezerrel megy a csiki-csuki, meg a taktikázás, látszik, hogy mindenki töri a fejét, keresi a helyet, pattanásig feszülnek az idegek, viszont a legkisebb hiba is igen súlyosan megbosszulja önmagát!

  Biztosra veszem, hogy mindenki bokáig leizzadt a végére!
  Akkor maximálisan átjött a feeling! Valóban így volt, ezért is vagyok baromi büszke hogy itt sikerült megszerezni az első BMW-s dobogóm! Bár nehéz előzni de könnyű hibázni!
  Nagy futam volt... ki tudja, lehet hogy zenés emléke is lesz!?


 24. #349
  Béres Péter Szervertag 2022 Yakamoto logója
  Csatlakozott
  2011. 06. 15.
  Város
  Budapest
  Üzenetek
  1.142
  Idézet Eredetileg Petryx írta Hozzászólás megtekintése
  Nagy futam volt... ki tudja, lehet hogy zenés emléke is lesz!?
  Ahhoz le kell fizetnünk Kristófot
  " Be a ghost and be a legend at same time! "

 25. #350
  Pfennig Kristóf Adminisztrátor Kettel logója
  Csatlakozott
  2011. 06. 21.
  Város
  Vancouver
  Üzenetek
  5.605
  Idézet Eredetileg Yakamoto írta Hozzászólás megtekintése
  Ahhoz le kell fizetnünk Kristófot
  Hátittmost hordókban kéne mérni hogy rittyentsek ide valamit. Semmi emlékem, sőt inkább csak rossz köt a pályához. Esetleg annyi a pozitívum hogy nem kaptam büntit, így hogy el sem tudtam indulni.
  Biztos vagyok benne hogy vannak még a soraink között ügyes kezű, kreatív, jó vágóképességű egyének...

Oldal: 14 / 15 ElsőElső ... 4 10 11 12 13 14 15 UtolsóUtolsó

Téma információ

Felhasználók akik böngészik a témát

Jelenleg 1 felhasználó böngészi ezt a témát. (0 tag és 1 vendég)

Közösségi könyvjelzők

Közösségi könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

 • Új témákat nem hozhatsz létre
 • Válaszokat nem küldhetsz
 • Mellékleteket nem csatolhatsz
 • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
 •