Oldal: 4 / 5 ElsőElső 1 2 3 4 5 UtolsóUtolsó
Találatok: 76 - 100 (116 összesen)

Téma: HGTLM8 - Dijon (Shelby vs. TVR)

 1. #76
  Várhegyi Sándor Regisztrált
  Csatlakozott
  2012. 11. 07.
  Üzenetek
  55
  Idézet Eredetileg Kettel írta Hozzászólás megtekintése
  Elsősorban Matyesztől kérek bocsánatot, az emelkedős fordító tetején forgattam ki. Szerintem abban a kanyarban lendületből kell felmenni, láttam hogy közeledik a tetején a kocsid, de gondoltam inkább finoman rádtapadok, de így is gond lett. Mentségemre bevártam. Volt egy másik beszúrásom neki, kicsit kétesnek vettem, azt is visszaadtam.

  Sajna engem mindkét verseny elején kiforgattak, kábé a semmiből kellett felkapaszkodnom. Ezen a pályán már máskor is volt hasonló, magányos érzésben részem.
  A 10 helyre talán volt esélyem, de nem sikerült megszereznem, úgyhogy a másodikon sem vártam csodára.
  Ezekszerint Szilágyi volt a második futamon a forgató. Kár érte. Nincs harag.
  Jó kis csaták voltak hátrébb is.
  Szia, Kristóf!

  Sajnos én forgattalak ki az első versenyen. Nem volt szándékos, ezért ne haragudj. Annyira figyeltem a mögöttem érkezőt, hogy hadjak neki helyet, hogy későn fékeztem és lekoccoltalak.

  Még egyszer bocs.

 2. #77
  Orbán Máté Versenyző NyegLeoVFR logója
  Csatlakozott
  2011. 07. 20.
  Város
  Debrecen
  Életkor
  38
  Üzenetek
  658
  Qulay:

  Elsőnek jöttek ki a boxból és úgy mentem elől, mint akit üldöznek.
  Az első mért körömön mentem egy 1:30.951-et a TVR-el, utána maradt még vagy 5 körre elegendő benya az autóban, azt kihajtottam és kiálltam a boxba.
  Utána már csak néztem Nibit és Colát, hogy mikor fognak gyorsabb kört menni.
  Nagy nehezen összejött Colának a P1-es idő, de Nibi már nem tudott gyorsulni, így maradt nekem a 2. rajtkocka.

  Race1:

  Tűrhető rajtott vettem, sikerült megtartani a 2. helyet az első kanyarig. Szabi indult nagyot, talán még fel is kellett kicsit tartanom.
  Az első pár körön gyorsabbnak éreztem magam Colánál, végig ott loholtam a nyakában.
  Utána eszembe jutott, hogy nem kéne elkoptatni az összes gumimat már az első körökben, így próbáltam csak tartani vele a lépést. Eléggé izgultam, ezért be voltam feszülve, a mozgásom elég darabos volt, szorítottam a kormányt, mint állat.
  Utána láttam, hogy szépen lemarad mögöttünk Nibi és Szabi. Ettől kezdtem megnyugodni és a vezetés is könnyebbé vált. Jó volt a ritmus, az autó remekül viselkedett alattam, szárnyaltam.
  Az egyik körben úgy éreztem, hogy meg tudom előzni Colát, a következőben kaptam 1-2 tizedet. Utána megint ráérkeztem és ez ment végig. Szerintem nagyjából egy tempót autóztunk, csupán a két autó közti különbség miatt voltak a lemaradások és felzárkózások.

  Csupán két necces pillanatom volt, mindegyik a versenytáv közepe felé történt a T1-ben. Kicsit rövidre vettem a féktávot, de szerencsére mindkét alkalommal meg tudtam fogni a gépet.

  Gyakorlatilag Cola seggében értem célba, végig ott is voltam. Ennek ellenére nem tudtam volna tisztán megelőzni, szóval jó volt ez így.

  Race2:

