Találatok: 1 - 2 (2 összesen)
  1. #1
    Pál Ferenc Adminisztrátor Pál Ferenc logója
    Csatlakozott
    2004. 05. 13.
    Város
    Veresegyház
    Üzenetek
    2.627

    Névhasználat

    Amennyiben részt veszel futamokon, fontos hogy a GTR2/GTL/Race07 a profilod neve fordított (angol nyelv szerint) legyen megadva. Tehát pl. Zsolt Benczédi, és nem Benczédi Zsolt.
    Erre azért van szükség, mert amikor TAB-ot nyomsz, akkor az autó fölé kiírja a versenyző nevét, de csak rövidített formában, pl. Zs. Benczédi

    Ha viszont a magyar nyelv szerint adnád meg (Benczédi Zsolt), akkor azt írja ki, hogy B. Zsolt, ilyen nevű versenyzőnk meg van legalább 3 (Benczédi, Bondár, Balogh, Bíró, Bagaméri, stb., és mindegyik Zsolt )

    Köszönjük a megértést.

    Szintén fontos, hogy, ugyanezt a nevet megadd milyen a fórum profilodban is.
    Vezérlőpult / Profil módosítása (bal oldalon) / További információk / Játékban használt név (legalul). Miután megvan klikk a "változások mentése"-re. Vagy közvetlen ezen a linken: http://forum.gtr-masters.hu/profile.php?do=editprofile. Így tudjuk az eredményedet automatikusan számolni.

    NAGYON FONTOS: Aki *-ot lát a neve előtt akár a prekval oldalon, akár az eredmények között, az annyit jelent, hogy rosszul van megadva a fórum profiljában a a Játékban használt név mező. Így az eredménye egyáltalán nem kerül figyelembe vételre, nevezni sem tud, amíg ezt ki nem javítja a fórum profiljában!
    Utoljára módosította: neilszab; 2014. 02. 05. 10:31.

  2. #2
    Szabó Szilárd Versenyző Sziszka logója
    Csatlakozott
    2007. 10. 24.
    Város
    Budapest
    Üzenetek
    5.322

    Re: Névhasználat

    A GTR-Masters szerverein mindenki a saját nevét használja fordított (nemzetközi) formában

    Sokszor előforduló probléma az újonnan érkezők körében, hogy a prekvalifikációs oldalon szürke zárójelben csillaggal jelenik meg a neve, ez azért van mert nem megfelelő a névbeállítás és honlap nem ismeri fel a versenyzőt. Készítettem ehhez egy remélem érthető és alapos leírást, ezentúl csak ezt kell linkelni ha valaki nem ért valamit...

    A fórum profilodban a személyes adatok szerkesztésénél alapvetően 2 nevet kell megadni:
    1. A saját név az az ami meg fog jelenni a prekvalnál és itt a fórumon, ez a magyar írásmód szerint a saját teljes neved (kék keret)
    2. A játékban használt névnek pedig azt kell megadni, ami a GTL/GTR2/Race07-ben a profilneved, aminek pedig a nemzetközi formában a saját neved kell hogy legyen (piros keret)

    Példa:
    • GTL/GTR2/Race07 profil név a játékban: Szilard Szabo
    • GTR-Master fórumban "játékban használt név": Szilard Szabo (pontosan ugyan az, mint az előző)
    • GTR-Master fórumban saját név: Szabó Szilárd



    A játékban ha már van profilod, de nem így adtad meg és nicknevet hsználsz, vagy csak szeretnél módosítani a neveden - ékezet, stb - akkor nem szükséges újat létrehozni, csak egyszerűen nevezd át a sajátneved mappát (pl: Race07/UserData/sajátneved) arra amit szeretnél és a mappában a .plr és .gal file-okat is (szintén piros keret)


    Ha több bajnokságban is indulsz nálunk különböző játékokkal, akkor előfordulhat hogy a két játékban nem egyezik meg 100%-osan neved (kis/nagy betű, ékezet, Netkar kód), ilyenkor ezeket a neveket egymás után vidd fel vesszővel elválasztva és szóköz nélkül a játékban használt név mezőbe, pl: "István Kovacs,istvan kovacs"

    Csatolt képek Csatolt képek
    Utoljára módosította: neilszab; 2014. 02. 05. 10:29.
    A tó lecsapolásáról nem a békák véleményét kell kérni!

Téma információ

Felhasználók akik böngészik a témát

Jelenleg 1 felhasználó böngészi ezt a témát. (0 tag és 1 vendég)

Közösségi könyvjelzők

Közösségi könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Mellékleteket nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •