Próbálom majd újra és mondom. Futtattam a kivágás után ping teszteket, de nem voltak magas értékek.
Erikkonen Tegnap, 12:48Próbálgatom még, csak pár kört mentem a leírt beállítással, de jobbnak éreztem a korábbinál, ami már vagy 3 éve volt. Így úgy tűnt, normálisan gurulva nagyon "sima" az FFB, de rázókövön, buckákon...
Erikkonen Tegnap, 12:47Ugyan le van írva az első posztban is, de ugye a "jó FFB" elég szubjektív dolog, úgy általánosságban:
- ha az FFB lagymatagnak tűnik és nem érződnek ki a részletek - Steering Force Intensity...
Csekkoltam, a limit a beállítható maximumra van téve (500 ms), az már egy olyan magas érték, hogy ha tényleg amiatt vág le, akkor ott valóban komolyabb hálózati probléma lehet.
balage06 Tegnap, 09:56Reális áron keresek fanatec v2.5 bázist !!!
Utolsó hozzászólás: Oliver Csomor 2019. 12. 10., 19:47Kedves Versenyzők!
MX5 bajnokságunk utolsó előtti futama következik Valleunga Classic vonalvezetésén, kicsit már karácsonyi hangulatban.
A címben szereplő futamhoz az óvásokat itt lehet benyújtani, a megfelelő bejelentési forma követése szerint. A verseny felvétele alapján a versenybíróság
Utolsó hozzászólás: TT Echo 2019. 12. 11., 22:44
Kipróbáltam és tényleg. Jelenleg az alábbi...
Kipróbáltam és tényleg. Jelenleg az alábbi kategóriák nincsenek szintrehozva, ezért talán nem ott érdemes kezdeni a tesztelést:
balage06 Tegnap, 16:07Ősrégi:
- German Nationals
- WTCC 2013, 2014
Régebbi:
- GTO...