  A 9. helyről rajtoltam a Daytonával. Az első kanyarban nagyon kellett figyelnem, mert ezeknek a verdáknak méteres kilengése van. Mindenki csúszkált ide-oda. A külső ívre kerültem a T1 előtt, de mindenki kifelé sodródott a kanyarban, így maradt előttem egy lyuk, ahova pont befértem belső íven. Ott szépen el is mentem két-három autó mellett.
  A középső szektorban is előztem még párat, majd az utolsó előtti jobbosban kívülről próbáltam elmenni egy kék TVR mellett, de vagy én fordultam szűken vagy Ő engedte ki, a lényeg, hogy összeakadtunk. Lepattantam róla és kisodródtam a fűre. Nagy nehezen visszamásztam a pályára, sok pozíciót vesztettem.
  A T1-ben megint volt valami balhé, ezért vissza tudtam venni pár elvesztett helyet.
  Ment előttem egy kisebb vonat, láttam, hogy pár kör alatt át tudom rágni rajtuk magam.
  Ott volt asszem Matyi, Laca meg Zsolti. Matyit sikerült tisztán megelőzni, közben Laca küzdött a Daytonával, többször elúszott alatta a gép. Végül az emelkedős lassú jobbosban ki is forgott teljesen. Szabad volt az utam Zsoltihoz.
  Ettől vérszemet kaptam és mégjobban toltam a verdát. A T4-be kicsit gyorsan érkeztem be és alulkormányzott lett az autó. Annyira kicsúsztam, hogy majdnem a lezárt pályarész felé vettem az irányt.
  Pár körrel később ezt megint megcsináltam és Joe kihasználta az alkalmat.
  Addig észre sem vettem, hogy mögöttem van. Szép sunyin felkúszott Ő is mögöttem, aztán büntetett a hibámért.
  Próbáltam visszaelőzni, de szinte azonos tempót autóztunk. Mindig beértem, de előzni már nem tudtam. Így értük utól Zsoltit, majd az uccsó jobbosban beszúrt neki Joe a belső íven. Emiatt kintebb kellett engednie Zsoltinak a TVR-t. Most vagy soha alapon én is beeresztettem az autómat Zsolti mellé és szépen sikerült bent is tartanom. Biztos váratlanul érte a támadásom, mert próbált Joe után visszakerülni az ideális ívre, de akkor már én ott voltam. Kicsit nekem jött, de nem történt baj, csak lendületet vesztett.
  Erre az előzésemre voltam a legbüszkébb a tegnap este folyamán. Délután vissza is fogom nézni. Egyébként abban az uccsó jobbosban mindenki fékezett előttem, én meg mindig csak motorfékkel estem be. Ott mindenkin fogtam legalább 1-2 tizedet.
  Az már más tészta, hogy a kigyorsításon lassabb voltam a rövidebb váltóáttétel miatt.

  Utána még kergettem Joe-t, de már nem tudtam megelőzni, ezért a 4. helyen értem célba.

  Ritka jó futam volt ez nekem.

  Grat a győzteseknek! A szervezés is jó volt, még a döcögős indulás ellenére is jó szezon volt ez! A pontoknak még nem számoltam utána, majd meglesem, hol végeztem.
  "When you're racing, it's life. Anything that happens before or after is just waiting." Steven Mcqueen (Le Mans '71)

 3. #78
  Várhegyi Sándor Regisztrált
  Csatlakozott
  2012. 11. 07.
  Üzenetek
  55
  Idézet Eredetileg Zsolt Jankó írta Hozzászólás megtekintése
  Ne óvd meg!
  Kb. ugyanazt érezhetted, amit én, amikor továbbadtam ugyanúgy és ugyanott Várhegyi Sanyinak.
  Én tőle kérek bocsánatot, ő meg nekem volt lassú abban a kanyarban.

  Részemről egyébként max. 1 hellyel volt több az első futamban, így semmi gond.
  Szia!

  Semmi probléma, én kérek elnézést, hogy nem tudtam gyorsabban bevenni ott az ívet.

 4. #79
  Várhegyi Sándor Regisztrált
  Csatlakozott
  2012. 11. 07.
  Üzenetek
  55
  Sziasztok!

  Nekem ez volt az első GTL versenyem ahol az volt a cél , hogy kipördülések nélkül tejesítsem a futamokat. (elárulom nem sikerült, de ne nézzünk a jövőbe)
  A TVR-el nagyon nehezen barátkoztam meg, mert állandóan kiforogtam az autóval féktávon, kanyaríveken, rázóköveken, tehát mindenhol. Megnyugvást csak az egyenesek hoztak, ügye ott még egy majom sem pördül ki, nemhogy én! Ezért tele tankkal, csakis a TVR-el treníroztam magam, s közel 1 hét alatt képes voltam az 1:36-os időkre. Tudom nem túl acélos, de talán lesz ez még jobb is. Sokat olvastam a fórumot, s próbáltam gázzal és nem kormánnyal irányítani az autót ahogy tanácsoltátok, de ez számomra még több galibát okozott. Hiába, ezt az autóversenyzős mesterséget is tanulni kell!
  Ahogy a preqvalt néztem, már elkönyveltem magamban, hogy nem érdemes birkóznom a pole pozicíóért

  Q: itt mentem egy pár teletankos kört, azt hiszem 15.vagy 16. vagy 17. helyről indultam.

  R1: A rajtot megúsztam anélkül, hogy megforgattam volna az autót, ja a TVR-t. Sajnos a T nem tudom mennyiben megforgattam Kristófot, ami tisztán az én hibám volt, túl későn fékeztem.(bocsi)
  A versenyem eseménytelen volt, koncentráltam a kanyarívekre, próbálgattam, hogy miképpen legyek gyorsabb. Ez néha azt eredményezte, hogy simán kicsúsztam. A vége előtt 5 körrel megérkeztek az élmenők, ahol az elengedéssel voltam elfoglalva, ne hogy feltartsam Őket.
  Aztán valahol a végén, talán utolsónak beérkeztem a célba. Sok tapasztalatot gyűjtöttem, de még gyorsabb nem lettem.

  R2: Shelbyvel rajtoltam. Ez az autó jobban feküdt ezért összesen 20 kört gyakoroltam vele. A cél ismét
  a futam befejezése volt minél kevesebb hibával.
  A rajtom jól sikerült, most nem mentem senkinek. Jót birkóztam az autóval, na meg Szabival. Láthatóan sérült volt az autója, ezért tudtam csak csatázgatni vele. Sajnos Szabi egyszer kicsúszott, ezután nem volt játszótársam.
  A futamon az utolsó helyen végeztem.

  Összefoglalva: imádok vezetni és megőrülök ezekért a régi vasakért, de még rengeteget kell tanulnom az autókezelését illetően.
  Nagy tisztelet Nektek, hogy ilyen időkre vagytok képesek ezekkel a járgányokkal.

  Ha lesz következő bajnokság, akkor szeretnék indúlni rajta, ha beférek a 107%.

  Köszi a versenyt Srácok!

 5. #80
  Nagy László Versenyző Laca logója
  Csatlakozott
  2009. 06. 08.
  Város
  Dombóvár
  Üzenetek
  1.134
  Jobban jártam volna ha el sem indulok a futamokon. Az elsőn nagyon nagy mázlista voltam, valahogy ezek a gépek nekem nem fekszenek igazán, de a TVR-t csak tudtam kezelni valahogy.
  A 2. futam az katasztrófa volt az a pár kör amit mentem. Forgás után ESC.

  Gratulálok Máté a bajnoki dobogóhoz.

  Bocsánatot kérek mindenkitől a 2. futamon történt dolgokért.
  Utoljára módosította: Laca; 2013. 02. 08. 10:59.

 6. #81
  Kiss Szabolcs Adminisztrátor
  Csatlakozott
  2007. 04. 22.
  Város
  Bp <-> Zalaegerszeg
  Életkor
  36
  Üzenetek
  21.264
  Sajnos ez a futam remekül reprezentálja az egész szezonomat, sajnos meló, család, szervezősködés és egyéb kötelességeim mellett semmi időm nincs a futamokra. Mint az utóbbi fél évben most is, csak épp hogy prekval zárása előtt estembe először a szerverre... a rutinomnak köszönhetően ez arra ugyan elég, hogy fussak egy viszonylag jó időt, de a futamokon való tisztességes helytálláshoz már édes kevés.

  Szóval mindenek előtt Colának tartozom egy hatalmas bocsánat kéréssel, mint csapnivaló csapattárs... mind a csapatbajnoki helyezés, mind Cola elmaradt bajnoki címe sajnos az én lelkemen szárad...


  A futamról:
  Fél 8-kor estem be szerverre, körülbelül 1 órát foglalkoztam a Shelby-vel, meg is lepődtem, hogy sikerült fél másodperc körülire szorítanom a lemaradásom az élmezőnyhöz képest, így viszonylag jó helyről rajtolhattam. Rajtot jól kaptam el, de Nibi elém tudott besorolni, viszont nekem mindenképpen célom volt Nibit leszerelni Coláról, ezért mindent elkövettem, hogy elé kerüljek. Pár körig sikerült csak feltartanom, sajnos a kevés tesztkilométer nagyon meglátszott a tempómon, hibázgattam is sajnos és szépen lassan csúsztam lefelé a helyezésekben, volt pár izgalmas csatai is oda-vissza előzgetésekkel, de végül csak a 7. helyen értem célba.

  TVR-ral csak olyan bő fél órát tudtam készülni, szerencsére azonban a korábban igen nehezen indult barátságunk mára már stabil lábakon áll, így viszonylag hamar sikerült értelmes köröket futnunk. Ennek köszönhetően a második futamon túl jól is sikerült a rajt... és vissza kellett fognom az agarakat, nehogy idő előtt előzzem meg Zsoltit. Nagyon idegesítő saját hibámból beszorulni, emitt talán kicsit túl feszkós is voltam és megbokrosodott alattam a TVR, pont mikor Nibi ért mögém, akinek a fejét tálcán kellett volna Cola elé szállítanom.

  Mezőny végéről nekifutottam újra felhozni magam, viszonylag jól ment a dolog, de ismét belehibáztam és sikerült úgy ripityára törnöm a TVR-t, hogy mindenfelé ment csak egyenesen nem. Kanyarban még viszonylag valahogy tartható volt a helyzet,ha össze vissza rángattam a kormány mint a hülye, de a célegyenesben jó 200-as tempóban csak vonaltól vonalig tudtam közlekedni vele! Mindezek ellenére jól elszórakoztunk egymással Sanyival, lefutottam a 70%-ot a pontokért, de tovább már nem volt értelme forszírozni a dolgot, mert közveszélyes volt a gépem.


  Hát dióhéjban ennyi, nagyon remélem, hogy Ti élveztétek nagyon a szezont és izgalmasak volt a különböző kocsi/pálya párosítások és nagyon sajnálom, hogy nem tudtam rendesen kiélvezni a munkám (és Józsié!!!) gyümölcsét, pedig nagyon vártam a futamokat.

  ----------------------------

  A tavaszi szezon kiírása a hétvégén lesz kihirdetve, úgy nézni lesz sok újoncunk, illetve a régiek közül is többen visszatérnek közénk, így nagyon jó kis bajnokságnak nézünk elébe!
  Utoljára módosította: neilszab; 2013. 02. 08. 13:03.

 7. #82
  Orbán Máté Versenyző NyegLeoVFR logója
  Csatlakozott
  2011. 07. 20.
  Város
  Debrecen
  Életkor
  38
  Üzenetek
  658
  Idézet Eredetileg Saaba írta Hozzászólás megtekintése
  Összefoglalva: imádok vezetni és megőrülök ezekért a régi vasakért, de még rengeteget kell tanulnom az autókezelését illetően.
  Nagy tisztelet Nektek, hogy ilyen időkre vagytok képesek ezekkel a járgányokkal.

  Ha lesz következő bajnokság, akkor szeretnék indúlni rajta, ha beférek a 107%.

  Köszi a versenyt Srácok!
  Csak így tovább, ne add fel!
  Szívesen látunk itt kicsiny köreinkben, attól függetlenül, hogy gyorsan vagy lassan autózol.
  A fejlődés pedig elkerülhetetlen, ha minden versenyen részt veszel.
  "When you're racing, it's life. Anything that happens before or after is just waiting." Steven Mcqueen (Le Mans '71)

 8. #83
  Orbán Máté Versenyző NyegLeoVFR logója
  Csatlakozott
  2011. 07. 20.
  Város
  Debrecen
  Életkor
  38
  Üzenetek
  658
  Idézet Eredetileg Laca írta Hozzászólás megtekintése
  Jobban jártam volna ha el sem indulok a futamokon. Az elsőn nagyon nagy mázlista voltam, valahogy ezek a gépek nekem nem fekszenek igazán, de a TVR-t csak tudtam kezelni valahogy.
  A 2. futam az katasztrófa volt az a pár kör amit mentem. Forgás után ESC.

  Gratulálok Máté a bajnoki dobogóhoz.

  Bocsánatot kérek mindenkitől a 2. futamon történt dolgokért.


  Te lettél a 3. ha jól tudom.
  7 pont különbséggel. Szóval én gratulálok Neked!
  "When you're racing, it's life. Anything that happens before or after is just waiting." Steven Mcqueen (Le Mans '71)

 9. #84
  Orbán Máté Versenyző NyegLeoVFR logója
  Csatlakozott
  2011. 07. 20.
  Város
  Debrecen
  Életkor
  38
  Üzenetek
  658
  Idézet Eredetileg neilszab írta Hozzászólás megtekintése
  Hát dióhéjban ennyi, nagyon remélem, hogy Ti élveztétek nagyon a szezont és izgalmasak volt a külöböző kocsi/pálya párosítások és nagyon sajnálom, hogy nem tudtam rendesen kiélvezni a munkám (és Józsié!!!) gyümölcsét, pedig nagyon vártam a futamokat.

  ----------------------------

  A tavaszi szezon kiírása a hétvégén lezs kihirdetve, úgy nézni lesz sok újoncunk, illetve a régiek közül is többen visszatérnek közénk, így nagyon jó kis bajnoskágnak nézünke elébe!

  Én személy szerint nagyon élveztem ezt a szezont!
  Kezdem nyeregben érezni magam, már nem az autókkal kell küzdenem, hanem a gyors ellenfelekkel.
  Jók voltak a pályák, tetszettek az új add-on autók is. A szervezés az első pár futamot leszámítva a már megszokott profi szinten történt. Nekem még az "instant" éjszakai futam is tetszett.
  Kicsit több koncentrációval még a dobogón is végezhettem volna.

  Remek csatákat vívtam a sporttársakkal, szóval minden fain volt!

  Köszi!
  "When you're racing, it's life. Anything that happens before or after is just waiting." Steven Mcqueen (Le Mans '71)

 10. #85
  Nagy László Versenyző Laca logója
  Csatlakozott
  2009. 06. 08.
  Város
  Dombóvár
  Üzenetek
  1.134
  Idézet Eredetileg NyegLeoVFR írta Hozzászólás megtekintése


  Te lettél a 3. ha jól tudom.
  7 pont különbséggel. Szóval én gratulálok Neked!
  Ott igen. De akkor nézd meg a 2. futamom pár körét és kezd el számolgatni. Majd meg tudod hogy miért írtam azt amit.

 11. #86
  Orbán Máté Versenyző NyegLeoVFR logója
  Csatlakozott
  2011. 07. 20.
  Város
  Debrecen
  Életkor
  38
  Üzenetek
  658
  Idézet Eredetileg Laca írta Hozzászólás megtekintése
  Ott igen. De akkor nézd meg a 2. futamom pár körét és kezd el számolgatni. Majd meg tudod hogy miért írtam azt amit.
  Na akkor meló után megnézem a replayt. Egyébként is meg akartam lesni, de így mindenképp sort kerítek rá.
  Gondolom kilöktél valakit. De én azért megvárom a hivatalos eredmény hírdetést.
  Legfeljebb majd utána bontok pezsgőt.

  Azért köszi az infót.
  "When you're racing, it's life. Anything that happens before or after is just waiting." Steven Mcqueen (Le Mans '71)

 12. #87
  Niebel Zoltán Versenyző Niebel Zoltán logója
  Csatlakozott
  2005. 01. 15.
  Város
  Dombóvár
  Életkor
  40
  Üzenetek
  4.233
  Idézet Eredetileg Laca írta Hozzászólás megtekintése
  Jobban jártam volna ha el sem indulok a futamokon. Az elsőn nagyon nagy mázlista voltam, valahogy ezek a gépek nekem nem fekszenek igazán, de a TVR-t csak tudtam kezelni valahogy.
  A 2. futam az katasztrófa volt az a pár kör amit mentem. Forgás után ESC.

  Gratulálok Máté a bajnoki dobogóhoz.

  Bocsánatot kérek mindenkitől a 2. futamon történt dolgokért.
  Aztat megen elszámoltad.
  Szóval neked a gratula. (Már ha nem jön bünti.)

  Idézet Eredetileg neilszab írta Hozzászólás megtekintése
  viszont nekem mindenképpen célom volt Nibit leszerelni Coláról, ezért mindent elkövettem, hogy elé kerüljek.
  Hát igen. Még az egyenesben sem láttad a fehér vonalakat... Oké hogy lazán kezeljük a GTL-ben, na de azé az az előzésed nem volt fair mozdulat, legalább az egyenesben maradjunk már szabályosan a pályán. Nem nagyon érdekelt, mert tudtam hogy bele fogsz hibázni, Coláék meg már messze jártak, semmi értelme nem volt erőlködnöm. Sőt így még Lacának is tudtam segíteni.

  Bejött az autóválasztási taktikám, hogy először megyek a fosabbal (TVR), beáll pár kör alatt a mezőny és csak az autóval kell foglalkoznom, így nem kell a mezőnyben óvatoskodnom a gázzal , azt beérek ahol beérek. Második futamon meg használom a jobban fekvő, stabilabb verdát (Shelby), és megpróbálom magam mögött tartani Colát. Hát ez éppen de sikerült.
  Utolsó körben azért nagyot nyomtunk.
  Cola az első futamon ledolgozta a hátrányát, így a másodikon aki elveri a másikat az a bajnok.
  Méltó volt ez a futam egy bajnoki cím eldöntéséhez, ennél jobban fokozni a hangulatot nemigen lehetett volna.
  NIBI
  Logitech G25 Racing Wheel

 13. #88
  Kiss Szabolcs Adminisztrátor
  Csatlakozott
  2007. 04. 22.
  Város
  Bp <-> Zalaegerszeg
  Életkor
  36
  Üzenetek
  21.264
  Idézet Eredetileg Niebel Zoltán írta Hozzászólás megtekintése
  Hát igen. Még az egyenesben sem láttad a fehér vonalakat... Oké hogy lazán kezeljük a GTL-ben, na de azé az az előzésed nem volt fair mozdulat, legalább az egyenesben maradjunk már szabályosan a pályán.
  Két kerékkel a vonalon belül voltam végig, erre azért figyeltem...

 14. #89
  Niebel Zoltán Versenyző Niebel Zoltán logója
  Csatlakozott
  2005. 01. 15.
  Város
  Dombóvár
  Életkor
  40
  Üzenetek
  4.233
  Idézet Eredetileg neilszab írta Hozzászólás megtekintése
  Két kerékkel a vonalon belül voltam végig, erre azért figyeltem...
  Én a vonal mellett mentem végig, akkor te már nem férhettél be 2 kerékkel. Na de megnézem.
  NIBI
  Logitech G25 Racing Wheel

 15. #90
  Várhegyi Sándor Regisztrált
  Csatlakozott
  2012. 11. 07.
  Üzenetek
  55
  Idézet Eredetileg NyegLeoVFR írta Hozzászólás megtekintése
  Csak így tovább, ne add fel!
  Szívesen látunk itt kicsiny köreinkben, attól függetlenül, hogy gyorsan vagy lassan autózol.
  A fejlődés pedig elkerülhetetlen, ha minden versenyen részt veszel.
  Köszi szépen!

 16. #91
  Orbán Máté Versenyző NyegLeoVFR logója
  Csatlakozott
  2011. 07. 20.
  Város
  Debrecen
  Életkor
  38
  Üzenetek
  658
  Laca,

  Megnéztem a replayt. A 2. futamod elején valóban volt két koccod.
  Először egy Daytonát forgattál ki majdnem, a következő kanyarban meg letoltál egy kék TVR-t.
  Egyikből sem lett baj, szóval nem hiszem, hogy fogsz kapni büntit. Ha kapsz is, csak azért, mert az első körben volt mindkettő.
  Az első futamodat nem néztem végig. Ott volt ettől nagyobb baj is?

  Na majd kiderül.
  "When you're racing, it's life. Anything that happens before or after is just waiting." Steven Mcqueen (Le Mans '71)

 17. #92
  Fehér Zoltán Versenyző Cola logója
  Csatlakozott
  2006. 10. 22.
  Város
  Kisújszállás
  Életkor
  51
  Üzenetek
  1.771
  Q!rendben volt tudtam hogy akár a 30,5 is ment volna a shelby-vel, volt tartalékom ugyhogy nem volt kérdés hogy az első sor valamelyikéről fogok indulni.

  R1!elég jól sikerült a rajtom maradtam elől és vért izzadva küzdöttem szószerint,volt "egykét"sok támadása Máténak de sikerült valahogy megtartanom a helyemet sokat kelett védenem az íveket de nem volt kérdés nem előzhetett meg mert akkor már nem tudtam volna valószínüleg megfogni.

  R2!rajt után nem sikerült ugy végig menni az első 2 kört hogy ne legyen gáz,már a 2. kanyarban laca miatt lekényszerültem a pályáról,aztán köv körben Szabi megforgott és pont gurult elém,hát tán még a szemem is becsuktam,láttam hogy keresztbe álltál számítottam is rá csak arra nem hogy pont elém gurulsz,na kaptál egy tockost érte:P
  aztán már túl sok hátrányom volt majd 4mp-re lemaradtam de nem adtam fel és kinyomtam a szemét a kocsinak fogyasztás se érdekelt mert raktam bele jócskán,gondoltam rá hogyha menni kell akkor ne azona pár literen decin múljon,sajna már csak az uccsó körre értem fel Nibi-re a célegyenes végén támadtam de esélyemse volt elfékeztem magam azt akkor esett le hogy ez már az uccsó kör,akkor már tudtam hogy ennyi volt.

  Sajnos a fortuna néha elkerült de örülök a 2. helynek a bajnokságban, amit küzdöttem végig a szezonban és ahonnan feláltam a Machwerk-i nullázás után, ami egy fekete nap számomrana ezt nem sokan csinálnák meg hogy még az uccsó sprintverseny 2. versenyén is minden nyílt és hogy ott dőljön el az őszi bajnoki cím.
  Nekem ez a 2.helyezés a bajnokságban felér egy első hellyel
  gratulálok a dobogósoknak és akik végig csinálták,Nibi-nek a mákkernek:P

  Szabi te pedig ne okold magad a spa-i eset miatt meg más miatt se,majd egy sör melett megbeszéljükazért közösen szereztünk egy csapat 3. helyet
  Thx a szervezést a vb munkáját,tavasszal találkozunk
  http://www.findthelimit.com/userfiles/driver1641_rank1.png

 18. #93
  Jankó Zsolt Versenyző Zsolt Jankó logója
  Csatlakozott
  2008. 12. 28.
  Város
  Budapest
  Üzenetek
  579
  Idézet Eredetileg NyegLeoVFR írta Hozzászólás megtekintése
  Így értük utól Zsoltit, majd az uccsó jobbosban beszúrt neki Joe a belső íven. Emiatt kintebb kellett engednie Zsoltinak a TVR-t. Most vagy soha alapon én is beeresztettem az autómat Zsolti mellé és szépen sikerült bent is tartanom. Biztos váratlanul érte a támadásom, mert próbált Joe után visszakerülni az ideális ívre, de akkor már én ott voltam. Kicsit nekem jött, de nem történt baj, csak lendületet vesztett.
  Erre az előzésemre voltam a legbüszkébb a tegnap este folyamán. Délután vissza is fogom nézni. .
  Ez bizony így volt. Én már arra sem számítottam, hogy Joe beteszi oda magát, mivel az első versenyen már volt ott egy incidensünk.Gondoltam, hogy itt most biztosan nem fogja megint megpróbálni, erre simán bement mellém.
  Utána meg amire téged megláttalak, már össze is értünk, de az egyértelműen az én figyelmetlenségem volt.

  Amúgy az első versenyben itt a célegyenes ráfordítóban egyszerre előztem meg kívülről Szilágyi Petit és Nagy Matyit. Számomra az volt a verseny legemlékezetesebb pillanata.

 19. #94
  Jankó Zsolt Versenyző Zsolt Jankó logója
  Csatlakozott
  2008. 12. 28.
  Város
  Budapest
  Üzenetek
  579
  Idézet Eredetileg neilszab írta Hozzászólás megtekintése
  Mezőny végéről nekifutottam újra felhozni magam, viszonylag jól ment a dolog, de ismét belehibáztam és sikerült úgy ripityára törnöm a TVR-t, hogy mindenfelé ment csak egyenesen nem.
  Ott amúgy mi történt veled Szabi?
  Be akartál menni a boxba? Vagy mi volt?

 20. #95
  Kiss Szabolcs Adminisztrátor
  Csatlakozott
  2007. 04. 22.
  Város
  Bp <-> Zalaegerszeg
  Életkor
  36
  Üzenetek
  21.264
  Idézet Eredetileg Niebel Zoltán írta Hozzászólás megtekintése
  Én a vonal mellett mentem végig, akkor te már nem férhettél be 2 kerékkel. Na de megnézem.
  Nézd csak meg!

  Legközelebb ha szemétkedni próbálsz, olyannal próbálkozz, aki kisebb szemét nálad!


  Idézet Eredetileg Cola írta Hozzászólás megtekintése
  Szabi te pedig ne okold magad a spa-i eset miatt meg más miatt se,majd egy sör melett megbeszéljükazért közösen szereztünk egy csapat 3. helyet
  Thx a szervezést a vb munkáját,tavasszal találkozunk
  Nem is csak arra gondoltam... ezen a futamon is tudtalak volna jobban támogatni, illetve a szezon többi részén sem ártott volna egy jó széles seggű hátvéd neked, a csapatbajnoki helyezésben pedig annyi az össz érdemem, hogy jól tudtok csapatba kerülni
  Utoljára módosította: neilszab; 2013. 02. 08. 20:30.

 21. #96
  Niebel Zoltán Versenyző Niebel Zoltán logója
  Csatlakozott
  2005. 01. 15.
  Város
  Dombóvár
  Életkor
  40
  Üzenetek
  4.233
  Idézet Eredetileg neilszab írta Hozzászólás megtekintése
  Nézd csak meg!

  Legközelebb ha szemétkedni próbálsz, olyannal próbálkozz, aki kisebb szemét nálad!
  Azannya tényleg túl sok helyet hagytam. Mocsadék.
  NIBI
  Logitech G25 Racing Wheel

 22. #97
  Horváth József Versenyző
  Csatlakozott
  2010. 11. 06.
  Város
  Budapest
  Üzenetek
  2.181
  Ez a pálya nem a kedvencem. URH-ból indultam, így a qual-t végig moziztam.

  R1: A TVR-t választottam, mert tudtam el fogok bíbelődni az előzgetésekkel, viszont a második futamon már tudok értelmeset menni. A Shelbyt stabilabban tudtam kezelni és 3 tizeddel jobb voltam vele. Szépen jöttem fel, hol lassabban, hol könnyebben.

  Zsoltiba sajnos bele akadtam, és megkoccoltam. Nem türelmetlen voltam, nem estem le az ívről, csak annyira belassult, hogy nem tudtam elkerülni. Épp hozzáértem.

  Nem volt mit tenni mentem tovább. Azt hiszem Vétek Csabi volt előttem elég sokáig, de csak addig presszionáltam Neki, míg elmentem. Szabi volt, aki tudtam nem gyakorolt és azt is, hogy nehéz ezeket az autókat vezetni ezen a nehéz pályán, azaz hibázni fog. Így is lett.

  Azután Laca volt előttem, de már messze, nem értem volna el. Azt hiszem az 5. lettem.

  R2: A rajt után beszorultam a kisodródók közé és nekem is ki kellett engednem az autó, hogy ne törjenek meg. Megszívtam.

  Utána a domb tetején mielőtt ráfordulunk a hosszú ívre Máté összeakadt valakivel, majd engem is kilöktek a répába. Nem tudom ki volt - de mindegy, már nem volt tétje a dolgoknak. A végéről folytattam, de szerencsére az elején is voltak gondok, így pikk pakk ott voltam megint.

  Szépen összeakadtam Mátéval ismét és csináltuk amit majd mindig. Kergettük egymást orrvérzésig. A völgybe való lemenetelt rendszerint kicsit elrontotta, így el is mentem, de lerázni már nem tudtam. Volt még vagy 10 kör a végéig, szóval nem is reméltem, hogy visszatudom tartani egész a végéig.

  Zsoltit fogtuk be - ugyan ott, ahol megkoccoltam, csak most már nagyon számítottam a sebesség különbségre, így be is nyomtam a Shelbyt. Azt hittem Máté be fog szorulni mögé de nem.

  Ezután nem történt semmi, hacsak az nem, hogy Máté folyton a nyakamban volt. Szerencsére az utolsó két körben már feladta, így a 3. helyen jöttem be.

 23. #98
  Horváth József Versenyző
  Csatlakozott
  2010. 11. 06.
  Város
  Budapest
  Üzenetek
  2.181
  Az őszi szezonról és amúgy pár gondolat.

  Idén sajnos kivérzett a liga, mivel azok a komoly "versenyzők" akik meghatározták a tempót hiányoznak nagyon. Remélem, hogy visszatérnek és nemcsak Nibi és Cola osztozik, utána meg a maradék... Mondjuk néha eldobom az agyam, mikor Cola vagy Nibi beszór egy űridőt...

  Idén volt pár jó futamom és mélypontom is. A versenyzésem érettebb lett. Remélem a netes gondjaim megoldódtak és tovább fejlesztettem a cockpitemet is. Épp tegnap a futam után fejeztem be. Majd teszek fel képeket.

  Az idei szezon nehezen indult, Szabinak sok a más irányú elfoglaltsága volt és van. Végül csak vissza zökkent minden a régi kerékvágásba és remélem ott is marad. Komolyan presszionálom Szabit Nyomom telefonon - reggel, este, ha alszik, ha tárgyal, mindig. Spamaelem két fiókon, pm-ben, sms-ben, ahol érem.

  Nagyon szeretem ezt a játékot, korszakot, és ezt a társaságot. Azok az újoncok akik úgy érzik, hogy segítségre van szükségük - bármiben. Ha kell egy beállítás, vagy hogy vegyünk egy ívet, hol gyorsítsunk ki, hol és mikor lökjük ki az előttünk lévőt, hogy az soha többé ne is próbáljon visszatartani szóljon, kérdezzen. Bárki kérdezhet bármit, legjobb tudásom szerint elmondom DE!! ez nem biztos hogy így van.
  Tudom, hogy nehéz kérdezni, de nekem mindig segítettek, és segítenek a mai napig. Szóval ne azon törjétek a fejeteket, hogy feladjátok (hallod Sanyi!!!), hanem gyakoroljatok és kérdezzetek, próbálgassátok.

  A következő szezonban szerintem megint lesz pár finomítás, de alapvetően marad minden. Lesz egy kis meglepetés is számotokra - aminek többen nagyon fognak örülni. Tegnap este Szabival tulajdonképp végig beszéltük azt a pár kérdést, amik idén felmerültek és azt gondolom, hogy a következő szezon még jobban kifinomultabb lesz.

  Szeretném, ha mindenki aki idén eljött, eljönne jövőre is és a régiek közül visszatérnének.
  Utoljára módosította: moneytoo; 2013. 02. 09. 11:13.

 24. #99
  Vétek Csaba Versenyző RWD logója
  Csatlakozott
  2010. 11. 01.
  Életkor
  31
  Üzenetek
  580
  Nem volt mit tenni mentem tovább. Azt hiszem Vétek Csabi volt előttem elég sokáig, de csak addig presszionáltam Neki, míg elmentem.
  Presszió? Menté' vóna Te is ffb nélkül!

 25. #100
  Kiss Szabolcs Adminisztrátor
  Csatlakozott
  2007. 04. 22.
  Város
  Bp <-> Zalaegerszeg
  Életkor
  36
  Üzenetek
  21.264
  Idézet Eredetileg RWD írta Hozzászólás megtekintése
  Presszió? Menté' vóna Te is ffb nélkül!
  Régebben a nagyok közül sokan úgy mentek...

Oldal: 4 / 5 ElsőElső 1 2 3 4 5 UtolsóUtolsó

Téma információ

Felhasználók akik böngészik a témát

Jelenleg 1 felhasználó böngészi ezt a témát. (0 tag és 1 vendég)

Közösségi könyvjelzők

Közösségi könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

 • Új témákat nem hozhatsz létre
 • Válaszokat nem küldhetsz
 • Mellékleteket nem csatolhatsz
 • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
 •